در پی تحريم انتخابات از سوی تشکلهای اصلاحطلب، سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی ايران (شاخه خارج از کشور) نيز به صف تحريمکنندگان پيوست.
در بيانيهای که سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی (شاخه خارج از کشور) منتشر کرده است، پس از تشريح شرايط کنونی ايران آمده است که اين سازمان “به عنوان بخشی از جنبش اصلاحطلب و سبز ايران اعلام میکند که در اين شبهانتخابات فرمايشی نه نامزدی دارد و نه به نامزدی رأی خواهد داد.”
اين بيانيه از همه نيروهای اصلاحطلب خواسته است “تسليم فشارهای روانی و تطميعها و تهديدهای حاکمانی نشوند که در طول دو سال و چند ماه گذشته جز به زبان زور و تزوير با مردم سخن نگفتهاند.”
مجاهدين انقلاب اسلامی در بيانيه خود به مواردی چون حبس خانگی ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو تن از رهبران مخالف دولت؛ در زندان بودن صدها نفر از مخالفان؛ ممنوع اعلام کردن فعاليت جبهه مشارکت ايران اسلامی و مجاهدين انقلاب از سوی حکومت؛ فيلترشدن سايتهای اصلاحطلبان و توقيف روزنامهها؛ فضای امنيتی و نظامی حاکم؛ در انحصار در آمدن قوای سهگانه در دست “باندهای حاکميت” و ناديده گرفتن توصيههای چهرههايی چون محمد خاتمی، رئيس جمهور پيشين ايران و اکبر هاشمی رفسنجانی، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام اشاره کردهاند.
مجاهدين انقلاب: اين وضعيت به تمامی روشن میسازد آنچه قرار است در اسفندماه اتفاق بيفتد نه يک انتخابات واقعی بلکه نمايشی مهندسی شده است
بيانيه میافزايد: “اين وضعيت به تمامی روشن میسازد آنچه قرار است در اسفندماه اتفاق بيفتد نه يک انتخابات واقعی بلکه نمايشی مهندسی شده با نتايج از پيش معين برای تشکيل مجلسی مطمئن! فرمايشی و در اختيار است.”
پيش از اين شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، شورای هماهنگی راه سبز اميد، جبهه مشارکت و محمد خاتمی از جمله احزاب، گروهها و چهرههای اصلاحطلبی بودند که اعلام کردند در اين انتخابات “نبايد شرکت کرد.”
به گفته اين احزاب و گروهها، انتخابات در ايران “آزاد و سالم نيست” و به همين دليل “نبايد در آن شرکت کرد.”
محمد خاتمی در اينباره گفت: “وقتی همه نشانهها دلالت بر اين دارد که نبايد در انتخابات شرکت کنيم، بنابراين شرکت در انتخابات معنايی ندارد.”
خاتمی پيشتر از “آزادی زندانيان سياسی و ايجاد فضای آزاد برای احزاب، پايبندی مسئولان به قانون اساسی و برگزاری انتخاب آزاد و سالم” بهعنوان سه شرط حضور اصلاحطلبان در انتخابات مجلس نهم نام برده بود.
اکبر هاشمی رفسنجانی نيز در ديدار با اعضای انجمن علمی تخصصی علوم سياسی دانشگاه آزاد قم بر حضور “طيفهای گوناگون” در انتخابات تأکيد کرد و از لزوم برگزاری انتخاباتی “آزاد، شفاف و بهدور از جناحبازی” در آن دفاع نمود.
نهمين دوره انتخابات مجلس ايران ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ برگزار میشود.
ثبتنام از کانديداهای اين دوره از صبح امروز آغاز شد و تا پايان روز جمعه نهم دی به مدت هفت روز ادامه خواهد داشت.
اینقدر از این اعلامیه های ابدوغ خیاری و دوپهلو بدهید تا دنیا به اخر اید. تا کنون یکی از این تشکل های انفعالی اصلاح طلب و سبز و ابی و غیره به صراحت انتخابات را تحریم نکرده زیرا هنوز هم سردمداران این تشکلها جیره بخور و نمیری از خلیفه میگیرند.
هه می دانیم که انتخابات ازاد و فراگیر نیست و لزومی به این بیانیه ها ندارد. اگر واقعا با خلیفه بر سر یک بازی نیستید لطف کنید از طرفداران خود بخواهید تا روز انتخابات و از ان س یک روز در هفته از خانه پا بیرون نگذارند تا به این حکومت غاصب فهمانده شود که ایرانی ها انها را قبول ندارند.
