برای محدودساختن هر چه بيشتر مزاحمتها در مرکز شهر زوريخ، شهرداری اين شهر منطقهای در حومه اين شهر را برای روسپيان میسازد که کابين، دوش و توالت دارند.
به گزارش روزنامه لوموند، چاپ فرانسه، در جريان نظرسنجیهايی که ۱۱ مارس در سوئيس برگزار شد، شهروندان اين کشور در مورد موضوعات مختلف رأی دادند.
آنها بهعنوان مثال بيشتر شدن تعطيلات کشور از چهار هفته به شش هفته را رد کردند؛ به محدودسازی ساختوساز محلهای مسکونی دوم در کوهستانها که معمولأ خالی هستند، رأی مثبت دادند و حق برگزاری تظاهرات در ژنو را دشوارتر ساختند.
بخشی از اين نظرسنجی به شهروندان زوريخ مربوط میشد و کمتر رسانهای شد. اين نظرسنجی در مورد “مکانی برای روسپیگری” بود که ۵۲ و شش دهم درصد مردم به ايجاد “پارکينگ روسپیگری” بهدور از مرکز شهر، رأی مثبت دادند.
اين ميزان رأی در مناطقی که بيشتر تحت تأثير چنين پديدهای هستند تا ۶۵ درصد افزايش داشته است اما در منطقهای که قرار است چنين مکانی در آن ساخته شود ۶۴ درصد مردم مخالف آن بودهاند.
در سوئيس روسپیگری آزاد است و هر زمان هر کس که خواست میتواند به اين شغل بپردازد.
شهرداری لوسرن در سال ۲۰۱۱ قانونی را به تصويب رساند که بر اساس آن روسپیگری در مناطق مسکونی، نزديکی مدارس، کليساها، ورزشگاهها و ايستگاههای اتوبوس ممنوع اعلام شد
از يک دهه پيش اين تجارت گسترش بیسابقهای يافت طوری که ساکنان چنين محلههايی از زبالههايی که صبحها در پيادهروها باقی میماند، سروصدا و ازدحام هر شب، بهتنگ آمدند.
به همين خاطر ساعتهای مشخصی برای روسپیگری تعيين شد و از ماه ژانويه گذشته نيز پارلمان شهر زوريخ اين شغل را برای افراد کم سنوسال ممنوع اعلام کرد.
در حال حاضر بر اساس قانونی که امسال به اجرا گذاشته شد روسپيان بايد “اجازه کسب” دريافت کنند که طبق آن اين اجازهنامه به افراد کمتر از ۱۸ سال داده نمیشود. اين در حالی است که در قانون فدرال افراد زير ۱۶ سال از روسپیگری ممنوع شدهاند.
با اين حال چنين تدابيری برای خاموشی خشم ساکنان اين مناطق کافی نبود.
منطقه جديدی که ايجاد خواهد شد در نزديکی يک منطقه صنعتی در امتداد بزرگراه برن ـ زوريخ، در شرق پايتخت اقتصادی سوئيس قرار دارد.
اين منطقه از ساعت ۱۹ تا پنج بامداد باز میماند و کابينها و گاراژها در امتداد بلوار اصلی نصب خواهند شد.
بدين ترتيب مشتريان میتوانند در خودروی خود کارشان را انجام دهند. دوشها و توالتها و همچنين يک پاسگاه پليس و دفتر انجمن کمک به کارگران جنسی نيز در همان نزديکی ساخته خواهند شد.
مخارج اين جابهجايی دو ميليون و ۴۰۰ هزار فرانک سوئيس، معادل يک ميليون ۸۰۰ هزار يورو خواهد بود. هزينههای عملی اين طرح در سال ۲۷۰ هزار فرانک سوئيس (۲۲۳ هزار يورو) برآورد شده است.
بدين ترتيب تنها دو منطقه روسپیخانه در خيابانهای زوريخ باقی میماند.
شهرداری لوسرن، شهر ۵۷ هزار نفری سوئيس، در سال ۲۰۱۱ قانونی را به تصويب رساند که بر اساس آن روسپیگری در مناطق مسکونی، نزديکی مدارس، کليساها، ورزشگاهها و ايستگاههای اتوبوس ممنوع اعلام شد.
با اين رأیگيری، زوريخ گام آلمان را در سروسامان بخشی به وضعيت روسپيان برداشت.
از سال ۲۰۰۱ در شهر کلن آلمان، حدود ۵۰ روسپی هر روز بر روی يک وبسايت ويژه به کسب و کار خود میپردازند. با اين حال “پارکينگ” مخصوصی که در سال ۲۰۰۶ به مناسبت جام جهانی فوتبال در دورتموند به همين منظور ساخته شد، به دليل افزايش قابل توجه جرم و جنايت از ميان برداشته شد.
با سلام
ای کاش چنین مکان های در ایران هم بوجود می آمد تا جامعه از این همه فساد درامان می ماند
با تشکر البرز ایرانی
البرز / 16 March 2012
سوئيس بین پنج قدرت اقتصادی دنیا میباشد.
موردی که در این مقاله ذکر نشده ، آیا رونق این کار بدلیل کم و بیکاری است و یا درآمد بالای
این شغل ، عنوان کارگران جنسی بسیار جالب است .
تصور کنید که مسئولان وزارت کار در ایران این چنین اقدامی بکنند ، تمامی سازمانهای حقوق
بشر ، بی بشر ، سازمان حمایت از حیوانات و محیط زیست و حقوق زنان اسلامی و سکولار
و غیر اسلامی این اقدام را محکوم و بگوش جهان خواهند رساند.
yanin / 16 March 2012