عزتالله ضرغامی، رئيس سازمان صداوسيمای جمهوری اسلامی ايران از دانشجويان خواست در مورد تخلفهايی که در عرصه سايبری در سايتها و وبلاگها پيش میآيد به جای قوه قضائيه اقدام کنند.
خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) امروز، يکشنبه ۱۲ شهريورماه گزارش داد عزتالله ضرغامی، رئيس سازمان صداوسيمای جمهوری اسلامی ايران طی سخنانی در سيزدهمين نشست سالانه اتحاديه انجمنهای اسلامی دانشجويان گفت: “آزادی بيان هم امروز يکی از مشکلات کشور است که در حوزه نرم با آن مواجهايم و اين مسئله در حوزه نرم بايد به وسيله دانشجويان برطرف شود.”
ضرغامی افزود: “قوه قضائيه اگر در مورد خلافهايی که در اين عرصه انجام میگيرد، اقدام کند، مورد بازخواست عدهای قرار میگيرد و اگر اقدام نکند عدهای ديگر قوه قضائيه را مورد سرزنش قرار میدهند. من پيشنهاد میکنم که شما دانشجويان در اين عرصه پيشگام شويد و به تعريف مسائل اين حوزه بپردازيد.”
رئيس صداوسيما تأکيد کرد: “متأسفانه جرائم جديد در حوزه نرم تعريف نشده است و همين عامل موجب شده است که قوه قضائيه مظلوم واقع شود.”
عزتالله ضرغامی در حالی خواهان اقدام دانشجويان در عرصه سايبری شده است که پليس فضای توليد و تبادل اطّلاعات (فتا) با تصويب قانون جرايم رايانهای در مجلس در بهمنماه سال ۱۳۸۹ به دستور فرمانده نيروی انتظامی تشکيل گرديده و در ماههای اخير نيز فعال بوده است
“جنگ نرم” از نظر مسئولان جمهوری اسلامی ايران “تهديدات نرم و قدرت نرم فرهنگی و اجتماعی دشمنان” عليه حکومت ايران است که شامل “انقلاب مخملی و عمليات روانی ـ رسانهای” میشود.
حيدر مصلحی، وزير اطلاعات ايران مشخصات “جنگ نرم” را چنين توضيح داده است: “جنگ نرم، آرام و بیسروصدا و بدون احساس جنگ عليه جبهه خودی است، پايدار است، هدفهای متعددی دارد و در واقع يک هدف ندارد، سيال و ژلهای است، مخاطبساز است و آسيبآفرين، تضادآفرين و يأسآفرين است.”
عزتالله ضرغامی در حالی خواهان اقدام دانشجويان در عرصه سايبری و تعريف مسائل آن شده است که پليس فضای توليد و تبادل اطّلاعات (فتا) با تصويب قانون جرايم رايانهای در مجلس شورای اسلامی و مصوّبات دولت در بهمنماه سال ۱۳۸۹ به دستور اسماعيل احمدیمقدم، فرمانده نيروی انتظامی جمهوری اسلامی ايران، تشکيل گرديده و در ماههای اخير نيز فعال بوده است.
رييس سازمان صداوسيما در همين حال تشکلهای دانشجويی کنونی را “مستقل” خواند و گفت: “خوشبختانه امروز بسياری از تشکلهای دانشجويی ما مستقلاند و حتی بسيج دانشجويی نيز علیرغم اين که زير نظرسازمان بسيج مستضعفين قرار دارد، اما اين طور نيست که دستورات را از بالا به آنها ابلاغ کنند.”
وی از دانشجويان خواست از اين “فرصت” استفاده کنند و افزود: “آرزوی ما اين است که نتيجه يکدهم تشويقها و حمايتهايی که از جنبش میشود، را ببينيم.”
در جريان رويدادهای پس از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری در ايران تشکلهای دانشجويی مخالف از سوی حکومت ايران سرکوب شدند و بسياری از فعالان دانشجويی دستگير و يا مورد بازخواست و آزار و اذيت قرار گرفتند.
کميسيون حقوق بشر دفتر تحکيم وحدت، از تشکلهای دانشجويی مخالف حکومت، در تيرماه سال جاری دو گزارش تفصيلی از نقض حقوق دانشجويان به احمد شهيد، گزارشگر ويژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در رابطه با ايران، ارائه کرد.
در اين گزارش تأکيد شده بود با اينکه چند نفر از فعالان دانشجويی در چند ماه گذشته پس از سپری شدن مدت محکوميتشان از زندان آزاد شدهاند ولی همچنان بيش از ۵٠ نفر از دانشجويان در زندان بهسر میبرند.
