به گزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا) وی با بیان این که خانه سینما منحل نشده است، گفت: “انحلال خانه سینما باید در مجمع عمومی انجام شود.”
وی ادامه داد: “رای انحلال خانه سینما باید از سوی قوه قضاییه صادر شود و قانونی که بر پایه آن، وزارت ارشاد خانه سینما را منحل کرده مربوط به آموزشگاههای سینمایی است و خانه سینما را در بر نمی گیرد.”
به گفته رئيس كانون كارگردانان خانه سينماي ايران: “۲۱ صنف سینمایی و بیش از ۲۵۰۰نفر از اعضای صنوف مختلف نه تنها با کمیته سینمایی همکاری نمیکنند و کمیته ساماندهی صنوف را قبول ندارند بلکه خواستار برجای ماندن خانه سینما هستند”
وی با اشاره به ۱۸ سال پیشینه فعالیت خانه سینما و تایید و پرداخت ردیف بودجه آن در دولت نهم، افزود:” چطور خانه سینما، یک شبه غیرقانونی اعلام میشود. انگار ارشاد در طول سالها متوجه غیرقانونی بودن آن نبوده است. “
مسعود اطیابی، عضو كميته ساماندهي صنوف سينمايي نیز در این برنامه تلوزیونی “اولین تخلف” در خانه سینما را تغییر اساسنامه دانست و گفت:”فعالیت مدیریت خانه سینما درروزهای آخر غیر صنفی و به سمت انجام تخلفات بسیار و غیر قابل گذشتی رفت.”
دستور انحلال خانه سينما ۱۳ دی ۱۳۹۰ به محمدمهدی عسگرپور، مديرعامل خانه سينما اعلام شد. پس از انحلال خانه سينما، و شکایت اين نهاد صنفي به ديوان عدالت اداري، فرهاد توحيدی، رئيس هيأت مديرهخانه سينما گفت :” خانه سينما درمقابل بی قانونی میايستد. ” محمد حسينی، وزير فرهنگ و ارشاد ايران نيز اعلام کرد :” فعاليت خانه سينما بعد از ابلاغ حکم انحلال در حکم “کلاهبرداری” است.”