تدوين فيلم ” داروگ” آخرين ساخته ابولفضل جليلی به دليل مشکلات مالی و به‌رغم وعده‌های مسئولان سينمايی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر خريد فيلم قبلی اين فيلم‌ساز، نيمه‌کاره باقی ماند.

ابولفضل جليلی کارگردان و فيلم‌نامه نويس ايرانی روز گذشته در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) از نيمه‌کاره ماندن فرايند تدوين آخرين ساخته خود فيلم “داروگ” خبر داد و گفت: “هم‌اکنون، فيلم داروگ به دليل شرايط بد مالی در بخش تدوين نيمه‌کاره مانده است.”

وی با اشاره به اين‌که اهميت سينما در درجه دوم قرار گرفته است، گفت: “قرار بود اين فيلم با نام “توقف کوتاه” در جشنواره فيلم فجر حاضر باشد.”

اين فيلم ۱۱۰ دقيقه‌ای بر اساس شعری از نيمايوشيج و با بازی مسعود ناجی‌، افشين عبداللهی‌‌، محمد احمدی‌، عاطفه ساده‌ و علی‌رضا رازانی روايت می‌شود.

هيچ‌کدام از ۱۴ فيلم سينمايی ساخته شده ابولفضل جليلی موفق به گرفتن مجوز اکران عمومی در ايران نشده‌اند

جليلی با بيان اين‌که “گول وعده‌های مسئولان سينمايی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را خوردم”، افزود: “مسئولان سينمايی قول داده بودند که فيلم پيشين من‌ «حافظ» را برای بنياد سينمايی فارابی از من بخرند اما، اين کار را در مدت دو سال به هفته بعد واگذار کردند تا اين که سرانجام گفتند اين فيلم را نمی‌خريم اين در حالی است که در طول اين مدت می‌توانستم برای فيلم تازه‌ام دست‌کم يک سرمايه‌گذار خارجی پيدا کنم.”

فيلم “حافظ” که در سال ۱۳۸۵ با نگاهی به زندگی حافظ شيرازی ساخته شد توانست در جشنواره فيلم رم، برنده جايزه ويژه هیأت داوران اين جشنواره شود.

اين فيلم در جشنواره فيلم توکيو نيز شرکت کرد و پس از آن در سينماهای ژاپن به نمايش گذاشته شد.

هيچ‌کدام از ۱۴ فيلم سينمايی ساخته شده اين کارگردان موفق به گرفتن مجوز اکران عمومی در ايران نشده‌اند اما تلويزيون ايران به دليل همکاری در ساخت برخی از فيلم‌های او ، تعدادی از اين فيلم‌ها را نمايش داده است.

پيش از اين جليلی در گفت‌وگو با تارنمای “دويچه‌ وله” گفته‌ بود که با سانسور قانونی فيلم‌ها موافق است اما سانسور در جمهوری اسلامی ايران را قانونمند نمی‌داند.

ابوالفضل جليلی تاکنون دو بار در سال‌های ۶۴ و ۶۷ با فيلم‌های “بهار” و “گال” در جشنواره فيلم فجر حاضر بوده و در دوره چهارم موفق به دريافت جايزه ويژه هیأت داوران شده است.

اين کارگردان و فيلم‌نامه نويس ايرانی زاده ۱۳۳۶در ساوه است. فيلم‌های او، غيرتجاری هستند و به مسائل اجتماعی، به‌ويژه مسائل مربوط به نوجوانان می‌پردازند.

جليلی تاکنون جايزه‌های بين‌المللی بسياری همچون؛ جايزه شير طلايی جشنواره ونيز، جايزه پلنگ نقره‌ای جشنواره لوکارنو و جايزه بهترين فيلم جشنواره دوربان را از آن خود کرده است.