بخش بينالملل سیامين دوره جشنواره فيلم فجر همراه با ناهماهنگی، سکوتهای طولانی اجراکننده و نبود مترجم به کار خود پايان داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، شب گذشته ۱۷ بهمنماه بخش بينالملل سیامين جشنواره بينالمللی فيلم فجر پايان يافت.
بنا به اين گزارش، در مراسم پايانی برگردان بسياری از سخنان برگزيدگان و مسئولان برای مهمانان خارجی اين مراسم ارائه نشد که بهناچار در بخشهای کوتاهی مدير بخش بينالملل جشنواره به زبان انگليسی صحبت میکرد.
جواد شمقدری، معاون سينمايی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشی از اين مراسم گفت: “پس از انقلاب بيش از ۴۰۰ کارگردان فيلم ساختند و اکنون تلاش میکنيم که در سال، ۱۰۰ فيلم سينمايی توليد کنيم و پيشبينی میکنيم در پنج سال آينده ۳۰۰ فيلم بسازيم.”
جواد شمقدری: همه فيلمسازان ايرانی سراسر دنيا میتوانند فيلم خود را در جشنواره نمايش دهند، البته بايد تعريف و قواعد فيلم ايرانی با استانداردهای بينالمللی هماهنگ باشد
وی افزود: “همه فيلمسازان ايرانی سراسر دنيا میتوانند فيلم خود را در جشنواره نمايش دهند، البته بايد تعريف و قواعد فيلم ايرانی با استانداردهای بينالمللی هماهنگ باشد.”
جايزههای ويژه مصطفی عقاد و بيرق طلايی همراه با يک دستگاه خودرو پرايد به مهدی صباغزاده برای فيلم “راه بهشت” رسيد.
مصطفی عقاد، تهيهکننده و کارگردان بهنام سوری است که فيلمهايی چون محمد رسولالله و شير صحرا را ساخته است.
ديپلم افتخار جايزه حقوق بشر اسلامی همراه با يک دستگاه خودرو پرايد برای فيلم “روزهای زندگی” به کارگردانی پرويز شيخطادی و تهيهکنندگی سعيد سعدی و سيما فيلم رسيد.
جايزه اصلی بخش بين الديان به “نارنجیپوش” به کارگردانی داريوش مهرجويی اهدا شد.
در ادامه اين بخش، لوح تقدير و سه سکه بهار آزادی برای “روييدن در باد” به رهبر قنبری و نيز لوح افتخار و سکه بهار آزادی به منوچهر هادی برای “يکی میخواد باهات حرف بزنه” رسيد.
لوح افتخار اين بخش همراه با سکه بهار آزادی به “روزهای زندگی” ساخته پرويز شيخطادی و جايزه ويژه اين بخش به داريوش مهرجويی برای “نارنجیپوش” اهدا شد.
در بخش سينمای سعادت، سيمرغهای بلورين بهترين فيلم به فابين وونيه از فرانسه برای فيلم “آزادگان” و بهترين کارگردانی به اسماعيل فروخی برای” آزادگان” از فرانسه ارايه شدند.
همچنين ديپلمهای افتخار دستاورد فنی و هنری اين بخش همراه با يک دستگاه خودرو به مرتضی هدايی برای “در انتظار معجزه” و نيز بهترين بازيگر با يک دستگاه خودرو به پريوش نظريه برای بازی “در انتظار معجزه” رسيدند.
جايزه بهترين فيلمنامه اين بخش نيز به “ريسمانی نزديکتر از رگ” نوشته عبدالقدوس الامين اهدا شد.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم بخش سينمای آسيا (جلوهگاه شرق) نيز به داريوش مهرجويی برای فيلم “نارنجیپوش” رسيد.
سيمرغهای بلورين بهترين کارگردانی اين بخش به بانمی تاکاهاشی از ژاپن برای “پرونده هاکامادا” و جانگ جين از کره جنوبی برای “آسمان عشاق” و نيز ديپلم افتخار بهترين بازيگری نيز به شيرين يزدانبخش برای بازی در “بوسيدن روی ماه” اهدا شد.
جون سونگ دونگ و دونگ جين سونگ فيلمبرداران فيلم چينی “۱۱ گل” ديپلم افتخار بهترين دستاورد فنی يا هنری را بهطور مشترک از آن خود کردند.
سيمرغهای بلورين بهترين فيلم بخش جام جهاننما به رشيد بوشارب و ژان برآ برای “عمر قاتل من است” از فرانسه، بهترين کارگردانی به ماريوس هولست برای “سلطان جزيره شيطان” محصول مشترک نروژ، فرانسه، سوئد و لهستان و بهترين فيلمنامه به رشيد بوشارب و اوليوير لورل برای “رود لندن” محصول مشترک فرانسه، الجزاير و انگلستان اهدا شدند.
