در ادامه خشونت‌ها در سوريه روز شنبه ۲۹ نفر ديگر از مخالفان به دست نيروهای امنيتی کشته شدند.

به گزارش العربيه، روز شنبه هفتم ژانويه ۲۰۱۱ (۱۷ دی ۱۳۹۰) ۲۹ نفر از معترضان در پی تجمع‌های اعتراضی در شهرهای حمص و حرستا کشته شدند.

روز جمعه نيز يک بمب‌گذاری انتحاری در منطقه “الميدان” دمشق، پايتخت سوريه ۲۶ کشته بر جای گذاشت و ده‌ها نفر ديگر را مجروح کرد.

محله ميدان، دو هفته پيش نيز شاهد کشته شدن ۴۴ نفر در اثر يک حمله انتحاری ديگر بود.

با ادامه يافتن کشتارها در سوريه، وزرای خارجه اتحاديه عرب يکشنبه هشتم ژانویه در قاهره گردهم می‌آيند تا برای ادامه کار ناظران اين اتحاديه در سوريه تصميم‌گيری کنند

روز پنج‌شنبه پنجم ژانويه نيز ۴۷ نفر از معترضان سوری در جريان تجمعات اعتراضی از سوی نيروهای دولت سوريه کشته شدند.

با ادامه يافتن کشتارها در سوريه، وزرای خارجه اتحاديه عرب امروز يکشنبه در قاهره گردهم می‌آيند تا برای ادامه کار ناظران اين اتحاديه در سوريه تصميم‌گيری کنند.

ناظران اتحاديه عرب ۲۶ دسامبر ۲۰۱۱ برای بررسی پايبندی دولت بشار اسد به طرح صلح اتحاديه عرب که با هدف پايان دادن به ۹ ماه خشونت در سوريه تدوين شده است، به اين کشور وارد شدند.

اين طرح خواهان توقف خشونت‌عليه معترضان، آزادی زندانيان و خارج کردن ارتش و تانک‌ها از شهرهای سوريه است.

فعالان سوری می‌گويند با وجود حضور ناظران اتحاديه عرب در سوريه، خشونت نيروهای دولتی عليه مخالفان همچنان ادامه دارد.

فعالان مخالف دولت سوريه ترديد دارند که مأموريت ناظران بتواند بر بشار اسد، رئيس‌جمهوری سوريه برای متوقف شدن خشونت‌ها فشار وارد کند.

يک هفته پيش علی الدقباسی، رئيس پارلمان کشورهای عربی گفته بود دولت سوريه با وجود حضور ناظران اتحاديه عرب همچنان به کشتار ادامه می‌دهد.

به گفته وی ادامه کشتارها در سوريه، هدف اتحاديه عرب را از اعزام ناظران زير سوال برده است.

بر همين پايه رئيس پارلمان کشورهای عربی از نبيل العربی خواسته است تا “سريعاً” از ناظران اين اتحاديه بخواهد که سوريه را ترک کنند.

سازمان ملل متحد می‌گويد از زمان آغاز ناآرامی‌ها در سوريه در مارس ۲۰۱۱ تاکنون بيش از پنج هزار نفر از مخالفان توسط نيروهای دولتی کشته شده‌اند. مقامات سوريه نيز می‌گويند در اين مدت، گروه‌های مسلح دو هزار نيروی امنيتی را کشته‌اند.