زمان ورود و خروج دانشجويان دختر دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد به‌شکل پيامک از خوابگاه به خانواده‌های آنان اطلاع داده می‌شود.

احمد سيف، رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد امروز يکشنبه ۲۴ ارديبهشت‌ماه در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) به آغاز “هفته خوابگاه‌ها” اشاره کرد و گفت: “دانشجويان دختر هنگام ورود يا خروج از خوابگاه از کارت الکترونيکی استفاده می‌کنند و در همان زمان، پدر آن‌ها با دريافت پيامک از آمد و شد آن‌ها باخبر می‌شود.”

وی افزود: “با راه‌اندازی خوابگاه سوم به‌زودی تمامی دانشجويان دختر دانشگاه آزاد بروجرد به خوابگاه‌های داخل مجتمع امام خمينی منتقل می‌شوند.”

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ايران (ايرنا) ، اجرای ويژه برنامه‌های هفته خوابگاه‌های دانشجويی از ۲۲ ارديبهشت‌ماه سال جاری با هدف “ارتقای کيفيت خوابگاه‌ها، توسعه ظرفيت خوابگاهی برای دانشجويان، بهبود سطح زندگی دانشجويی و ترويج خوابگاه‌سازی به‌عنوان يک ارزش اسلامی” آغاز شده و تا ۲۸ ارديبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

کيوان مراديان، رئيس صندوق رفاه دانشجويی: بيش از چهار ميليون و ۱۰۰ هزار دانشجو کشور مشغول به تحصيل هستند اما خوابگاه‌ها تنها ظرفيت حدود ۳۰۰‌ هزار دانشجو را دارند

بر اساس نامگذاری‌های انجام شده از سوی صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، نخستين روز از هفته خوابگاه‌های امسال “خوابگاه‌سازی ارزش اسلامی، نياز ملی” نامگذاری شده است.

برنامه‌های اين روز با رويکرد حمايت از بخش خصوصی و ساخت خوابگاه‌های غيردولتی دنبال می‌شود.

اين در حالی است که به‌گفته کيوان مراديان، رئيس صندوق رفاه دانشجويی، خوابگاه‌های دانشجويی دولتی و بخش خصوصی در بهترين وضعيت تنها ظرفيت حدود ۳۰۰‌ هزار دانشجو را دارند.

پيش از اين، مراديان در يک نشست خبری گفته بود بيش از چهار ميليون و ۱۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصيل هستند.

رئيس صندوق رفاه دانشجويی بهمن‌ماه سال گذشته اعلام کرده بود که ۱۰ تا ۱۵ درصد دانشجويان در دانشگاه‌های دولتی و ۸۵‌ درصد دانشجويان در دانشگاه‌های غيردولتی آزاد، جامع و پيام نور مشغول به تحصيل هستند.

وی افزوده بود: “بيشتر دانشجويان مراکز غيردولتی در نقاط دوردست با مشکل خوابگاه روبه‌رو هستند.”

با وجود وعده‌های دست‌اندرکاران مشکل بسياری از دانشجويان حل نشده است، دولت نيز خوابگاه نمی‌سازد و بخش خصوصی را تشويق به اين کار می‌کند.