محمد حسينی، وزير ارشاد گفت هيچ کس اجازه تأسيس تلويزيون خصوصی در ايران را ندارد.
به گزارش منابع خبری ايران محمد حسينی امروز سه شنبه ۱۲ ارديبهشت، در حاشيه ديدار با هيئت رسانهای ليبی پيرامون راهاندازی شبکه تلويزيون خصوصی از سوی برخی گروههای سياسی با اهداف انتخاباتی گفت: “برپايه قانون اساسی مجوز تأسيس شبکه تلويزيونی خصوصی به هيچ فرد يا گروهی داده نمیشود.”
وی افزود: “بعضی گروهها متقاضی تأسيس پايگاههای خبری هستند که امری متفاوت با تلويزيون خصوصی است.”
وزير ارشاد به جبهه پايداری انقلاب اسلامی، گروه اصولگرای شرکتکننده در انتخابات مجلس نهم اشاره دارد که چهارم ارديبهشتماه سال جاری، خبر انتشار شبکه تلويزيونی اين جبهه سياسی به نقل از حجتالاسلام روانبخش،عضو شورای مرکزی آن در منابع خبری ايران منتشر شد.
عضو شورای مرکزی جبهه پايداری در گفتوگو با خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) از راهاندازی آزمايشی شبکه اينترنتی اين حزب سياسی خبر داده بود.
وی گفته بود: “با توجه به نزديک شدن به روزهای انتخابات، در اين شبکه مصاحبههايی با نامزدهای جبهه پايداری و همچنين مناظرههای برگزار شده در دانشگاهها پخش میشود.”
وزير ارشاد فعاليتهای کانالهای تلويزيونی وابسته به جمهوری اسلامی ايران را در راستای “برقراری ارتباط با کشورهای منطقه” و “جريان آزاد اطلاعات و اطلاعرسانی از ايران و کشورهای خارج از مرز جغرافيايی” دانست
وزير ارشاد در بخش ديگری از سخنان خود فعاليتهای کانالهای تلويزيونی از جمله الکوثر، العالم و پرس تیوی را در راستای “برقراری ارتباط با کشورهای منطقه” و “جريان آزاد اطلاعات و اطلاعرسانی از ايران و کشورهای خارج از مرز جغرافيايی” دانست.
حسينی افزود: “برخی کشورهای غربی و اروپايی که دم از جريان آزاد اطلاعات میزنند محدوديتهايی برای فعاليتهای اين شبکهها بهوجود میآورند.”
فروردينماه سال جاری، اداره رسانههای مونيخ (بیالام) شبکه انگليسیزبان پرس تیوی، وابسته به دولت ايران را از ماهواره سس آسترا حذف کرد.
برپايه اين تصميم، شبکه پرس تیوی بهدليل آنکه “جواز پخش در اروپا را ندارد” از ماهواره سس آسترا قطع شد.
لزوم تأسيس شبکههای تلويزيونی خصوصی برای نخستين بار در خردادماه سال ۱۳۸۸ و در بحبوحه دور دهم انتخابات رياست جمهوری در عرصه مطبوعات و صداوسيما مطرح شد.
مهدی کروبی يکی از رهبران معترض به انتخابات دهم رياست جمهوری نيز پس از انتخابات نهم رياست جمهوری بهدنبال ايجاد يک شبکه تلويزيونی ماهوارهای بود که در پی مخالفت مقامهای جمهوری اسلامی با صرفنظر کردن از اين کار به انتشار روزنامه “اعتماد ملی” بهعنوان ارگان حزب اعتماد ملی بسنده کرد.
در شهريورماه سال گذشته، تارنمای برنا وابسته به سازمان ملی جوانان گزارش داد که مجوز نهايی فعاليت يک شبکه تلوزيونی خصوصی در ايران با عنوان شبکه موسيقی “ايرانيان” از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است.
تارنمای انتخاب در اينباره نوشت از آنجا که اسفنديار رحيم مشايی، رئيس دفتر محمود احمدینژاد، رئيس جمهوری ايران، مؤسس شورای عالی ايرانيان نيز است، برخی مجوز گرفتن اين شبکه تلويزيونی را دليلی بر تعلق اين شبکه به اسفنديار رحيم مشايی میدانند.
اصولگرايان حکومتی مشايی متهم به راهاندازی جريان بهنام “جريان انحرافی” میکنند که “مکتب ايرانی” را در مقابل مکتب اسلام مطرح کرده است.
حتما یک ایه هم نازل شده که تاسیس تلویزیون خصوصی در مقابله با دین مبین اسلام است به صورت زیر:
“یا ایها الذین بشنوو لقد تحریم الخاص فی الرادیو ول التلویزیون امنو و صدقو و عذاب العلیم من موسس الاخبارات الکنترونیه.” مجازات این افراد هم شامل حبس و حصر و تجاوز در زندان و حمله به خانه انها و ” فی هم من فیها خالدون”
کاربر مهمان / 01 May 2012