مضحک
کاربر مهمان / 02 September 2012
وزارت امور خارجه بحرین با احضار کاردار سفارت ایران در منامه، به طور رسمی به تحریف سخنان محمد مرسی رئیس جمهور مصر و ذکر نام بحرین به جای «سوریه» توسط مترجم صدا و سیما اعتراض کرد و خواستار عذرخواهی تهران به این خاطر شد.
اما ضرغامی در توجیه این جعل و دروغ پردازی رسانه ملی، گفت: یک اشتباه لفظی رخ داده است!
شرم کنيد. حالا مردم دنيا هم به دروغگويي و تقلب شما پي بردند.
کاربر مهمان / 02 September 2012
از آنجا که به علت محدودیتهای اعمال شده، خبرنگاران کلمه امکان حضور در جلسه دادستانی کل کشور با خبرنگاران رسانهها را ندارند، کلمه از همکاران خود در سایر رسانه ها درخواست میکند سؤالات زیر را که پرسشهای بخشی از افکار عمومی کشور است، با آقای محسنی اژهای مطرح کنند و از سخنگوی محترم قوه قضاییه نیز میخواهیم برای روشن شدن افکار عمومی در نشست خبری هفتگی پاسخگوی سؤالات زیر باشند:
۱ . یکی از روحانیون نزدیک به آیت الله مصباح یزدی دیروز ادعا کرده است که ۱۰ پرونده سنگین دولت با حکم حکومتی مقام رهبری متوقف شده و به محاکمه نرسیده است. آیا این ادعا را تایید می کنید؟ و در این صورت، چه توجیهی برای دادگاهی نشدن متخلفان دولتی وجود داشته و چرا موضوع و متهمان این پرونده ها به مردم اعلام نمی شود؟
۲ . معاون حقوقی سپاه پاسداران از اخراج تعدادی از کارکنان این نهاد خبر داد که در انتخابات تخلف داشته اند، با توجه به اینکه مساله مداخله سپاه در انتخابات ریاست جمهوری دهم و پیامدهای پس از آن موضوع شکایت هفت تن از زندانیان سیاسی از سردار مشفق است، توضیح دهید که نتیچه این شکایت به کجا رسید و قوه قضاییه تاکنون چه اقدامی دراین راستا صورت داده است.
۳ . رهبری در یک سخنرانی در ماه مبارک رمضان بار دیگر بر حفظ آبروی متهمان تاکید کردند. از آنجا که در سال ۸۸ ده ها تن از فعالان سیاسی و روزنامه نگاران با لباس زندان و دمپایی در برابر چشم میلیون ها بیننده مقابل دوربین صدا و سیما قرار گرفتند، برای اعاده حیثیت آنان چه کرده اید؟
۴ . رهبری بر در نظر گرفتن یک روز انفرادی معادل ده روز تاکید کرده بودند. با گذشت بیش از یک سال از این دستور، مقامات قضایی برای محاسبه ایام زندان انفرادی چه تدبیری اندیشیده اند؟
۵ . دادستان تهران در آستانه عید فطر و اجلاس جنبش عدم تعهد اعلام کرد که گروهی از زندانیان سیاسی مشمول عفو شده اند. معیار آزادی این افراد چه بوده و چرا آنگونه که با جزئیات در گزارش وب سایت کلمه اشاره شده، تعدادی از زندانیانی که حکمشان به اتمام رسیده یا در شرف اتمام بود نیز در این فهرست گنجانده شده بودند؟
۶ . تعدادی از زندانیان سیاسی، برخلاف قانون و آیین نامه های زندان ها، تاکنون حتی یک روز به مرخصی نیامده اند، برای نمونه می توان به عماد بهاور، آرش سقر، مسعود باستانی، ابوالفضل عابدینی و رسول بداغی اشاره کرد. چه عاملی مانع از اعطای مرخصی به این زندانیان شده است؟
۷ . شما عیسی سحرخیز را می شناسید و بارها در زمان مسئولیت دولتی وی با او در جلسات مشترکی حضور داشته اید که خبرهایی از آن جلسات نیز به بیرون درز کرده است. احتمالا خبر دارید که او اکنون به جای آنکه از مرخصی درمانی بهره مند شود یا لااقل مانند شش ماه قبل در بیمارستان بستری باشد، به بند امنیتی ۲۰۹ منتقل شده و حتما شنیده اید که او اعتصاب غذا کرده است. آیا توضیحی درباره وضعیت این زندانی منتقد رهبری دارید؟
۸ . با توجه به اذعان مقام های رسمی به اشباع بودن زندان ها و نبود تسهیلات و سرویس مناسب به زندانیان، به عنوان سخنگوی قوه قضاییه و دادستان کل کشور، وضعیت بهداشتی و رفاهی زندان های کشور را چگونه ارزیابی می کنید؟
