مهاجمان ناشناس با حمله به منزل شخصی فریبا داوودی مهاجر، فعال حقوق زنان، در تهران اسناد و مدارک شخصی موجود در منزل  وی را تفتیش کرده‌اند.
 
بنا به گزارش‌های رسیده به رادیو زمانه، ساعت هشت شب روز سه شنبه، سیزدهم دی ماه، دو مرد که صورت خود را با نقاب پوشانده بودند، به  ساختمانی که منزل فریبا داوودی مهاجر در آن واقع شده، حمله کرده‌اند.
 
بر اساس این گزارش مهاجمان پس از شکستن حفاظ آهنی و در طبقه مربوط به محل سکونت مادر فریبا داوودی مهاجر، وسائل موجود در خانه از جمله اسناد و مدارک شخصی را بهم ریخته و به تفتیش آنجا پرداخته‌اند.
 
با وجود اینکه در چند جای خانه اثرات قطرات خون مشاهده می‌شد، نیروهای پلیس حاضر به نمونه‌برداری برای انجام آزمایش دی. ان. آی و برداشتن اثر انگشت نشده‌اند. در جریان این تعرض هیچ سرقتی انجام نشده است و تنها یکی از اتاق‌های منزل مورد تفتیش قرار گرفته است.
 
 با وجود اینکه در چند جای خانه اثرات قطرات خون مشاهده می‌شد، نیروهای پلیس حاضر به نمونه برداری برای انجام آزمایش دی. ان. آی و برداشتن اثر انگشت نشده‌اند
 
مادر خانم مهاجر در حال حاضر برای دیدار با خانواده‌اش به ایالات متحده آمریکا سفر کرده و این منزل در هنگام حمله مهاجمان خالی بوده است. این چهارمین باری است که این منزل مورد تعرض افراد ناشناس قرار می‌گیرد در دفعات پیش برخی پنجره‌های خانه از سوی مهاجمان شکسته شده بود.
 
فریبا داوودی مهاجر در حال حاضر در ایالات متحده آمریکا اقامت دارد. وی یکی از فعالان کمپین یک میلیون امضا برای تغییر قوانین تبعیض‌آمیز و عضو سابق شورای عالی ادوار دفتر تحکیم و حدت است. او همکار بسیاری از روزنامه‌های اصلاح‌طلب بود و سردبیری انجمن روزنامه نگاران جوان را نیز  برعهده داشت.
 
این فعال حقوق زنان، در ۲۹ فروردین ماه سال ۱۳۸۶، به دلیل شرکت در تظاهرات مسالمت‌آمیزی که در ۲۲ خرداد سال ۱۳۸۵ در تهران، برای اعتراض به قوانین نابرابر برگزار شد، به چهار سال زندان محکوم شد که سه سال آن به مدت پنج سال معلق شده است.  
 
یک روز پیش از حمله به منزل این فعال حقوق زنان، محل اقامت ابوالحسن بنی صدر، نخستین رئیس جمهوری اسلامی ایران، در پاریس نیز مورد حمله مهاجمان ناشناس قرار گرفت.
 
پلیس انگیزه مهاجمان را سرقت اعلام کرده است، اما فیروزه بنی صدر، دختر رئیس جمهوری پیشین ایران،به خبرگزاری فرانسه  گفت که هرچند این حادثه  ظاهرا ماهیت سرقت دارد “اما ممکن است مساله دیگری در کار بوده باشد.”