آيتالله علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی ايران و محمود احمدینژاد، رئيسجمهور ايران در پيامهای نوروزی خود بر مسائل اقتصادی تأکيد کردند.
به گزارش منابع خبری ايران، آيتالله علی خامنهای در پيام خود سال گذشته را “يکی از سالهای پرحادثه” در سطح جهان، منطقه و ايران دانست و رويدادهای اين سال را به سود ايران ارزيابی کرد.
وی گفت کشورهای غربی “دچار مشکلات گوناگون” هستند و ملتهائی که “جمهوری اسلامی از آنها همواره حمايت کرده است”، به “هدفهای بزرگی” دست پيدا کردهاند.
وی با اشاره تلويحی به رويدادهای کشورهای عربی در سال گذشته گفت “ديکتاتورهائی به زير کشيده شدند؛ قانونهای اساسیِ مبتنی بر اسلام در کشورهائی تصويب شد” و اسرائيل در “محاصره” قرار گرفت.
رهبر جمهوری اسلامی ايران سال گذشته را برای ايران “دارای دستاوردهای بزرگ” دانست و شرايط کشور را “شرايط قبول چالشها و دشواریها و غلبه بر آنها” عنوان کرد.
محمود احمدینژاد: امسال نيز همچون گذشته حمايت از توليد، صادرات ملی، سرمايه و کار ايرانی در دستور کار دولت خواهد بود
آيتالله خامنهای که سال گذشته را “سال جهاد اقتصادی” ناميده بود گفت: “اگرچه هوشمندان و آگاهان میدانستند که اين نام و اين جهتگيری و شعار برای سال ۹۰ يک امر لازم است، اما بعد تلاشهای دشمنان در اين سال هم همين را اثبات کرد و نشان داد.”
وی در بخش ديگری از پيام نوروزی خود در مورد سالی که در پيش است گفت: “به تشخيص من، بر طبق گزارشها و مشاوره با افراد مطلع و آگاه”، چالش مهم در سال جديد “عرصه اقتصادی” است.
رهبر جمهوری اسلامی در اين رابطه مسأله “توليد داخلی” را برای “ناکامی تلاشهای دشمن” مهم خواند و شعار امسال را “توليد ملی، حمايت از کار و سرمايه ايرانی” عنوان کرد.
محمود احمدینژاد، رئيسجمهور ايران نيز در پيام نوروزی خود به مسائل اقتصادی پرداخت و گفت: “امسال نيز همچون گذشته حمايت از توليد، صادرات ملی، سرمايه و کار ايرانی در دستور کار دولت خواهد بود.”
وی نيز از “دستاوردهای اقتصادی، علمی، صنعتی، فنآوری و سياسی” ايران در سال گذشته سخن گفت: “بنای دولت بر اين است تا به گونهای کار کند تا باری را بر دوش دولت بعدی نگذارد.”
بهنظر میرسد گسترش تحريمهای جهانی چند ماه اخير عليه ايران، بهويژه تحريم نفت و بانک مرکزی، شرايط اقتصادی ايران و تکيه بر “سرمايه ملی” را در مرکز توجه رهبران ايران قرار داده است.
روز گذشته هيلاری کلينتون، وزير خارجه آمريکا نيز در پيامی فرارسيدن سال نو را به کسانی که نوروز را جشن میگيرند، تبريک گفت.
کلينتون در اين پيام گفت: “ما درحالی که با چالشهای تازه روبهرو میشويم، به حمايتمان از حقوق جهانی بشر و آزادی بيان، حقوقی که مروج صلح، پيشرفت و سعادت هستند، متعهد میمانيم.”
همچنين شیمون پرز، رئيسجمهور اسرائیل نيز از رادیو اسرائیل پيامی بهمناسبت نوروز فرستاد.
وی در اين پيام از رهبران جمهوری اسلامی ایران خواست “از تهدید دیگران” دست کشيده و در راه “صلح و همزیستی مسالمتآمیز” گام بردارند.
اگردست از اموال متعلق به مردم برداريد و به مساجد برگرديد و اداره مملکت را به جوانان تحصيلکرده و عاشق مردم بدهيد همه چيز به جايي ميرسد که بايد باشد….
کاربر مهمان / 21 March 2012
نه حاجی دوزاری تان کمی دیر افتاده چالش امسال هم اقتصادی است وهم سیاسی و هم اجتماعی. وقتی این سه با هم توام و یکسو شوند -که نزدیک است- انوقت خواهیم دید که ایا علی و حوزه اش باقی می ماند یا نه.
