يک شرکت امنيتی اينترنت در روسيه اعلام کرد ويروس جاسوسی قدرتمندی کشف شده که کامپيوترهای داخل ايران و ديگر نقاط خاورميانه را هدف حملات خود قرار داده است.
به گزارش آسوشيتدپرس، اين ويروس جاسوسی جديد “فليم” نام دارد و با توجه به اظهارات جديد معاون نخستوزير اسرائيل اين احتمال قوت میگيرد که از طرف اسرائيل آمده باشد.
موشه يعلون امروز، ۲۹ ماه مه (۹ خرداد) در گفتوگو با راديو ارتش اسرائيل اظهار داشت: “هر کسی که تهديد ايران را بهعنوان تهديدی بزرگ در نظر میگيرد، ممکن است اقدامات مختلفی انجام دهد از قبيل همين اقدامات [حملات سايبری] که مانع برنامههای ايران میشود.”
اسرائيل برنامههای هستهای ايران را تهديدی برای موجوديت خود میداند و بهمنظور توقف اين برنامهها و فشار بر ايران، رايزنیهای گستردهای را با دولتهای غربی انجام میدهد.
موشه يعلون، معاون نخستوزير اسرائيل: هر کسی که تهديد ايران را بهعنوان تهديدی بزرگ در نظر میگيرد، ممکن است اقداماتی از قبيل همين اقدامات [حملات سايبری] انجام دهد
تحليلگران همچنين از جنگ سايبری پيچيده ميان اسرائيل و ايران سخن میگويند که در اين دو سال اخير شدت يافته است.
معاون نخستوزير اسرائيل در ادامه سخنان خود گفت: “اسرائيل از تکنولوژی عالی و سطح بالايی برخوردار است و ما افتخار میکنيم به داشتن تجهيزاتی که همهگونه امکاناتی را در اختيار ما میگذارد.”
بر اساس آنچه مؤسسه امنيتی ديجيتال کاسپرسکی اعلام کرده، “پيچيدگی و کارآمدی اين بدافزار تازه کشف شده در حدی است که از تمام تهديدات سايبری که تاکنون شناخته شدهاست، سبقت میگيرد.”
ايران پيش از نيز مورد تهاجم ويروسهای “استاکس نت” و “دوکو” قرار گرفته بود. اين ويروسها تأسيسات هستهای ايران و بخش صنعتی اين کشور را هدف قرار داده بودند.
از قدیم گفته اند: کلوخ انداز را پاداش سنگ است. یا به قول امریکایی ها اگر در خانه شیشه ای زندگی میکنی به طرف هیچکس سنگ نینداز. شرخری هم شرخری میاورد.
حالا هی بنشینید و کلاس های “رخنه گری” یا “هک کردن” رایانه را اموزش دهید و به اطلاعات مردم بی پناه رخنه کنید. بالاخره
در جهان پیل مست بسیاراست
دست بالای دست بسیار است
یکروزی خواهد امد که یکی از همین ویروس های اسراییلی به سانتریفیوژهای فردو و نطنز رخنه کند و انها را به سوی “خود-سوزی” ببرد و انوقت این مواضع اتمی ایران به جهنمی رادیو اکتیو تبدیل خواهد شد.
کاربر مهمان / 29 May 2012
میکروپروسسر ها آینده ی هک هستند .
کار با این ابزار ها پیچیده است که کشور های محدودی در این باره سرمایه گذاری می کنند ؛ البته به شکل شخصی هم می توان در حوزه ی ریزپردازنده ها وارد شد اما هزینه بر و زمان برتر است به این علت که ، دامنه ی تسلط گسترده ای را داراست .
کاربر مهمان / 30 May 2012
هشدار وزارت امنیت داخلی آمریکا درباره ویروس شعله
پای ویروس شعله آتش ( Flame , Flamer , Worm_Flamer.A ) هم به وزارت امنیت داخلی آمریکا باز شد .
این وزارت خانه روز 2 June نسبت به شیوع و حمله ویروس شعله و هدف قرار گرفتن وزارت خانه ها و شرکتهایی آمریکایی هشدار داد .
