حيدر مصلحی، وزير اطلاعات ايران می‌گويد سفارت مجازی آمريکا که برای برقراری رابطه با مردم ايران ايجاد شده، اهداف “جاسوسی” را دنبال می‌کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، مصلحی روز يکشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۰ در حاشيه نشست هيأت دولت گفت سفارت مجازی آمريکا “يک تور و طعمه است تا افرادی را در مباحث جاسوسی دنبال کنند و مردم ما به خصوص جوانان‌مان بايد هوشياری و دقت لازم را داشته باشند.”

وی افزود: “چيزی که آن‌ها (آمريکا) مطرح کرده‌اند بحث سفارت‌خانه مجازی است، مجازی يعنی چه؟ يعنی وجود خارجی ندارد و‌آ‌قايان در وهم و خيالات هستند واين فعاليت‌ها را می‌کنند.”

آمريکا از هفته گذشته با راه‌اندازی يک تارنمای اينترنتی، آن را “سفارت مجازی” برای برقراری ارتباط بين دو ملت ايران و آمريکا معرفی کرده است. هيلاری کلينتون، وزير امور خارجه آمريکا در ماه اکتبر از راه‌اندازی اين تارنما خبر داده بود.

وزیر اطلاعات ایران: سفارت مجازی آمريکا يک تور و طعمه است تا افرادی را در مباحث جاسوسی دنبال کنند و مردم ما به خصوص جوانان‌مان بايد هوشياری و دقت لازم را داشته باشند

در سايت سفارت مجازی آمريکا آمده است: “اين تارنما يک هیأت رسمی ديپلماتيک نيست، يا يک سفارت واقعی ايالات متحده را که به دولت ايران معرفی شده باشد نمايندگی نمی‌کند. اما در غيبت روابط مستقيم، می‌تواند به‌عنوان يک پل رابط ميان مردم آمريکا و مردم ايران عمل کند.” اين تارنما يک روز پس از راه‌اندازی در ايران فيلتر شد.

پيشتر نيز اسماعيل کوثری، نايب رئيس کميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس ايران راه‌اندازی سفارت مجازی را وسيله‌ای در راه دست‌يافتن آمريکا به اهداف خود دانست و گفت: “تا زمانی که مسئولان آمريکايی سياست‌های‌شان را اصلاح نکنند، مردم رفتارهای دوگانه آن‌ها را باور نخواهند کرد.”

کوثری افزود: “مسئولان آمريکايی بدانند که آن‌قدر انتقادها به آن‌ها افزايش می‌يابد که به‌زودی از کرده خودشان پشيمان می‌شوند و اين سايت مجازی را هم تعطيل می‌کنند و من پيش‌بينی می‌کنم که اين سايت حداکثر شش ماه تا يک سال فعاليت خواهد کرد.”

محمد کرمی‌راد عضو ديگر کميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس، راه‌اندازی “سفارت مجازی آمريکا” را “جنگ روانی عليه ايران” خواند.

وی گفت: “وقتی آن‌ها انسجام و پيوند ملت ما با رهبری را می‌بينند و می‌دانند که مردم عامل اصلی هستند، می‌خواهند به نوعی با اين مردم و جوانان ارتباط پيدا کنند و آن‌ها را از طريق فضای مجازی مخاطب خود قرار دهند.”

کرمی‌راد نيز گفت اين طرح آمريکا شکست خواهد خورد.

در همين حال حجت‌الاسلام حسين ابراهيمی، نايب رئيس کميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس، هدف آمريکا از راه‌اندازی سفارت مجازی را “جاسوسی” عنوان کرد.

ابراهيمی گفت: “طبيعی است که آمريکايی‌ها با اين اقدام خود، قصد جاسوسی دارند و می‌خواهند با افرادی در کشور ارتباط داشته باشند.”

وی با بيان اين‌که “جمهوری اسلامی ايران می‌تواند در فضای سايبری اقداماتی را برای مقابله با اين توطئه‌ها انجام دهد افزود: “کاربران سايبری ما قوی هستند و می‌توانند اقدامات خوبی انجام دهند.”