کاربر مهمان / 20 March 2012
چالش بزرگ مردم ايران همين جمهوري اسلامي و حكومت مطلق ولايت آخوندي است. ديگر چلشها هم اثر همين حكومت هستند. همه چيز دراين كشور داريم مگر مديريت و حكومت ايران خواه . ابراهيم از كرج
کاربر مهمان / 20 March 2012
اين بنيادهاي مستضعفان، شهيد ، علوي ، 15 خرداد ، … ستاد فرمان امام و … چند درصد اقتصاد كشورند؟ چرا و بچه دليل در دست آقاي خامنه اي هستند؟ درامد و سرمايه اشان چه ميشود؟ مگر دراين كشور دولت نيست؟ ايشان چرا همه اين سرمايه ها را آن هم بي حسابرسي در اختيار دارد؟ درامدهاي نفتي چرا گاهي به حساب خزانه ريخته نمي شود؟ 5/18 ميليارد دلار طلا و دلار در مرز تركيه به كجا برده ميشد؟ چرا صداي سينه چاكان بيت المال درنيامد و معلوم نشد چرا از تركيه پس نگرفتند؟ چرا كسي دستگير و محاكمه نشد؟ هزينه هاي دولت غزه و حزب الله و ارتش جنوب لبنان از كجا تامين ميشود؟ چرا 25 ميليارد دلار پول اين كشور با آن شرايط خفت بار در چين است؟ چرا ما بايد براي تامين واردات دست به دامن امارات عربي شويم كه خواهان تجزيه ايران است و ادعاي ارضي دارد؟ و…. چرا كسي پيگيري نكرد كه چرا بگزارش آقاي رحيمي رئيس وقت ديوان محاسبات نيمي از درامدهاي نفتي سا 86 و در پي آن سال 87 به خزانه واريز نشد؟ و … . چرا مجلس خودش قانون (!) گذراند كه نميتواند در باره بنيادها و اموري كه زيرنظر آقاي خامنه اي است تحقيق كند؟ اگر ايشان را حساب پاك است از محاسبه چه باك است؟ چرا بايد آن همه ثروت بي حساب دراختيار او باشد؟ رئيس جمهور داريم رهبر و ولايت فقيه براي چيست؟ چرا دوتا ارتش داريم؟ چرا … ؟ تهران : بابك
کاربر مهمان / 20 March 2012
رابطه نامگذاری سالها و حوادث ایران در 22 سال گذشته
سید علی خامنهای در پیام نوروزی سال ۱۳۷۸، عنوانی را برای آن سال انتخاب نمود و پس از آن این نامگذاری به شکل یک سنت همه ساله تکرار میگردد. نامگذاری سالهای مختلف که از اول فروردین ۷۸ آغاز شد در حالی بود که خامنهای پیش از آن نیز از سال 1369 در پیامهای نوروزی خود بر نکتهای تکیه مینمود. به نظر میرسد نامگذاریها از سال ۱۳۸۲ به بعد، ارتباط مستقیمی با دولت پیدا کردهاست، که برخی آن را مربوط به دولت وقت آن زمان، دولت وقت خاتمی میدانند. سید علی خامنهای با تعیین نام برای این سالها، در واقع بر توقعات مردم از دولت تاکید گذاشتهاست. در این مقوله سعی شده است که حوادث و رویدادهای هر سال با نام گذاری آن سال مقایسه شود که مردم ایران تا چه اندازه گوش به فرمان رهبر جمهوری اسلامی می باشند در ضمن طبق رسم دیرین که هر سال نام یک حیوان را یدک می کشد با شعارهای آن حیوانات نیز آورده شده است:
سال 1369 سال اسب را رهبر انقلاب اسلامی سال تاکید بر “تحول درونی و اصلاح امور” می دانست که انصافاً تحولی عظیم ایجاد شد و زلزه شدیدی در رودبار به وقوع پیوست . همچنین در این سال سیستان دچار تحولی عظیم شد و سیل بیسابقه باعث خسارتهای فراوانی گردید در ضمن در این سال جنگ خلیج فارس برای آزاد سازی کویت در گرفت. ادامه در..
http://payamebidari.blogspot.com/2012/03/22.html
کاربر مهمان پیام / 20 March 2012
.الله ما که نفهمیدیم کی در این میان داره حرف حقیقت میزنه. از یکسو غربی ها میگویند که تحریم ها اله کردند و بله. از انطرف دولت اقای احمدی نزاد از شکوفایی اقتطادی میگوید. از انسو میگویند کشورهای تحت الحمایه ایران دارند از هم میپاشند از این سو جهت گیری ها در جهت مقابل اینهاست. به هر حال هم عید هه مبارک باشد و هم ارزوی سالی پربرکت برای همه دارم.
کاربر مهمان / 20 March 2012