محمدرضا نقدی، فرمانده بسيج در نامهای خطاب به محمود احمدینژاد از او بهعنوان رئيس کنونی کشورهای غيرمتعهد خواست تا تلاش کند اجلاس بعدی اين کشورها در بيتالمقدس (اورشليم) برگزار شود.
منابع خبری ايران، امروز، يکشنبه ۱۲ شهريورماه نامه محمدرضا نقدی، فرمانده بسيج به محمود احمدینژاد، رئيسجمهور ايران و رئيس کنونی جنبش کشورهای غيرمتعهد را منتشر کردهاند که در آن با طرح چندين پيشنهاد، “ديپلماسی بسيجی” را به جنبش عدم تعهد ارائه کرده است.
با برگزاری شانزدهمين نشست سران جنبش غيرمتعهدها در تهران، جمهوری اسلامی ايران به مدت سه سال رياست جنبش غيرمتعهدها را بر عهده گرفت.
نقدی در نامه خود ضمن درخواست از کشورهای غيرمتعهد برای تلاش در جهت “محو صهيونيسم” نوشته است: “قطع کامل ارتباط اعضای جنبش با رژيم صهيونيستی (اسرائيل) و تصويب رياست فلسطينی بر جنبش و تشکيل اجلاس ۲۰۱۸ سران جنبش عدم تعهد در بيتالمقدس پايتخت فلسطينی حداقل اقدامی است که بتوان از جنبش انتظار داشت.”
محمدرضا نقدی رياست ايران بر جنبش غيرمعهدها را “فرصت استثنائی” دانست که بايد از آن “بهرهگيری حداکثری” کرد
مقامات ايران از جمله رئيسجمهور اين کشور بهويژه در سالهای اخير بارها بر “نابودی اسرائيل” تأکيد کردهاند و به همين خاطر دولت اسرائيل بهشدت نگران قدرتگيری ايران در منطقه است و آن را تهديدی جدی عليه موجوديت کشور خود میداند.
محمدرضا نقدی در ادامه نامه خود خواستار جمعآوری پايگاههای نظامی آمريکا و انگليس از کشورهای غيرمتعهد و “مشروط شدن عضويت در اين جنبش به نداشتن پايگاه نظامی آمريکا در خاک خود” شده است.
فرمانده بسيج همچنين خواهان تلاش برای “حذف سلطه دلار بر معاملات اقتصادی بينالمللی” و “خروج سازمان ملل از خاک آمريکا و استقرار آن در يک منطقه بیطرف” شده و از جنبش عدم تعهد خواسته است برنامه عملی قابل تفاهمی برای “حذف حق وتو” در شورای امنيت سازمان ملل ارائه دهد.
محمدرضا نقدی رياست ايران بر جنبش غيرمتعهدها را “فرصت استثنائی” دانست که بايد از آن “بهرهگيری حداکثری” کرد.
وی در همين رابطه از دولت محمد خاتمی، که به “دولت اصلاحات” معروف است نيز انتقاد کرد و نوشت: “۱۵ سال پيش هم يک بار رياست سازمان کنفرانس اسلامی به ايران سپرده شد و انتظار میرفت دولت با بهرهگيری از آن فرصت، قدمهای بلندی برای پيشبرد آرمانها بهويژه آزادی ملت فلسطين بردارد امّا متأسفانه دولت وقت کوچکترين اقدامی نکرد.”
شانزدهمين اجلاس سران جنبش غيرمتعهدها از پنجم تا دهم شهريور با حضور نمايندگان نزديک به ۱۲۰ کشور در تهران برگزار شد و جمهوری اسلامی ايران تبليغات گستردهای را در حين برگزاری اين اجلاس بهراه انداخت تا چنين وانمود کند که در سطح جهان منزوی نيست.
حاجی جان اینقدر تند نرو که اگر تا کنون بهار عربی به ایران نیامده است شب دراز است و جاده هم باز. همین اقای مرسی که ریاست غیر متعهدهارا برای سه سال بعدی به شما سپردند خود بادآورده همین بهار عربی بود که اکنون پشت دروازه های ربی ایران نشسته منتظر است تا دروازه ای باز شود و بیاید تو. این دروازه هم از راه های گوناگون مثل تجزیه طلبی ها و در گیری های داخلی و به برکت سیاست سرکوبگرانه و احمقانه ج. ا. در حال پاگرفتن است.
حالا یک کمی تند نروید و صبر کنید ببینید آیا تا دوره بعدی جنبش غیر متعهدها این حکومت سرکار است یا اینکه یکنفر مثل آقای مرسی به نمایندگی ایران در جلسات شرت خواهد کرد یا اینکه هیچکسی چه ممکن است ایران در ان زمان در گیر جنگهای داخلی باشد.
تمام این تجزیه هایی که در خاک ایران به وقوع پیوسته بعد از صفویه بوده که دین رسمی ایران را به شیعه تبدیل کردند و سنی ها و اقوام مختلف ایران را به حاشیه های افغانستان و بحرین راندند. بعدش لابد نوبت آذربایجان است و کردستان.
کاربر مهمان / 02 September 2012
مثل اينكه جناب نقدي يادش رفته كه خودشون چند سالي بيشتر مهمان ايران نيستند حالا داره واسه دنيا نسخه مينويسه!!!!!!!!!!!!!!!! عجب
کاربر مهمان / 02 September 2012