کاربر مهمان / 24 December 2011
این مطلب در تیرماه نوشته شد اما هم اکنون مصداق بیشتری دارد. با تکر به خاطر نصب مجدد.
با سلام
با توجه به موضعگیری بچگانه و انحصارطلب و تمامیت خواه خلیفه هیچگونه امکان تعامل در کار نیست. آقا میخواهند خود در صندلی راننده باشند و کسی هم غیر از خودی ها نه در صندلی کنار راننده و نه در هیچ کجای خودرو حکومت سوار نخواهند کرد. به این ترتیب وقتی که اتوبوس اقای خامنه ای به ته این سراشیبیی خود-ساخته برسد فقط اقا و ملتزمان رکاب ایشان به بهشت وارد خواهند شد و لاغیر.
اینکه اصلاح طلب ها فکر میکنند می توانند از این نمد برای خود کلاهی ببافند فکری بس بیهوده و تضعیف کننده جریان اعتراضی است. اقای خاتمی به درستی اعلام کرده که اصلاح طلبها در انتخابات شرکت نمی کنند مگر اینکه شرایط مهیا شود. ایشان گرچه شرایط را قبلا اعلام کرده اند اما در سخنان اخیر خود نامی از این شروط نیاوردند. با این ترتیب به نظر میرسد که ایشان راه را برای دوپهلو حرف زدن باز گداشته اند.
از ایشان میپرسیم که اگر شما معتثدثد که شرکت در انتخابات 84 اشتباه بوه است و انتخابات 88 هم که بدون شرح و بی نیاز از هرگونه تعبیری است ایا هنوز هم امیدوارید که خلیفه کوچکترین وقعی به رای اصلاح طلب ها بگذارد؟
در سی و جند سال گذشته چند شخصیت در موقعیت های کلیدی اشتباهاتی را مرتکب شده اند که منجر به بن بست امروز شده است. اول جناب شخص شاه بود که میتوانست با فرستادن یک نماینده ویژه به پاریس یا قبل از ان اقای خمینی را با احترام به ایران میاورد و از ایشان دلجویی کند که نکرد. این کوته بینی شاه سبب شد که خاندان سلطنت اش گم شد و نظام پادشاهی ایران را به بن بست رسانید. البته این اشتباه شاه دنباله یک رشته اشتباهات ما قبل از ان هم بوده که در نگاه کردن در اینه عقب میتوان به خوبی دید. خانه نشین کردن مصدق و تنگ کردن عرصه بر ازادی بیان و کلا عدول کردن از نظام مشروطه از دیکر اشتباهات وی بود. در ان استمالت از اقای خمینی حرکتی بود به جا که میتوانست از وقوع جمهوری شیرخشت و ابگیپو جلو گیری کند که هم اکنون به اژدهای هفتادسری تبدیل شده و کسی را یارای مقابله با ان نیست. در ان زمان هیچکس حتی خود اخوندها به فکرشان هم خطور نمیکرد که در صندلی قدرت باشند. انچه انها میخواسند کمی دلجویی و ملاطفه و کمی آذوقه و خواروبار بود که از انها دریغ شد و این اشتباه بزرگ شاه و اطرافیان بود که بر گردن ملت ایران افتاد.
اشتباه بعدی را اقایان شریف امامی و بختیار مرتکب شدند که هر کدام با شاخ و شانه کشیدن در برابر اقای خمینی به اوج گرفتن مخالفتها با شاه و بازگون کشدن رژیم دامن زدند. یکی در بحبوحه حکومت نظامی قلدری کرد و گفت من دیگر ان شریف امامی سابق نیستم و اله میکنم وبله میکنم و بدون کم و کاست خود اله و بله شد بدون اینکه بتواند در کاخ نخست وزیری یک لیوان اب خنک بخورد. و بختیار هم تا امد خودش را جلو اندانت و موقعیت را ندید و گفت “من مرغ طوفانم—“. این دو میتوانستند از خودشان بگدرند و خودهاشان را سوار هواپیما کنند و به دلجویی از اقای خمینی بروند. آخر ناسلامتی اینها درس خوانده سوربن و هاروارد و غیره بودند و سیاست را بلد بودند و ظاهرا میدانستند یایک من ارد سیاست چند تا نان حکومتی میشود پخت. اما افسوس که این دو در شرایطی بس بحرانی زمام امور را به دست گرفتند و جه اشتباه بزرگی کردند. حتی تا ان زمان اقای بختیار هم کسی تصور اینکه اخوند شاه شود را نداشت.
