وزير دفاع آمريکا میگويد نيروهای بينالمللی کمک به تأمين امنيت افغانستان، موفق شدهاند طالبان را سرکوب کنند و اين گروه ديگر توانائیهای انجام حملات گذشته را ندارد.
لئون پانهتا، که روز پنجشنبه ۲۴ آذرماه در يک نشست خبری مشترک با حامد کرزی، رئيس جمهور افغانستان در کابل سخن میگفت اعلام کرد که خشونتها در دو سال گذشته در افغانستان بهويژه در مناطق جنوبی اين کشور کاهش يافته است و اکنون نبرد افغانستان در مرحله تعيينکننده قرار دارد.
وزير دفاع آمريکا گفت: “هدف از حضور جامعه بينالمللی در افغانستان از بين بردن مخفیگاههای القاعده و طالبان در افغانستان و منطقه است اما تأکيد کرد که آنها اجازه نخواهند داد تا طالبان بار ديگر به قدرت بازگردند.”
وی افزود که مأموريت آنها در افغانستان موفق بوده است اما هنوز اين مأموريت به پايان نرسيده است.
حامد کرزی تأکيد کرد که موضوع سقوط هواپيمای بیسرنشين آمريکايی در خاک ايران را با جديت پیگيری خواهد کرد
در ادامه لئون پانهتا در مورد گفتوگو و مذاکرات آمريکا با افغانستان بر سر عقد پيمان استراتژيک که گفته میشود يکی از هدفهای آن ايجاد پايگاههای دايمی آمريکا در اين کشور است گفت که هدف از اين پيمان همکاریهای بلندمدت با افغانستان است اما خاطرنشان کرد که آمريکا نمیخواهد در اين کشور پايگاه دايمی ايجاد کند.
پانهتا در اين نشست خبری با اشاره به تشديد تنش اخير ميان پاکستان و آمريکا که در پی آن پاکستان راه تدارکاتی ناتو را مسدود ساخته است گفت که راههای جايگزين پاکستان برای ناتو وجود دارد تا اين نيروها به فعاليت خود ادامه دهند.
اما به گفته وزير دفاع آمريکا، تدارکات ناتو از طريق پاکستان از لحاظ اقتصادی بهصرفه است و سريعتر صورت میگيرد. وی اميدوار است اين مشکل بهزودی بر طرف گردد.
حامد کرزی، رئيس جمهور افغانستان نيز در اين نشست خبری گفت که در ديدار با وزير دفاع آمريکا در مورد اوضاع افغانستان، منطقه و روابط با آمريکا گفتوگو کرده است.
وی گفت: “دستاوردهايی تاکنون داشتهايم اما ما بايد امنيت مردم افغانستان را در مقابل حملات تروريستی تأمين کنيم و در حال حاضر راه طولانی در پيش داريم.”
لئون پانهتا در واکنش به سقوط يک هواپيمای بدون سرنشين آمريکايی از سوی نيروهای امنيتی ايران گفت که اين بخشی از تلاشهای اطلاعاتی آمريکا برای حفاظت از شهروندان افغانستان و آمريکا است.
پانهتا از بيان جزئيات بيشتر در اين زمينه خودداری کرد.
ايران گفته است که اين هواپيما از خاک افغانستان به حريم ايران وارد شده بود و در اين مورد بهشکل رسمی به افغانستان اعتراض کرده است.
کرزی نيز در اين رابطه گفت: “ايران پیبرده است که آمريکا دوست استراتژيک افغانستان است و آمريکا نيز میداند که ايران همسايه ما است و روابط فرهنگی و مذهبی با هم داريم و ما نمیخواهيم خود را در مخالفتهای دو کشور درگير کنيم.”
رئيس جمهور افغانستان تأکيد کرد که موضوع سقوط اين هواپيمای بیسرنشين آمريکايی در خاک ايران را که اعتراض ايران از افغانستان را در پی داشته است با جديت پیگيری خواهد کرد.
مشتی کرزی
جون این عبای رنگی ات ۲ میلیمون افغانی در ایران که هم باعث بیکاری شده اند و هم باعث
فرار ارز را بفرست آمریکا و در کشورهای هم پیمانت در ناتو.
و تمامی مواد مخدر تولیدی در کشورت را هم مستقمأ بفرست برای کشورهای دوست و هم
پیمانت . عجیب است که با این همه تکنولژی ضد اصلاعاتی هنوز هواپیماهای آمریکائي نتوانسته
اند از محل کشت مواد مخدر مدارکی بدست آورنند و مشتی کرزی را تحت فشار قرار دهند تا
از کشت آنها و صادراتشان به ایران و دیگر کشورها خوداری کند.
با این اقدام دو مشکل برزگ ایران که مواد مخدر و بیکاری است به خودی خود حل میگردد.
تحقیق کنید کارگران پاکستانی ، هندی و افغانی که در دبی کار می کنند مثل حیوان با آنها
برخورد میگردد و از هیچ حقوقی برخودار نبوده و حقوقشان مساوی در بسیاری موارد کمتر از
افغانیهای مقیم ایران می باشد ولیکن صدای هیچ ارگان و کمپینگ حقوق بشری تا بحال در
نیامده است. برای آنهائي که می دانند این بنده های خدا وقتی یک عرب را می بینند تعظیم
میکنند.
افغانستان سرطان خاور میانه.
کاربر مهمان / 16 December 2011