واکنش‌ها به نامه منسوب به برخی مقامات پیشین ایران به رهبر ایران، همچنان ادامه دارد.

 در تازه‌ترین این واکنش‌ها محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، درباره نامه وزیران سابق به رهبر ایران گفته است: “آقایان در نامه‌ای تاکید کرده بودند که ستاد فرا‌قوه‌ای تشکیل شود و این ستاد اختیارات زیادی داشته باشد. حتی رئیس‌جمهور هم می‌تواند همچنان مسئولیت این ستاد پیشنهادی را بر عهده بگیرد.”

 
به گزارش خبر‌گزاری مهر، محسن رضایی، امروز شنبه ۲۸ مرداد، در پاسخ به سئوال این خبر‌گزاری درباره این نامه گفته است: “رسانه‌ها و طرفداران دولت در این زمینه بزرگ‌نمایی کردند و گفتند که رئیس‌جمهور دیگر جایگاهی ندارد، بلکه اصلاً در این نامه به این موضوع اشاره‌ای نشده بود و حتی رئیس‌جمهور می‌تواند همچنان مسئولیت این ستاد پیشنهادی را بر عهده بگیرد. نامه فقط در این حد بود و چیز دیگری در آن اشاره نشده بود.”
 
پیش از این روزنامه دولتی ایران در روز دوشنبه، ۲۳ مرداد ۱۳۹۱نوشته بود که دو وزیر پیشین دولت با ارسال نامه‌ای به آیت‌الله علی خامنه‌ای، خواهان سلب برخی اختیارات محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور، شده‌اند.
 
اين روزنامه نوشته بود: “منوچهر متکی، وزير معزول امور خارجه و مصطفی ‌پور‌محمدی، وزير کشور معزول، دست به قلم شده‌اند و طی روزهای گذشته نامه‌ای را خطاب به يکی از مقامات عالی‌رتبه نظام تهيه و تنظيم کرده‌اند که در آن پيشنهاد شده با توجه به وضعيت حساس و بحرانی کشور ستادی متشکل از رؤسای قوای سه‌گانه و برخی از عقلای ديگر تشکيل و مديريت مسائل اجرايی را طی يک سال آينده بر عهده گيرد.”
 
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، درباره نامه وزیران سابق به رهبر ایران گفته است: “آقایان در نامه‌ای تاکید کرده بودند که ستاد فرا‌قوه‌ای تشکیل شود و این ستاد اختیارات زیادی داشته باشد. حتی رئیس‌جمهور هم می‌تواند همچنان مسئولیت این ستاد پیشنهادی را بر عهده بگیرد.”
روزنامه ايران به نام “مقام عالی‌رتبه نظام” که نامه خطاب به او نوشته شده، اشاره‌ای نکرده بود، اما در ايران اين اصطلاح معمولاً برای آيت‌الله خامنه‌ای به کار می‌رود.
 
به نوشته اين روزنامه، فرهاد رهبر و داوود دانش جعفری، از اعضای پيشين دولت احمدی‌نژاد نيز اين نامه را امضا کرده‌اند.
 
خبر ارسال اين نامه به رهبر ايران پس از آن منتشر شد که در هفته‌های گذشته نيز ۹ نماينده مجلس ايران نامه‌ای را تنظيم کردند و در آن خواهان تشکيل کميته‌ای با حضور نهادهای حکومتی برای کنترل وضعيت اقتصادی شدند.
 
روزنامه ايران ارسال نامه به رهبر جمهوری اسلامی را طرحی برای “مطرح شدن نويسندگان نامه در عالم سياست و در قواره يک کانديدای رياست جمهوری” توصيف کرد. از سوی دیگر تارنمای فردا که نزدیک به محمدباقر قالیباف، شهردار تهران است، پس از انتشار خبر این نامه در روزنامه ایران، خبر داد که “چندتن از شخصیت‌های نظام” به آیت‌الله خامنه‌ای در مورد دولت نامه نوشته‌اند.
 
یک نماینده سابق تهران در مجلس نیز که نامش فاش نشده است، به این تار‌نما گفته بود نامه این افراد به رهبر ایران ارسال شده، اما او هنوز پاسخی نداده است. او همچنین گفته در آینده‌ای نزدیک و پس از اجماع بین اصولگرایان، جزئیات بیشتری از متن نامه و  چرایی نوشته شدن آن، منتشر خواهد شد.
 
تار‌نمای فردا از یک “منبع مطلع” نقل کرد که ارسال نامه برخی از مدیران اجرایی سابق به رهبری تائید می‌شود، اما “محتوای نامه در آن حدی که ارگان دولت نوشته، نیست“.
 
این در حالی است که منوچهر متکی خبر روزنامه ایران را تکذیب کرده بود و آن را مصداق داستان “خسن و خسین، دختران معاویه” دانسته بود.
 
از عمر دولت محمود احمدی‌نژاد کمتر از يک‌ سال ديگر باقی مانده است. انتخابات رياست‌ جمهوری آينده ايران خرداد يا تیر ۱۳۹۲ برگزار خواهد شد. اصولگرايان منتقد دولت احمدی‌نژاد وی را متهم می‌کنند که با سياست‌های “غلط” اقتصاد ايران را “بحرانی” کرده است.
 
وضعيت اقتصاد ايران در دو سال اخير و با شدت گرفتن تحريم‌های بين‌المللی عليه اين کشور دچار نابسامانی شده است. اين تحريم‌ها با هدف وادار کردن ايران به توقف برنامه هسته‌ای‌ برقرار شده است.