بعد هم بازرگان امد و با ندانم کاری هایش در دفترش نشست و برای هر کاری … هم رفت قم یا جماران تا از اقا اجازه بگیرد. در طول زمامداری کوتاه جناب بازرگان چندین فرصت طلایی هدر رفت و ملایان که درگوشه وکنار هر اداره ای و موسسه ای نشسته بودند رفته رفته اموز کارهای اداری را یاد گرفتند و هرچه بیشتر به داخل حکومت رخنه کردندو در حقیقت و به اصطلاح رایانه ای امروز حکومت را “هک” کردند. اگر جناب بازرگان با اقتدار بیشتری عمل کرده بودند شاید هم اکنون شرایط دیگری حکمفرمابود و حداقل اوباشان مردم را در زندانها مورد تجاوز و هتک حرمت قرار نمیدادند.
اشتباه بعدی هم اقای بنی صدر مرتکب شدند و با بی صبری و کوته بینی خود حکومت را در معرض انتقادات اخوندها قرار داد و سرانجام هم خیلی خوش شانس بود توانست از مهلکه جان سالم به در برد. گرچه وی نتیچه اشتباهات خودرا بی واسطه بازپس گرفت اما به استقرار جمهوری شیرخشت و اب گیپو کمک زیادی کرد. به اقرار خودشان ان دروغپردازی های کذایی در پاریس را همه میدانیم.
اما در سال 1997میلادی با امدن اقای خاتمی به صحنه رقابتهای ریاست جمهوری نور امیدی در دل مردم پیدا شد و مردم با اشتیاق به پای صندوقها رفتند و 20 میلیون رای نثار قدم ایشان کردند. اما افسوس که تعلل جناب خاتمی و دوپهلوگویی های ایشان و درنگ کردن هایشان باز هم نومیدی را به ملت ارمغان داد و 4 سال بعد میخ های حکومت به قدری در پشت مردم محکم شده بود که ان سرش ناپیدا بود.
اما امروز هم اگر اقای خاتمی فکر میکند که با امدن اصلاح طلبها به میدان انتخابات افاقه ای خواهد شد ایشان سخت در اشتباهند. البته همانطوریکه خودشان گفته اند ایشان به نظام اسلامی معتقدند اما نظام کنونی به رهبری خلیفه سید علی را زیاد دوست ندارند. ایشان غافلند که سید علی فقط به حضور اصلاح طلبان در پای صندوق رای نیاز دارد نه ارائ انها. حال اینکه چه کسی وارد میدان رقابت ها شود یا نشود فرقی نمیکند. در ایران اسلامی امروز حرف اول را اسلحه میزند و اگر سیاستمداران ناراضی و معممین مخالف با هم بکصدا بشوند و اعتراضشان را دسته حمعی بیان کنند انوقت میبینیم که طلسم خلیفه و سپاه هم نرم میشود و شاید هم کلا زایل شود.
شاید اگر اقای خاتمی امروز با اقتدار مخالفت خود را در قالب تحریم انتخابات بیان کنند بتوان منتظر تغییراتی بود و گرنه اش هما است و کاسه همان.
امیدوارم اقایان خاتمی و دیگر ناراضیان معمم این بار قدم ها را درست بردارند.
به امید بیدلری ایران
ارسال شده توسط کاربر مهمان در تاریخ دوشنبه, 04/27/1390 – 22:09.
کاربر مهمان / 24 December 2011
مهدی خزعلی:
استیضاح وزیر اقتصاد دولت دهم، استیضاح فرد نبود، سیاستهای دولت نهم و دهم که منجر به اختلاس های کلان و بی انضباطی مالی گسترده شده بود را به چالش کشیدند و متاسفانه با حلالیت طلبی وزیر و ….. وزیر ابقا شد!
ابقای وزیر محترم اقتصاد یک پیام برای همه مسئولین دارد، که به کار خود مشغول باشید که شهر در امن و امان است!
و پیامی هم به اختلاس گران زحمتکش دارد که نوش جان، گوارای وجود، گوشت بشه بچسبه به تنتون!
و یک پیام هم به ملت دارد که … لق همتون !
حاج شیخ احمد آقا؛ این هم نمایندگان از فیلتر گذشته ! مبارک شما و …. !
سال جهاد اختلاسی مبارک!
کاربر مهمان / 25 December 2011