در حالی که هنوز علت تبعيد بهمن احمدی امويی روزنامه‌نگار زندانی به زندان رجايی‌شهر و اتهامات جديد وی بر خانواده اين زندانی پوشيده است منابع خبری حقوق بشری از انتقال احمدی امويی به سلول انفرادی بند يک زندان رجايی‌شهر خبر داده‌اند.

اين گزارش‌ها حاکی است که بهمن احمدی امويی، روزنامه‌نگار زندانی که چندی پيش به دنبال درگيری ميان زندانيان سياسی بند ۳۵۰ اوين با مأموران امنيتی شبانه به زندان رجايی‌شهرکرج منتقل شده بود، عصر ديروز به “سلول انفرادی بند يک” اين زندان که گفته می‌شود محل نگهداری محکومان به اعدام است، منتقل شده است.

به گزارش منابع حقوق بشری ابتدا صبح ديروز بهمن احمدی امويی به دادسرای شهيد مقدس اوين، منتقل و اتهامات جديدی را به وی تفهيم کرده‌اند و پس از بازگشت به زندان رجايی‌شهر کرج مسئولان زندان از انتقال وی به بندعمومی امتناع کرده و به سلول انفرادی برده شده است.

انتقال اين روزنامه‌نگار زندانی به سلول انفرادی در حالی صورت می‌گيرد که به گفته ساير زندانيان سياسی، رئيس زندان رجايی‌شهر نيز از انتقال او به سلول‌های انفرادی بند يک اين زندان خودداری کرده، با اين‌حال دستور قضايی مقامات ارشد زندان اوين، او را ناچار به انتقال بهمن احمدی امويی به سلول‌ انفرادی بند يک کرده است.

برخی زندانيان سياسی و عادی زندان رجايی‌شهر درباره سلول‌های انفرادی بند يک گفته‌اند: شرايط اين سلول‌های انفرادی به قدری اسف‌بار است که همه زندانيان پس از مدت کوتاهی حضور در آن‌جا دچار بيماری و مشکلات جدی جسمی و روحی می‌شوند

گفته می‌شود، رئيس زندان نيز نسبت به امنيت جانی احمدی امويی در اين سلول‌ها اظهار نگرانی کرده، با اين‌حال آن را دستور قضايی دانسته است.

زندانيان سياسی محبوس در زندان رجايی‌شهر با ابراز نگرانی نسبت به وضعيت بهمن احمدی امويی، گفته‌اند که زندان رجايی‌شهر دارای سلول‌های انفرادیِ مخصوص و بدتری هم هست و انتقال احمدی امويی به سلول انفرادی بند يک، موجب نگرانی همه شده است.”

هم‌اکنون شماری از زندانيان سياسی پس از انتخابات بحث‌برانگيز ۲۲ خرداد ۸۸، نظير احمد زيدآبادی، حشمت‌الله طبرزدی، مسعود باستانی، عيسی سحرخيز، مهدی محموديان، رسول بداغی و مجيد توکلی در بند عمومی زندان رجايی‌شهر کرج دوران محکوميت خود را سپری می‌کنند.

برخی زندانيان سياسی و عادی زندان رجايی‌شهر درباره سلول‌های انفرادی بند يک گفته‌اند: “شرايط اين سلول‌های انفرادی به قدری اسف‌بار است که همه زندانيان پس از مدت کوتاهی حضور در آن‌جا دچار بيماری و مشکلات جدی جسمی و روحی می‌شوند.” اين زندانيان می‌گويند: “هيچ‌کس نمی‌تواند آن‌جا دوام بياورد.”

خانواده بهمن احمدی امويی روزنامه‌نگار زندانی با ابراز نگرانی شديد نسبت به وضعيت سلامت وی در اين‌باره می‌گويند: “انجام اين‌گونه برخوردها در حالی که بيش از سه سال از حبس بهمن احمدی امويی می‌گذرد، قابل توجيه نيست.”

اين خانواده هم‌چنين بيش از هر چيز ديگری، نسبت به سلامت جانی وی ابراز نگرانی می‌کنند. به گفته آن‌ها “مسئولان برای او شرايط تنبيه در تنبيه، درست کردند. هم او را به زندان رجايی‌شهر انتقال داده‌اند و هم اين‌که، به بدترين سلول‌های انفرادی اين زندان منتقل شده است.”

چندی پيش به دنبال حمله مأموران زندان اوين به بند ۳۵۰ و انتقال شش تن از زندانيان به سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ اين زندان، نيمه‌شب سه‌شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۱ بهمن احمدی امويی، روزنامه‌نگار زندانی در حالی که اجازه جمع‌آوری وسايل خود را نداشته با وضعيت نامناسبی با دمپايی، زيرپيراهن، پيژامه و بستن دست‌بند و پابند به وی، به بند زندانيان سياسی زندان رجايی‌شهر کرج منتقل شده بود.

بهمن احمدی امويی، روزنامه‌نگار اقتصادی که با روزنامه‌های جامعه، توس، صبح امروز، نوروز، شرق، وقايع اتفاقيه و سرمايه همکاری داشت و تاکنون دو کتاب به نام‌های “اقتصاد سياسی جمهوری اسلامی” و “مردان جمهوری اسلامی چگونه تکنوکرات شدند” از وی منتشر شده در روز ۳۰ خردادماه سال ۸۸ به همراه همسرش ژيلا بنی‌يعقوب، از سوی مأموران امنيتی بازداشت شد و از سوی دادگاه به تحمل هفت سال حبس تعزيری محکوم گرديد. اين حکم سپس در دادگاه تجديدنظر به پنج سال حبس کاهش يافت. وی از آن زمان تاکنون در زندان به‌سر می‌برد.

ژيلا بنی‌يعقوب همسر بهمن احمدی امويی نيز در خرداد ۱۳۸۹ از سوی دادگاه انقلاب اسلامی به يک‌ سال حبس تعزيری و ۳۰ سال محروميت از شغل روزنامه‌نگاری محکوم شد.