علی مطهری، نماينده مجلس ايران گفته است: “حق هر شهروندی است که از مقام رهبری حضوراً يا به وسيله نامه سوال کند.”
مطهری در گفتوگويی با تارنمای ملتآنلاين که يکشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۰ منتشر شد، گفت: “اصل نامهنگاری (به رهبر ايران) را درست میدانم اما ادبيات نامهها بايد مودبانه و محترمانه باشد و بايد بهگونهای عمل شود که ابهت و اقتدار رهبری شکسته نشود.”
در چند هفته اخير شماری از چهرههای سياسی منتقد حکومت ايران، نامههای سرگشادهای را در انتقاد از وضعيت حاکم بر اين کشور به آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی نوشتهاند.
به گفته مطهری “رهبر انقلاب هم نشان دادهاند که به سوالات و انتقادات با رویباز پاسخ میدهند و بارها اعلام کردهاند که رهبری هم انتقادپذير و پاسخگوست.”
علی مطهری: اصل نامهنگاری (به رهبر ايران) را درست میدانم اما ادبيات نامهها بايد مودبانه و محترمانه باشد و بايد بهگونهای عمل شود که ابهت و اقتدار رهبری شکسته نشود
وی افزوده است: “گاهی مريدها و اطرافيان يک شخصيت کار را خراب میکنند چون تمايل به بتسازی و عدم پاسخگويی آن شخصيت دارند. ممکن است کسی سئوالی و حتی انتقادی از رهبری داشته باشد و در عينحال مطيع ايشان باشد.”
علی مطهری در بخش ديگری از اين گفتوگو گفته است “بحران سياسی” ايران تا هنگامی که اکبر هاشمی رفسنجانی، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به صحنه قدرت برنگردد، “تمام نمیشود.”
اين نماينده مجلس نظرات هاشمی رفسنجانی را “عادلانه و واقعبينانه” توصيف کرده و گفته است مخالفان هاشمی رفسنجانی نمیتوانند وی را از انقلاب حذف کنند.
به گفته مطهری، هاشمی رفسنجانی “پايگاه اجتماعی خوبی دارد و مردم قدردان خدمتگزاران خود هستند.”
هاشمی رفسنجانی پس از انتخابات بحثانگيز رياستجمهوری سال ۱۳۸۸ ايران در خطبههای نماز جمعه ۲۶ تير ۸۸ از برخی خواستههای مخالفان و منتقدان حکومت از جمله آزادی زندانيان سياسی و آزادی رسانهها حمايت کرد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در دو سال گذشته بارها از وضعيت حاکم بر ايران انتقاد کرده و خواهان اصلاح روند فعلی شده است.
با ادامه يافتن مواضع انتقادی هاشمی رفسنجانی، حاميان حکومت سال گذشته در انتخابات هيأت رئيسه مجلس خبرگان رهبری، آيتالله محمدرضا مهدی کنی را به عنوان گزينه خود برای رياست مجلس خبرگان معرفی کردند.
با اين اقدام حاميان حکومت، هاشمی رفسنجانی کانديدای رياست مجلس خبرگان نشد و به اين ترتيب مهدوی کنی جانشين وی در ريسات مجلس خبرگان شد.
همچنين شورای عالی انقلاب فرهنگی نيز با افزايش اعضای هيأت امنای دانشگاه آزاد، نفوذ و اختيارات هاشمی رفسنجانی را بر اين دانشگاه کاهش داده است.
در همين حال تحليلگران مسائل سياسی ايران میگويند احتمال دارد آيتالله علی خامنهای، رئيس جديدی برای ششمين دوره مجمع تشخيص مصلحت نظام انتخاب کند و هاشمی رفسنجانی را از رياست اين نهاد مشورتی کنار بگذارد.
دوره پنجم مجمع تشخيص مصلحت بهمن ۱۳۹۰ تمام میشود و آيتالله خامنهای بر اساس قانون اساسی ايران بايد اعضای ششمين دوره را منصوب کند.
اکبر هاشمی رفسنجانی که هماکنون ۷۷ سال سن دارد در سال ۱۳۱۳ در “بهرمان” نوق در حومه شهرستان رفسنجان به دنيا آمد.
وی پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ ايران، سمتهای رئيس مجلس، رئيسجمهوری، رئيس مجلس خبرگان رهبری و رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام را بر عهده داشته است.
در جواب اقای مطهری باید گفت که ایا شما اینهمه افراد ذی صلاح و متین و درستکار را که به خاطز نوشتن نامه ای به رهبر به زندان افتاده اند را نمی بینید!؟ مگر حرف اینها به غیر از متین و مودبانه بوده که شما چنین فرموده اید؟
در مورد اقای هاشمی هم بازگشت یا عدم بازگشت ایشان به صحنه هیج دردی را دوا نمیکند. چون “خانه از یای بست ویران است و شما در بند نقش ایوانید.
اگر اقای هاشمی هم صحنه را ترک کند بازهم شما یک نفر دیگر را پیدا خواهید کرد و دشنامها را به او خواهید داد. ترک کردن صحنه توسط اقای هاشمی همان و سقوط جمهوری هم همان. بنده ایشان را از نزدیک نمیشناسم اما بعد از دیدن نوار فحاشی های کذایی به دختر ایشان توسط خادمان بیت رهبری و سکوتی که ان بنده خدا اختیار کرد به یاد شهر عبید زاکانی افتادم که فرمود:
“سادات معظم زواره الطاف شما مزید بادا
اولاد حسین اگر شمایید حق بر طرف یزید بادا”
ببخشید که نام امام حسین را اوردم.
