مأموران امنيتی با حمله به محل برگزاری نشست رسانهای علیاکبر جوانفکر، مشاور رسانهای محمود احمدینژاد در دفتر روزنامه ايران، قصد بازداشت وی را داشتند.
منابع خبری ايران از يورش مأموران امنيتی به دفتر روزنامه ايران، محل برگزاری نشست رسانهای علیاکبر جوانفکر، سرپرست مؤسسه ايران، مديرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) و مشاور رسانهای محمود احمدینژاد، رئيس جمهور ايران خبر دادهاند.
برخی منابع نوشتهاند علیاکبر جوانفکر هنگامی که در حال برگزاری نشست مطبوعاتی بود مأموران امنيتی در اين محل حضور يافتهاند.
تارنمای شفاف نوشته است: “خبرها حکايت از حضور نيروهای امنيتی برای بازداشت وی دارد و هماکنون نيروهای امنيتی در ساختمان روزنامه ايران در حال گفتوگو با وی هستند.”
اين تارنما افزوده است به جز علیاکبر جوانفکر، مصيب نعيمی مدير مسئول الوفاق و روزنامه ايران نيز بازداشت شده است.
علیاکبر جوانفکر: نيروهای دادستانی در ساختمان گاز اشکآور انداختند و سعی در وارد شدن کردند، تعدادی از خبرنگاران روزنامه ايران را بازداشت کردند و با خود بردند و يکی از همکاران من را با شوک الکترونيکی زدند و اکنون وضعيت خوبی ندارد
بنا به اين گزارش مأموران امنيتی خبرنگاران روزنامه ايران را از دفتر روزنامه خارج کرده و گفتهاند روزنامه توقيف شده است.
به نوشته شفاف، تعدادی از نيروهای امنيتی درب ورودی روزنامه ايران را مسدود کردند تا جوانفکر را از روزنامه بيرون نبرند.
اين تارنمای نزديک به اصولگرايان حکومتی در ايران در گزارش خود نوشته است که گروهی از وابستگان جريان موسوم به انحرافی به پشتيبانی از علیاکبر جوانفکر فرياد “حيدر حيدر” سر دادهاند و درگيریهايی نيز بين آنها و نيروهای امنيتی رخ داده است.
بر پايه اين گزارش گفته میشود برای جلوگيری از بازداشت مشاور رسانهای احمدینژاد، دفتر روزنامه ايران در طبقه چهارم آتش زده شده و هواداران وی خواهان حضور محمد حسينی، وزير ارشاد شدهاند.
تارنمای نسيم نيز نوشته است: “پرسنل گروه سياسی روزنامه ايران با سردادن شعارهای «الله اکبر» و «مرگ بر ضد ولايت فقيه» مانع از خروج وی شدهاند.”
منابع خبری نيمهرسمی نيز خبر بازداشت علیاکبر جوانفکر را منتشر کردهاند.
خبرگزاری مهر نوشته است جوانفکر “دقايقی پس از برگزاری نشست خبری با حضور نمايندگان دادستانی تهران در دفتر اين مؤسسه بازداشت شد.”
خبرگزاری فارس نيز در خبر کوتاه خود نوشته است: “جوانفکر هماکنون در روزنامه ايران است اما مأموران قصد دارند وی را از ساختمان خارج کنند.”
فارس میافزايد: “برخی از فعالان سياسی و نمايندگان مجلس از دستگاه قضايی خواسته بودند با اقدامات حاشيهای جوانفکر برخورد کنند.”
اين در حالی است که حجتالاسلام محسنی اژهای در گفتوگو با خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) خبر بازداشت علیاکبر جوانفکر را تکذيب کرد.
علیاکبر جوانفکر در نشست رسانهای امروز: ما از چه چيزی منحرف شدهايم؟ احمدینژاد که پای اين انقلاب ايستاده و سابقه ما روشن است
ايرنا نيز در خبر کوتاهی بازداشت جوانفکر را تکذيب کرد.
علیاکبر جوانفکر در گفتوگوی تلفنی با خبرگزاری دانشجويان ايران(ايسنا) در توضيح رويدادهای امروز گفت: “نيروهای دادستانی در ساختمان گاز اشکآور انداختند و سعی در وارد شدن کردند، تعدادی از خبرنگاران روزنامه ايران را بازداشت کردند و با خود بردند و يکی از همکاران من را با شوک الکترونيکی زدند و اکنون وضعيت خوبی ندارد.”
به گفته جوانفکر مأموران امنيتی گفتهاند کاری به رئيس قوه قضائيه و رئيسجمهور ندارند و به دستور عمل میکنند.
جوانفکر گفت: “آنها ملاحظه شرايط مرا نکردند، من نماينده دولت و مشاور رئيسجمهور هستم و دولت يعنی نماينده مردم. آنها بايد پاسخگوی اين رفتار خود باشند. مرا هر گاه به دادگاه احضار کردهاند برای ارائه توضيحات رفتهام و اگر اينبار نيز مرا میخواندند اين کار را انجام میدادم و احتياجی به اين اقدامات نبود.”
خبرگزاری ايرنا، شامگاه امروز خبر داد مصيب نعيمی، مديرمسئول روزنامه ايران آزاد شد اما بيش از ۳۰ نفر از کارکنان و خبرنگاران مؤسسه مطبوعاتی ايران هنوز در بازداشت به سر میبرند.
علیاکبر جوانفکر روز گذشته به اتهام “انتشار مطالب خلاف موازین اسلامی در ویژهنامه خاتون” به شش ماه حبس و به اتهام “انتشار مطالب و تصاویر خلاف عفت عمومی” در این ویژهنامه به شش ماه حبس محکوم شد.
وی همچنين دو روز پيش با روزنامه اعتماد گفتوگويی انجام داد و در آن از اصولگرايان انتقادهايی کرده بود که بلافاصله روزنامه اعتماد توقيف شد.
علیاکبر جوانفکر در نشست رسانهای امروز خود به حکم صادر شده عليه وی و توقيف روزنامه اعتماد اعتراض کرد.
وی با بيان اينکه برخی در پی حذف ديگران از صحنه رقابت و جامعه هستند گفت: “نبايد در کشور احساس خفقان بهوجود آيد.”
خبرگزاری فارس در گزارش خود از نشست رسانهای جوانفکر نوشته که وی در اين نشست گفته است چيزی به نام “جريان انحرافی” وجود ندارد و طرح اين مسائل باعث “خوشحالی دشمن” میشود.
“جريان انحرافی” اصطلاحی است که اصولگرايان حکومتی در مورد نيروهای اطراف محمود احمدینژاد و بهويژه جريان فکری اسفنديار رحيم مشايی، رئيس دفتر احمدینژاد بهکار میبرند.
جوانفکر در نشست امروز گفت: “در طول هفت تا هشت ماه اخير چه کسانی به ما هجوم آوردند و چهها گفتند و در اين مدت جريان انحرافی را مطرح کردند.”
وی افزود: “ما از چه چيزی منحرف شدهايم؟ احمدینژاد که پای اين انقلاب ايستاده و سابقه ما روشن است؛ و ما چيزی برای پنهان کردن از مردم نداريم.”
جناب آقای جوانفکر مگر مردمی که در انتخابات به موسوی و کروبی رای دادند پای انقلاب ایستادگی نکرده بودند که شما برای ادامه قدرت آن اتفاقات را رقم زدید و بعد خواندن آنان به فتنه گر حالا از نامیدن شما به منحرفیون واهمه دارید.
کاربر مهمان / 21 November 2011
حالا باید پرسید خس و خاشاک کیست؟
کاربر مهمان / 21 November 2011