۹ . اعلام نتیجه دادگاه اختلاس سه هزار میلیارد تومانی و حکم متهمان این پرونده بارها به تعویق افتاد که آخرین مورد آن، به گفته وکیل متهم ردیف اول، به علت همزمانی با اجلاس غیرمتعهدها بود؛ تا آنکه در نهایت دیروز اعلام شد که حکم به متهمان ابلاغ شده است، اما چیزی به افکار عمومی اعلام نشد. دلیل این همه تاخیر در اعلام حکم این پرونده و همچنین ارتباط این پرونده با یک اجلاس سیاسی چه بوده است که قوه قضاییه اعلام احکام پرونده را در زمان اجلاس اعلام نکرده است؟ آیا این موضوع، مغایر با ادعای همیشگی مسئولان قضایی مبنی بر استقلال از دستگاه اجرایی و مسائل سیاسی نیست؟
۱۰ . از اعلام حکم عزل سعید مرتضوی، متهم کهریزک بیش از یک ماه گذشته است و هنوز هیچ اراده ای برای اجرای آن وجود ندارد. چرا مقاومت غیر قانونی دولت در برابر حکم دیوان عدالت اداری همچنان ادامه دارد و قوه قضاییه برای اعمال این تصمیم مرجع قانونی چه اقدامی انجام داده است؟
۱۱ . قرار بود دادگاه سعید مرتضوی به عنوان متهم دادگاه کهریزک در اوایل تیرماه برگزار شود. اکنون در میانه شهریور ماه هستیم و هنوز هیچ خبری از این دادگاه نیست. زمان اجرای دادگاه قاضی منفصل قوه قضاییه چه زمانی است؟
۱۲ . هرچند خبرها حاکی از رسیدگی به پرونده محمدجواد لاریجانی به جرم زمین خواری و محمدرضا رحیمی به جرم اختلاس و فساد مالی بود، اما ماه هاست که هیچ خبری از سرانجام این پرونده شنیده نمی شود، آخرین وضعیت پرونده وی چیست و چرا در رسیدگی به پرونده مقامات و نزدیکان آنان تعلل می شود؟
۱۳ . نزدیک به نوزده ماه از حبس غیرقانونی آقایان موسوی و کروبی گذشته است و تاکنون هیچ یک از مقامات قضایی کشور درباره وجه قانونی این اقدام هیچ اظهار نظری نکرده اند. آخرین وضعیت این دو رجل سیاسی از منظر حقوقی چگونه است؟
۱۴ . شما در آخرین نشست مطبوعاتی خود گفته بودید که آقایان موسوی و کروبی در حبس نیستند و تنها در خانه هستند و اجازه بیرون رفتن ندارند. بر اساس کدام ماده قانونی می توان کسی را از آزادی تردد محروم کرد؟ این عدم اجازه با کدام مجوز قانونی انجام شده است؟ ایا جکمی برای این منع طولانی مدت وجود دارد؟ و چرا خانواده و بستگان ایشان حق دیدار با آنان را ندارند؟
۱۵ . میرحسین موسوی دو هفته قبل به طور ناگهانی به بیمارستان منتقل شد، تحت عمل قرار گرفت و با عجله و به رغم نظر پزشکان، به بازداشت خانگی بازگردانده شد. علت این عجله چه بوده و چرا با وجود نگرانی خانواده و دوستداران ایشان، هیچ یک از مسئولان رسمی قضایی و امنیتی حاضر به پاسخگویی در این باره نشده و توضیحی به افکار عمومی ارائه نداده اند؟ اکنون که ایشان و همسرشان خانم رهنورد و حجت الاسلام کروبی برخلاف قانون در حبس به سر می برند، مسئولان سلامتی آنها با کیست؟
کاربر مهمان / 03 September 2012
در جواب برادر طالباني نشان : آزادی بيان امروز يکی از مشکلات کشورنيست ، سانسور و خفقان و ديکتاتوری و تحريف و دروغ و تقلب از مشکلات کشور است ….
کاربر مهمان / 03 September 2012
مرگ بر اينتر نت !….
کاربر مهمان / 03 September 2012
این آقای ضرغامی ظاهرا در دوره ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد سرش به جایی خورده و شیرین عقل شده چرا که در اوایل کار ایشان ما در صدا و سیما برنامه های جالبی همچون سریال برره و مجموعه های طنز جالبی را میدیدیم نمیدانیم توی مللکت چه اتفاقی افتاده آقایان 180 درجه عوض شده اند
کاربر مهمان / 03 September 2012