ديپلم های افتخار بهترين بازيگری اين بخش به درک تيد برای بازی در “صدای تيره” از کانادا و بهترين دستاورد فنی يا هنری به علیرضا زريندست فيلمبردار “ملکه” اهدا شد.
لوح تقدير بهترين فيلم و جايزه ويژه بخش بيداری اسلامی به “ريسمانی نزديکتر از رگ” از لبنان به تهيهکنندگی علی ضاهر و مرتضی شمسی و جايزه ويژه ديگر اين بخش به فيلم “۱۸ روز” به ۱۰ کارگردان آن اهدا شد.
سیامين دوره جشنواره فيلم فجر شامگاه چهارشنبه ۱۲ بهمنماه آغاز بهکار کرد و ۲۲ بهمنماه بهپايان میرسد.
کسانیکه در این جشنواره شرکت کردند و جایزه دادند و جایزه گرفتند همانهایی هستند که در زمان هیتلر در برلین جمعه آمدند و کشتار آزاداندیشان را با رد و بدل جایزه جشن گرفتند. آری مبارک است آقای مهرجویی حیف گاو!!
کاربر مهمان / 07 February 2012
آقای مهرجویی خجالت هم چیز خوبی ست. در یک رژیم فاشیستی رفته جایزه گرفته ای! از روح ساعدی شرم نکردی؟
کاربر مهمان / 07 February 2012
آقای مهرجویی خجالت دارد واقعا این لبخند ظفرمند شما. آنها از بی کارگردانی به شما جایزه داده اند. خوانندگان محترم به مهرجویی اعتراض کنید. نا سلامتی در ساختن گاو با ساعدی همکاری کرده است!!
کاربر مهمان / 07 February 2012
مردم ایران باید فیلمهای داریوش مهرجویی را تحریم کنند. این بابا هرچه تا حالا از هنرمندی گفته *** بوده. در حکومتی که به زنان و دختران ایران تجاوز شده٬ انقلابی که از ایرانی و ایرانی توسط ملایان دزدیده شده حالا این آقای سینماگر هنرمند روشنفکر رفته در برابر آخوند کرنش می کند تا **** گیرش بیاید. ای بابا صد رحمت به بقال چقال و بسازبفروش و …
جانمایه از کرج / 07 February 2012
داریوش مهرجویی واقعا که ما را ناامید کردی. جایزه ات را ببر دفن کن. ما که ترا دوست می داشتیم. طلاقمان مبارک است. خودت را نشان دادی میخواستی برای دفاع از پناهی هم که شده این جایزه و این شرکت را تحریم می کردی. واقعا که تو فقط ادای سینماگران مهم را در می آوری! آنهاییکه خامنه ای را باهیتلر مقایسه کرده اند سخت در اشتبهند او دست کم فقط یهودیان را و همجنسبازان را می کشت خامنه ای حتا دوستان خودش را هم می کشد شاید هم در اینده ترا کشت. البته نامه ات را به خامنه ای بیاد دارم. دست کم می خواستی وانمود کنی که سینماگری! خوب است جواب بدهی. شاید هم کسی که از دست خامنه ای جایزه بگیرد مسيول اعمال خودش نیستو فجر یعنی خامنه ای و خمینی آدمکش.
مهناز / 08 February 2012
عذاب وجدان هم چیزی ست که انسانهای بی تعلق دنیا و شرافتمند به آن دچار می شوند. خوشبختانه شما آقای مهرجویی و شرکت کنندگان فجر از آن مصون هستید.
در تایید کامنتهای بالا / 08 February 2012
به شماها نظردهندگان اگر صد ملیون پول مفت میداند و میداند مفت مفت مفت نمیگرفتین! خب این بابا هم گرفته!!
کاربر مهمان / 08 February 2012
داریوش خان سر پیری معرکه گرفتی! این جایز جباران را پس بده. بابا هر چند اولشم مالی نبودی!
کاربر مهمان / 08 February 2012
دم پناهی گرم که همچون …. در برابر ظلم سر خم نکرد.
Anonymous / 09 February 2012
دم پناهی گرم که همچون دم یک حیوان اهلی در برابر ظلم سر خم نکرد.
Anonymous / 09 February 2012
داریوش خان چرا همچی شدی بابا. از دست ولی امر قاتلین جهان که آدم هنرمند جایزه نمیگیره!! چی شد ایجوری سقوط کردی!!!
Anonymous / 09 February 2012
حیف گاو که بنام داریوش مهرجویی ست. اگر چه کار کار ساعدی ست! آری حیف گاو
کاربر مهمان / 11 February 2012
یه کسی این خبرا رو بکنه تو گوش دادا مهرجویی. که رفته تو بغل دولت مهرورز!!
کاربر مهمان / 13 February 2012