منابع خبری از ایران گزارش دادهاند که دو تارنمای نزدیک به اصلاحطلبان طی دو روز گذشته از سوی جریانی که خود را “ارتش سایبری حزبالله” مینامد، هک شدهاند.
تارنمای “مجمع روحانیون مبارز” از تشکلهای اصلاحطلب به دبیرکلی محمد خاتمی رئیس جمهوری سابق ایران و تارنمای “بنیاد باران” دیگر تشکیلات نزدیک به محمد خاتمی که اخبار مربوط به وی را منتشر میکند، دو تارنمایی هستند که توسط این گروه هک شدهاند.
در حال حاضر با مراجعه به این دو تارنما، بازدیدکنندگان به شکل خودکار به تارنمایی به نام “ارتش سايبری حزب الله” ارجاع داده میشوند.
هکرها در تارنمای خود توضیح دادهاند که این اقدام به دلیل “تبلیغ برای تحریم انتخابات مجلس” و “زاویه پیدا کردن افراد و گروههای فوق با نظام جمهوری اسلامی ایران” انجام شده است.
“ارتش سايبری حزبالله” هشدار داده است که به افراد “بیبصیرت” اجازه نمیدهد در فضای سایبر با تفکرات کودکانه خود به ارزشهای ایران اسلامی ضربه وارد کنند.
“ارتش سايبری حزبالله” که این دو تارنما را هک کرده است هفته گذشته نیز بنا به اعلام وزارت ارتباطات جمهوری آذربایجان، تارنماهای اینترنتی تلویزیون دولتی و شرکت هواپیمایی این کشور را هک کرده بود
این گروه تشکل با سابقه مجمع روحانیون مبارز که متشکل از جمعی از روحانیان نزدیک به آیتالله خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی است را متهم کرده که با انقلاب و نظام زاویه داشته و در سراشیبی سقوط قرار گرفته است.
“بنیاد باران” نیز تارنمای مربوط به “بنیاد آزادی رشد و آبادانی ایران” است که محمد خاتمی پس از پایان دوران ریاست جمهوری خود به همراهی جمعی از وزاری سابق دولت هفتم و هشتم آن را تاسیس نمود.
هر چند تارنمای “بنیاد باران” به همراه تارنمای “رسمی محمد خاتمی” در آبانماه ۸۹ از سوی مراجع نظارتی جمهوری اسلامی ایران، فیلتر شدند.
محمد خاتمی در طول ماههای گذشته در چند مرحله شرطهای اصلاحطلبان برای حضور در انتخابات را اعلام کرده بود و پس از آنکه این شروط از سوی مقامهای ارشد جمهوری اسلامی پذیرفته نشد، اخیرأ تأکید کرد که اصلاحطلبان “نمیتوانند و نباید” در انتخابات مجلس نهم کاندیدایی معرفی نمایند.
“ارتش سايبری حزبالله” که این دو تارنما را هک کرده است هفته گذشته نیز بنا به اعلام وزارت ارتباطات جمهوری آذربایجان، تارنماهای اینترنتی تلویزیون دولتی و شرکت هواپیمایی این کشور را هک کرده بود.
براساس گزارشهای منتشر شده هکرهای ارتش سایبری ایران با تغییر صفحه اصلی سایت اینترنتی تلویزیون آذربایجان پیام “زندگی یک بازی است. بازی تمام شده است.” را جایگزین کردند. پس از ساعاتی این صفحه به وضعیت عادی برگشت.
پیش از این هم در آبانماه امسال “ارتش سایبری جمهوری اسلامی”، سایت رسمی تلویزیون ” فارسی يک” را هک کرد. این شبکه تلویزیونی غیرسیاسی در یک سال گذشته بینندگان فراوانی در ایران پیدا کرده است.
طرح تشکیل ارتش سایبری ایران از سال ۸۴ در سپاه مطرح شد، اما با افزایش تبلیغات علیه دولت نهم در اجرای آن تسریع به عمل آمد.
در اردیبهشت ۸۸ خبرگزاری فارس گزارش داد مؤسسه Defense Tech که از مؤسسات نظامی و امنیتی ایالات متحده آمریکا است، با استناد به آمار دریافتی از سازمان اطلاعات آمریکا، ایران را جزو پنج کشور دارای قویترین نیروی سایبری معرفی کرده است.
این مؤسسه با تأکید بر اینکه ارتش سایبری ایران زیر مجموعه تیم رصد سایبری سپاه است، بودجه آن را ۷۶ میلیون دلار اعلام کرده بود.
این مؤسسه همچنین تعداد نیروهای این ارتش را بیش از ۲۴۰۰ نفر و ۱۲۰۰۰ نفر ذخیره برآورد کرده بود.
نام “ارتش سایبری ایران” زمانی بر سر زبانها افتاد که در نخستین حمله تارنمای توئیتر را مورد حمله قرار داد و در پیامی که در این تارنما قرار داده بود، از پشتيبانی از اعتراضهای خیابانی در ایران توسط توئیتر انتقاد کرده بود.
در پیام هکرها آمده بود: “آمریکا فکر میکند که دارد اینترنت را با دسترسیاش کنترل و مدیریت میکند، اما این طور نیست؛ این ما هستیم که اینترنت را با قدرتمان کنترل و مدیریت میکنیم. بنابر این، سعی نکنید مردم ایران را تحریک کنید که…”
برخی گمانهزنیها از ارتباط “مرکز مبارزه با جرائم سازمانیافته سپاه” با ارتش سایبری ایران خبر میدهند.
نام این مرکز هم همزمان با بازداشت شبکهای از مدیران تارنماهای پورنوگرافی فارسی و پخش اعترافات تلویزیونی از ایشان در رسانهها منتشر شد.
دامنه تارنمای “ارتش سایبری ایران” به صورت قانونی در “یاهو” به ثبت رسیده است و سرورهای آن در خارج از کشور قرار دارد اما هنوز کسی نتوانسته است فعالیت تارنمای آنها را متوقف کند.
کل اطلاعاتی که از این ارتش موجود است، همین تارنما و آدرس الکترونیکی است که برای ارتباط در نظر گرفتهاند.
پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم و استفاده گسترده مخالفان دولت از فضای اینترنت برای انتشار دیدگاهها و فراخوان های اعتراضی؛ نیروی انتظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج، قوه قضائیه و وزاتخانههای اطلاعات، ارتباطات و فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاشهای گستردهای را برای مقابله با اقدامات مخالفان در این فضا انجام دادهاند.
مقام های نظامی و امنیتی ایران، فعالیت های مخالفان دولت در فضای اینترنت را مصداق جنگ نرم با نظام جمهوری اسلامی و نوعی تلاش برای براندازی حکومت میدانند.
ارتش سایبری حزبل بخش نرم افزاری سپاه پاسداران است و با میلیونها بودجه رسمی که از بودجه سالانه کشور صرف آن میشود. وقتی چنین پول کلانی را بخواهید برای حمله به سایت ها یا هک کردن آن استفاده کنید مشکلی نیست و هر چیزی قابل خرید است. خدا پدر چینی ها را بیامرزد اصلا هکرش را هم درسته از چین میخریم.
کاربر مهمان / 28 February 2012
پيشرفتي که ميگفتند منظور اين بوده ؟!….
کاربر مهمان / 28 February 2012
تروريست اينترنتي !…..
کاربر مهمان / 28 February 2012