سپاه پاسداران ايران برای “مبارزه با تهديدات سايبری” موسسهای در قرارگاه سازندگی خاتمالانبياء تأسيس کرده است.
ابوالقاسم مظفری، فرمانده قرارگاه خاتمالانبياء روز جمعه دوم دی ۱۳۹۰ به خبرگزاری مهر گفت: “با توجه به اينکه تهديدات سايبری تهديدات جدی است، ما اقدامات گستردهای را در قرارگاه انجام دادهايم که میتوان در اين زمينه به تأسيس موسسه خاصی برای مبارزه با تهديدات سايبری که هم اکنون مشغول فعاليت است، اشاره کرد.”
قرارگاه سازندگی خاتمالانبياء از نهادهای زيرمجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که بعد از جنگ ايران و عراق تشکيل شد. آبرسانی، شرکت در پروژههای نفت و گاز، پروژههای سدسازی و انتقال آب و نيرو و راهسازی از جمله اهداف اين قرارگاه اعلام شده است.
اريک اشميت، مدير شرکت گوگل: ايرانیها با هک کردن هوشمندانه، کنترل بخشی از جريان اينترنتی اطلاعات را در دانمارک به دست گرفتند و هيچ کس نمیداند آنها دقيقاً چگونه اين کار را کردند
نبرد اطلاعاتی بين ايران و کشورهای غربی پس از انتخابات جنجالی رياستجمهوری سال ۱۳۸۸ اين کشور، بيش از پيش رسانهای شده است.
هفته گذشته اريک اشميت، مدير شرکت گوگل به سیانان گفت: “ايرانیها با هک کردن هوشمندانه، کنترل بخشی از جريان اينترنتی اطلاعات را در دانمارک به دست گرفتند و هيچ کس نمیداند آنها دقيقاً چگونه اين کار را کردند.”
به گفته اشميت “ايرانیها بخشی از جريان اينترنتی اطلاعات را از دانمارک به ايران هدايت کردند و دوباره آن را به دانمارک برگرداندند.”
وی افزود ما هميشه اين نگرانی را داريم که ايران به نرمافزارهای کدگذاری شده که برای کنترل کاربرد دارند، نفوذ کرده باشد.
مدير گوگل گفته بود ايرانیها به دلايلی که هنوز روشن نيست، “در جنگ سايبری با استعداد هستند.”
چند ماه پيش دولت هلند گفت يک هکر به شبکه شرکت ديجی نوتار نفوذ کرده و گواهیهای جعلی صادر کرده است. ديجی نوتار برای سايتهای اينترنتی گواهی ايمنی صادر میکند.
تحقيات دولت هلند نشان میدهد که گواهیهای جعل شده شرکت گوگل بيش از ۳۰۰ هزار بار به کار رفته که بيشتر آنها از داخل ايران بوده است.
پيشتر شبکه کمودو نيز که گواهی امنيت ديجيتال صادر میکند با حمله مشابهی روبرو شده بود.
مدير شرکت گوگل در بخش ديگری از گفتوگو با سیانان درباره احتمال هک شدن پهباد آمريکايی RQ-۱۷۰ توسط ايران گفت: “اين نگرانی که ايران توانسته باشد اين کار را انجام دهد وجود دارد و ما هم بايد همواره نگران آن باشيم.”
رابرت بائر، افسر پيشين آژانس اطلاعات مرکزی آمريکا (سيا) به سیانان گفت :”فکر میکنم آنچه رخ داده اين است که اين پهباد (هواپيمای بدون سرنشين) يا از طريق هککردن پايين آورده شده يا اين که فرود آمده است. با اين حال هيچ نشانی از آسيب به آن وجود ندارد و اين برای من جای سوال دارد.”
مقامهای نظامی ايران میگويند يکشنبه چهارم دسامبر (۱۳ آذر ۱۳۹۰) نيروهای مسلح اين کشور اين هواپيما را در اين کشور به زمين بنشانند.
فريد زکريا، سردبير مجله نيوزويک نيز به سیانان گفت: “با توجه به اينکه خسارت چندانی به اين هواپيما وارد نشده، احتمال زيادی وجود دارد که ايرانیها به نوعی اين کار (هککردن) را کرده باشند.”
از این پس تمام پایگاههای پورنوگرافیک را رصد خواهند کرد و صبح تا شب در جلو رایانه هایشان نشسته …. خوهند زد.
کاربر مهمان / 24 December 2011