این وزارت خانه این ویروس را تهدیدی بالقوه برای شرکتهای آمریکایی دانست .
ویروس شعله اولین بار در سال 2007 مشاهده شد و اقدام به استراق سمع و سرقت اطلاعات می کند .
بعد از انتشار گزارشات درباره این ویروس و مشخص شدن فایلهای ویروس ، شرکت آمریکایی وب روت Webroot که در سال 2010 شرکت امنیتی انگلیسی Prevx را خریداری کرده بعد از بررسی لاگ فایلهای ویروسهای شناسایی شده توسط محصولاتش گفت که در سال 2007 نسخه اولیه این ویروس را شناسایی کرده است .
یکی از مدیران وب روت در ادامه یادآور شد که این ویروس در 2 نسخه نوشته شده .
نسخه اولیه در سال 2007 نوشته شده و آنطور که از Log فایلها مشخص است نسخه نهایی که جهت حمله ها طراحی شده در سال 2010 بوده که موتور ویروس یاب این شرکت در ماه May سال 2010 بر روی کامپیوتر یک ایرانی شناسایی کرده است .
شناسایی به صورت اتوماتیک توسط موتور ویروس یاب صورت گرفته .
منظور از موتور ویروس یاب به صورت اتوماتیک ، همان هوش مصنوعی است .
وب روت دلیل عدم بررسی این ویروس را اینگونه بیان می کند .
ما نسخه اولیه این ویروس را در سال 2007 و نسخه کامل شده را در سال 2010 شناسایی کردیم .
ولی از آنجایی که این ویروسها به صورت اتوماتیک توسط موتور ویروس یاب شناسایی شده اند و گزارشی مبنی بر اینکه این فایلهای این ویروس مشکوک هستند و یا ممکن است فایلها به اشتباه ویروس تشخیص داده شده باشند به این شرکت گزارش نشده ، به همین دلیل این فایل یک تهدید تلقی شده و برنامه ویروس یاب این شرکت آن را شناسایی کرده و دیگر نیازی به تحلیل و بررسی بیشتر نداشته .
بعد از انتشار گزارش مرکز ماهر ، شرکتهای امنیتی مانند سیمانتک ، مک آفی و ترندمیکرو که غولهای امنیتی نامیده می شوند ، اقدام به بررسی و تحلیل این ویروس نمودند .
از نکات جالب توجه در رابطه با این ویروس حجم 20 مگابایتی آن است که در مقایسه با دیگر ویروسها بسیار زیاد است .یکی از مدیران شرکت وب روت Webroot با مسخره خواندن ادعای کسپرسکی گفته است ، درست است که این ویروس 20 برابر بزرگتر از استاکس نت است ، ولی این دلیل نمی شود که 20 برابر هم خطرناک تر باشد .
شرکت ترندمیکرو هم ضمن تائید سخنان کمپانی Webroot گفته است :
بسیار عجیب ، غریب و پیچیده خواندن این ویروس درست نیست .
بر طبق اولین گزارشات این ویروس برخی کشورهای خاورمیانه را هدف قرار داده است که می توان به ایران ، اسرائیل اشاره نمود .
آقای کامران ناپلین ( Kamran Napelian ) از مرکز سرت Cert ایران بدون ارائه هیچ دلیل و مدرکی معتقد است این ویروس ساخته اسرائیل است .
باید متذکر شد ; وزیر دفاع اسرائیل فقط گفته بود هر کشوری این ویروس را ساخته ، تهدید ایران را جدی گرفته است .
این آقای وزیر دفاع رژیم اشغالگر قدس فکر میکرده این ویروس تهدیدی برای ایران است . در حالی که بد نیست یک سوال از خود بپرسیم .
سوال این است :
اگر این ویروس واقعآ برای ایران تهدید بوده ، چرا مرکز ماهر در همان سال 2010 این ویروس را برای تحلیل و بررسی سریعتر به شرکتهای امنیتی معتبر ارائه نداده ؟
کاربر مهمان / 04 June 2012