خیر پیش باشد.
کاربر مهمان / 30 January 2012
آقای مطهری جدیدا به خود اجازه داده که از زبان مردم سخن بگوید و هاشمی رفسنجانی را به عنوان کسی که پایگاه و جایگاه مردمی دارد معرفی کرده و او را غیر قابل حذف و تنها منجی بحران موجود دانسته است. این تفکر که فرسنگها به دور از واقعیت است در حسن نیت آقای مطهری در بیان پاره ای مشکلات را زیر سؤال می برد و قطعا مردم را از او دور می سازد. چطور ممکن است او تشخیص نداده باشد که مردم عامل اصلی بسیاری از بدبختیهای ایران و ایرانی را هاشمی رفسنجانی می دانند و در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری دست رد به سینه او زده است؟ آقای مطهری چگونه درک نمی کند که حتی مخالفین دولت از حذف کامل هاشمی رفسنجانی حمایت می کنند؟ جهت اطلاع آقای مطهری، دانشجویان دانشگاه آزاد هم در انتظارند تا حذف او و دست نشانده اش جاسبی را از این دانشگاه جشن بگیرند.
کاربر مهمان / 30 January 2012
ما هم خر شدیم که دوباره رای بدیم. زرشک
کاربر مهمان / 30 January 2012
آقای مطهری جدیدا به خود اجازه داده که از زبان مردم سخن بگوید و هاشمی رفسنجانی را به عنوان کسی که پایگاه و جایگاه مردمی دارد معرفی کرده و او را غیر قابل حذف و تنها منجی بحران موجود دانسته است. این تفکر که فرسنگها به دور از واقعیت است در حسن نیت آقای مطهری در بیان پاره ای مشکلات را زیر سؤال می برد و قطعا مردم را از او دور می سازد. چطور ممکن است او تشخیص نداده باشد که مردم عامل اصلی بسیاری از بدبختیهای ایران و ایرانی را هاشمی رفسنجانی می دانند و در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری دست رد به سینه او زده اند؟ آقای مطهری چگونه درک نمی کند که حتی مخالفین دولت از حذف کامل هاشمی رفسنجانی حمایت می کنند؟ جهت اطلاع آقای مطهری، دانشجویان دانشگاه آزاد هم در انتظارند تا حذف او و دست نشانده اش جاسبی را از این دانشگاه جشن بگیرند.
کاربر مهمان / 30 January 2012
به نظر میرسد اقای مطهری دارند نقش محلل را بازی میکنند تا شکرابی که بین اقای خامنه ای و رفسنجانی از دوسال و اندی پیش به وجود امده را فیصله دهند. همین چندروز پیش بود که ایشان توسط نهادی در وزارت کشور به عدم صلاحیت در انتخابات اینده محکوم شد که بعدا توسط شورای نگهبان تایید شد تا به دولت احمدی نژاد تودهنی لازم را زده باشد. حالا هم برای مرمت دیوارهای حرمت شکنی توسط احمدی نژاد سعی دارد از اقای هاشمی استمالت کند که البته ممکن است هم کم و هم دیرشده باشد.
اما از لابلای این سطور میتوان دید که تغییرات عظیمی در نحوه حکومت ایران در راه است و عنقریب که تمام زندانی ها طی یک حکم رهبری ازاد شوند و دولت احمدی نژاد رای اعتماد از مجلس نیاورد. این بخران سیاسی که با بحران اقتصادی اخیر و بن بست سیاست خارجی کنونی توام شده باد را از بادبان دولت غاصب احمدی نژاد گرقته و اب را به اسیاب مخالفان ریخته است.
تمام چنین تغییراتی و بیشتر فقط و فقط به دست توانای “سردار سازندگی” امکانپذیر است که وی هم دارد پشت پرده به رهبر میگوید من که بیایم احمدی نژاد باید برود. در واقع این اقای رفسنجانی بود که در اوان انتخابات 88 توسط دسته احمدی نژاد مورد بی حرمتی قرار گرفت، در نامه ای به رهبر از وی شکایت و گله کرد و به وی هشدار هارا راجع به بلاهت محض دولت داد و همان زمان هم برای همه جای تعجب بود که چرا اقای خامنه ای همان موقع کلک دولت احمدی نژاد را نکند.
اما حالا این کار خیلی مشکل تر شده است و دارد به قیمت گزافی برای ابروی رهبر ایران تمام میشود. بعد از ان همه نامه نگاریها (افشاگری ها) و زندانی کردن ارباب جراید و صحه گذاشتن بر ان عمل توسط اقا خیلی سخت است که ایشان از حرف خود بگذرند و از خر شیطان پیاده شوند و از هاشمی دلچویی کنند. اما بدون هاشمی بار اقا بار نخواهد شد. بدون دستور رهبری هم موسوی و کروبی و دیگرا ن ازاد نخواهند شد که یکی از خواست های رفسنجانی بوده است و ازادی انها به مصابه شکست تدبیر های نزدیک بین اقای خامنه ای است که در واقع ریشه زعامت خود را با تیشه خودبینی و دشمن تراشی زده است. یا هو.
کاربر مهمان / 30 January 2012