از روز دوشنبه چهارم ارديبهشتماه تاکنون در شاهرود، زندان رجايیشهر کرج و زندان اوين تهران دستکم ۱۵ نفر اعدام شدهاند.
خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران (هرانا) خبر داد که بامداد امروز ششم ارديبهشتماه مجازات مرگ پنج متهم به مواد مخدر در زندان شاهرود بهاجرا در آمد.
حکم اين زندانيان که نام مخفف آنها منتشر شده، پس از تأييد دادستانی کل کشور و موافقت رياست قوه قضائيه اجرا شده است.
چهار نفر از اعدامشدگان شاهرود افغانی بودند و يکی از آنها اهل ساوه بود. جرم اين افراد “نگهداری مقادير زيادی مواد مخدر” اعلام شده است.
تقاضای عفو هر يک از اين متهمان در دو مرحله مطرح و پس از انجام بررسیهای لازم و عدم احراز شرايط، توسط کميسيون مرکزی عفو و بخشودگی رد شده بود.
روز گذشته، سهشنبه پنجم ارديبهشتماه نيز تارنمای فعالين حقوق بشر و دمکراسی در ايران از اعدام گروهی هشت زندانی در زندان رجايیشهر کرج خبر داد.
از روز يکشنبه ۲۷ فروردينماه تا روز جمعه يکم اردبيهشتماه ۹ نفر در شهرهای شيراز، مرودشت، سمنان و زنجان اعدام شدهاند
اين زندانيان دو روز پيش از سالنهای يک، دو، سه، چهار و هفت واحد دو در زندان قزلحصار به سلولهای انفرادی بند يک زندان رجايیشهر کرج منتقل شده بودند و بامداد روز گذشته به دار آويخته شدند.
يکی از اعدامشدگان روز گذشته نيز تبعه افغانستان بود.
همچنين بامداد روز دوشنبه چهارم ارديبهشتماه حکم اعدام دستکم دو زندانی که روز قبل از آن از زندان قزلحصار به سلولهای انفرادی زندان اوين منتقل شده بودند به اجرا گذاشته شد.
پيش از اين گزارش شده بود که از روز يکشنبه ۲۷ فروردينماه تا روز جمعه يکم اردبيهشتماه ۹ نفر در شهرهای شيراز، مرودشت، سمنان و زنجان اعدام شدهاند.
در ميان اين افراد نيز چند تبعه افغانستان اعدام شدند.
جرم بيشتر اعدامشدگان هفتههای اخير حمل و قاچاق مواد مخدر اعلام شده است.
احمد شهيد، گزارشگر ويژه سازمان ملل در مورد وضعيت حقوق بشر در ايران، در آخرين گزارش خود که در اسفندماه سال گذشته منتشر شد از “افزايش نگرانکننده آمار اعدامها از سال ۲۰۰۳ تاکنون” در ايران نوشته بود.
گزارشگر ويژه سازمان ملل گفت در سال ۲۰۱۱ بيش از ۲۰۰ مورد اعدام در ايران تا اواسط سپتامبر انجام شده و تا ماه دسامبر ۲۰۱۱، ۴۲۱ مورد اعدام بهشکل رسمی و ۲۴۹ مورد اعدام مخفيانه اعلام شده است.
بهگفته احمد شهيد ۸۱ درصد از تمامی موارد اعدام در ۲۰۱۱ مربوط به مواد مخدر، ۴/۳ درصد محاربه و ۴/۱ درصد تجاوز بودهاند.
گزارشگر ويژه در گزارش خود تأکيد کرد که جرائم مواد مخدری از جمله جرائمی نيست که تحت قوانين بينالمللی به صدور حکم اعدام منجر شود.
سازمان عفو بينالملل نيز در گزارش سالانه خود که هشتم فروردينماه امسال منتشر شد اعلام کرد در سال ۲۰۱۱ دستکم ۳۶۰ نفر در ايران اعدام شده و دستکم ۱۵۶ نفر به اعدام محکوم شدهاند.
اين تعداد اعدام پس از چين بالاترين رقم اعدام در جهان است.
هموطنان عزیزی که این پیام را دریافت می کنند و احتمالا تحت تاثیر دروغ های رژیم ، در مقابل این جنایات با عنوان (مواد مخدر) سکوت اختیار میکنند باید بدانند ، رژیم بار دیگر در حال کشتار مخالفان و جوانان ایران است و بر ماست که گول این اراجیف را نخوریم و تا سرنگونی این غده سرطانی ، همچنان به افشاگری خود ادامه بدهیم. مواد مخدر حربه ای بیش نیست، کیست که نداند که سپاه بزرگترین قاچاقچی مواد مخدر در جهان است و اکثریت مقامات نظام و اعضای سپاه و بسیج ، خود بشدت اعتیاد دارند و سپاه روزانه سهمیه زندانها را بداخل زندان هدایت و نظارت میکند و از این طریق بفکر کشتار جمعی زندانیان و مخالفان افتاده اند. سرنگون و متلاشی باد رژیم ضد بشری و قرون وسطایی جمهوری اسلامی ، درود بر مردم صبور و قهرمان ایران
کاربر مهمان آرمان / 25 April 2012