پروانه مافی نماینده تهران و رییس فراکسیون زنان و خانواده با اشاره به طرح ازدواج دختران بدون اذن پدر گفته: «فکر نمی‌کنم شروطی که در این طرح آمده مشکل فقهی و شرعی داشته باشد البته ممکن است از نظر عرفی به آن نقدی وارد باشد که باید در زمانیکه این طرح در صحن مطرح می شود طراح و کسانی‌که مدافع این طرح هستند دفاعیه ای داشته باشند که بتوانند نمایندگان را قانع کنند. مهم این است که این طرح مشکل فقهی ندارد.»

مافی گفته: «این طرح یک پیشنهاد است و بر اساس یک قاعده‌ای قید کرده که دختران دارای ۲۸ سال سن می‌توانند بدون اذن پدر ازدواج کنند. طراح محاسباتی کرده و میانگینی را نسبت به سالی که تجرد قطعی در ایران شروع می شود که ۲۹ سالگی است، در نظر گرفته است.»

به گفته این نماینده مجلس در زمان بررسی این طرح ممکن است یک فرد دیگر پیشنهاد دیگری بیاورد و برای مثال بگوید از سن ۲۴ سالگی دختران می‌توانند بدون اذن پدر ازدواج کنند و دفاع آن فرد قانع کننده‌تر باشد و پیشنهادش رای بیاورد.

مافی مطرح شدن طرح ازدواج بدون اذن دختران را اتفاقی مثبت دانسته چون مشکلی است که در جامعه وجود دارد و دختری که به سن بلوغ می‌رسد باید بتواند بدون اذن پدر ازدواج کند. به گفته او، اذن پدر برای دختران کم سن باید لحاظ شود که به بلوغ فکری لازم نرسیده‌اند که خودشان را بتوانند مدیریت کنند.

پروانه مافی تاکید کرده که این طرح بابی را باز می‌کند تا نظرات دیگر هم مطرح شود. به گفته او طرح ازدواج دختران بدون اذن پدر آغازی است برای اینکه این طرح چکش کاری شود. این نمانیده معتقد است انتقاداتی که در خصوص این طرح وجود دارد شنیده می‌شود و موجب اصلاح این طرح می‌شود.

حمیده زرآبادی، عضو فراکسیون زنان مجلس روز ۲۳ اردیبهشت خبر داده بود که اصلاح ماده ۱۰۴۳ و ۱۰۴۴ قانون مدنی در خصوص اذن پدر برای ازدواج تقدیم مجلس شده است.

در صورت تصویب این اصلاحیه زنانی در صورت داشتن شرایطی دیگر نه نیاز به اذن پدر دارند و نه حکم دادگاه: ۲۸ سال سن، داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد، داشتن پنج سال سابقه کار و بیمه بازنشستگی.

این طرح با انتقاد گسترده فعالان حقوق زنان مواجه شده که به ویژه آن را در قیاس با سن ازدواج پسران که پس از ۱۵ سالگی نیازی به کسب اجازه از پدر ندارند، تبعیض‌آمیز دانسته‌اند.