محمدجواد لاريجانی، دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه ايران گفت: “نمايش‌های بسيار مضحکی به اسم حقوق بشر در ادبيات رسمی سازمان ملل وارد شده است.”

لاريجانی روز دوشنبه ۲۱ نوامبر (۳۰ آبان ۱۳۹۰) در حاشيه نشست کميته حقوق بشر سازمان ملل که منجر به صدور قطعنامه عليه ايران شد، به خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) گفت: “اين قطعنامه مثل قطعنامه‌های مربوط به انرژی هسته‌ای و تروريسم با هدف فشار بر ايران تصويب شده و در واقع موج جديدی از تخاصماتی است که آمريکا و متحدان غربی‌اش عليه ايران به راه انداخته‌اند.”

سازمان‌های بين‌المللی و قدرت‌های جهانی در يک هفته گذشته با صدور چندين قطعنامه و برقراری تحريم‌های تازه عليه ايران، فشار را بر اين کشور افزايش داده‌اند. تحريم‌های تازه عليه ايران پس از انتشار گزارش دو هفته پيش يوکيا آمانو، مديرکل آژانس بين‌المللی انرژی اتمی که ايران را به “وجود ابعاد نظامی” در برنامه اتمی‌اش متهم کرده بود، برقرار شده است.

محمدجواد لاريجانی گزارش‌های بان‌ کی مون را درباره ايران تکرار گفته‌های گروه‌های تروريستی و گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی ناميده است

به گفته لاريجانی امروز کسانی از حقوق بشر دفاع می‌کنند که “زشت‌ترين کارنامه‌ها” را در زمينه حقوق بشر دارند.

روز دوشنبه کميته سوم مجمع عمومی سازمان ملل، قطعنامه‌ای در محکوميت “نقض حقوق بشر” در ايران تصويب کرد. ۸۶ کشور به اين قطعنامه رأی مثبت، ۳۲ کشور رأی منفی و ۵۹ کشور نيز به اين قعطنامه رأی ممتنع دادند.

محمدجواد لاريجانی گزارش‌های بان‌ کی مون، دبیرکل سازمان ملل را درباره ايران تکرار گفته‌های “گروه‌های تروريستی و گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی” ناميد.

دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه ايران افزود: “آقای بان کی مون نمی‌بايست گزارش خود را از دفتر کلينتون در وايت هاوس می‌گرفت. آنچه ايشان به عنوان گزارش ارائه داد عين گزارش آمريکاست.”

وی گفت: “آقای بان کی مون اگر حوصله ندارد، بهتر بود گزارشی ارائه ندهد.”
لاريجانی “نگرانی قوی” ايران را در خصوص “ضعف سازمان ملل” در دوره رياست بان کی مون اعلام کرد.

سازمان‌ها و انجمن‌های بین‌المللی مدافع حقوق بشر، ایران را متهم می‌کنند که به “نقض گسترده و مستمر” حقوق بشر می‌پردازد اما ایران این موضع‌گيری نهادها و انجمن‌های بين‌المللی را درباره وضع حقوق بشر در اين کشور “دخالت در امور داخلی” خود می‌داند.