نخست‌وزير اسرائيل اعلام کرد در نشست عمومی سازمان ملل “حقايق” را در مورد ايران و تهديدات آن با جهانيان در ميان خواهد گذاشت.

خبرگزاری روسی ريانووستی، امروز، جمعه، ۳۱ اوت (۱۰ شهريور) از تصميم بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير اسرائيل برای شرکت در نشست عمومی سازمان ملل که در ماه آينده در نيويورک برگزار خواهد شد، و سخنرانی وی در مورد “تهديدات ايران” خبر داد.

نتانياهو به‌عنوان يکی از سياستمداران اسرائيلی که از مقابله قاطع با ايران سخن می‌گويند و حتی از احتمال حمله نظامی عليه تأسيسات هسته‌ای ايران دفاع می‌کنند شناخته شده است.

نتانياهو که در ديدار با داويد مک‌آليستر، وزير ايالت نيدرزاکسن آلمان در اورشليم (بيت‌المقدس) سخن می‌گفت، اظهار داشت: “در مجمع عمومی سازمان ملل مردم جهان از تمامی حقايق در مورد حکومت تروريستی ايران صحبت خواهم کرد، حکومتی که بزرگ‌ترين تهديد جامعه جهانی است.”

نتانياهو اجلاس تهران را “لکه ننگی” بر دامن جامعه جهانی خواند و از کشورهايی که نماينده‌ای به آن نفرستادند تشکر کرد

به گفته مقامات اسرائيلی تصميم وی برای سفر در روزهای ۲۷ تا ۳۰ سپتامبر به نيويورک متأثر از برگزاری اجلاس کشورهای غيرمتعهد گرفته شده است که هم‌اکنون در تهران در جريان است.

اسرائيل پيش از اين از برگزاری شانزدهمين اجلاس کشورهای غيرمتعهد در ايران انتقاد کرده بود.

نتانياهو اجلاس تهران را “لکه ننگی” بر دامن جامعه جهانی خواند و از کشورهايی که نماينده‌ای به آن نفرستادند تشکر کرد.

نخست‌وزير اسرائيل گفت: “در تهران نمايندگان ۱۲۰ کشور تهمت‌های خونين به دولت اسرائيل زدند و در اين‌باره سکوت شد. بايد اين سکوت پايان يابد.”

در سخنان روز گذشته سران کشورهای غيرمتعهد نسبت به سياست‌های اسرائيل انتقاداتی شد که تندترين آنها را آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران و محمود احمدی‌نژاد، رئيس‌جمهور اين کشور بيان کردند.

نخست‌وزير اسرائيل افزود: “بيش از ۱۲۰ کشور در تهران از حکومتی استقبال کرده‌اند که نه فقط هولوکاست را نفی می‌کند بلکه دولت يهودی را به نابودی تهديد می‌کند؛ حکومتی که مردم خود را سرکوب می‌کند و در کشتار هزاران سوريه‌ای بی‌گناه شريک است و ميليون‌ها نفر را با شعارهای «مرگ بر آمريکا، مرگ بر اسرائيل» به خيابان‌ها می‌کشاند.”

بان کی مون، دبيرکل سازمان ملل متحد که در ميان انتقادات اسرائيل و آمريکا برای حضور در اجلاس کشورهای غيرمتعهد به تهران سفر کرده است در ديدار با رهبران ايران از آنها خواست تا ماهيت صلح‌آميز برنامه هسته‌ای خود را به اثبات رسانند، به وضعيت حقوق بشر در ايران توجه نشان دهند و از سخنان ضداسرائيلی پرهيز کنند.

اسرائيل برنامه هسته‌ای ايران را در جهت دستيابی به سلاح اتمی ارزيابی می‌کند و جمهوری اسلامی را عاملی می‌داند که موجوديت اين کشور را تهديد می‌کند.

رهبران جمهوری اسلامی ايران بارها از نابودی اسرائيل دفاع کرده‌اند.