مرکز بررسی جرائم سازمان يافته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار اطلاعيهای، شبکه بیبیسی فارسی را به “جنگ نرم” عليه جمهوری اسلامی ايران متهم کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) در اين اطلاعيه که روز شنبه ششم اسفند ۱۳۹۰ منتشر شده از “پرستو دوکوهکی، سهامالدين بورقانی، مرضيه رسولی، ب.ه و س.ک” به عنوان “عوامل” بیبیسی فارسی در ايران نام برده شده است. سپاه پاسداران اين افراد را به “جرائم ضدامنيتی” متهم کرده است.
سپاه در حالی از اين روزنامهنگاران به عنوان “عوامل” بیبیسی در ايران نام برده که مديران اين شبکه میگويند بیبیسی در ايران خبرنگاری ندارد.
مرکز بررسی جرائم سازمان يافته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اين افراد را به نقشآفرينی در “عمليات چشم روباه” با هدايت “بیبیسی” متهم کرده است. سپاه میگويد در اين پرونده برای ۲۴ نفر از جمله ۱۰ نفر در خارج از ايران قرار مجرميت صادر شده است.
مرکز بررسی جرائم سازمان يافته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روزنامهنگاران بازداشت شده را به نقشآفرينی در “عمليات چشم روباه” با هدايت “بیبیسی” متهم کرده است
اين اطلاعيه میگويد در روزهای آينده بخش اول مستند رسانهای عمليات “چشم روباه” از تلويزيون دولتی ايران پخش خواهد شد.
پرستو دوکوهکی که از فعالان حقوق زنان است و از نخستين وبلاگنويسان ايران بهشمار میرود غروب يکشنبه ۲۵ دیماه سال جاری خورشيدی بازداشت شد. دو روز بعد از بازداشت دوکوهکی، مرضيه رسولی، روزنامهنگار در تهران نيز بازداشت شد.
همچنين سهامالدين بورقانی، سردبير سايت ديپلماسی ايرانی ۲۸ دی بازداشت شد.
ب.ه نيز خواهر يکی از خبرنگاران بیبیسی فارسی است که مدتی پيش بازداشت شد و خواهرش در بیبیسی ناچار شد به مدت ۴۰ دقيقه در يک بازجویی اينترنتی شرکت کند. خواهر این خبرنگار بیبیسی هماکنون آزاد است. هويت س.ک نیز مشخص نيست.
موج بازداشت روزنامهنگاران به اتهام “همکاری با بیبیسی” از شهريور ۱۳۹۰ پس از پخش مستندی از شبکه بیبیسی فارسی در خصوص آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی آغاز شده است.
گزارشگران بدون مرز، سازمان مدافع آزادی اطلاعرسانی چندی پيش با انتشار بيانيهای وضعيت روزنامهنگاران، وبنگاران و آزادی اطلاعرسانی را در ايران “نگران کننده” ناميد. به گفته گزارشگران بدون مرز، در ايران هماکنون ٣٠ روزنامهنگار و ٢٤ وبنگار در زندان بهسر میبرند.
اين انجمن مدافع آزادی اطلاعرسانی میگويد ايران “بزرگترين” زندان روزنامهنگاران در خاورميانه است.