در حالی که نايب رئيس هيأت مديره شرکتهای سرمايهگذاری تأمين اجتماعی “تخلف هزار ميلياردی” در اين شرکتها را رد میکند، رئيس کميته تحقيق و تفحص مجلس از سازمان تأمين اجتماعی همچنان از اين تخلف بزرگ میگويد.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی يوسفپور، نايب رئيس هيأت مديره شرکتهای سرمايهگذاری تأمين اجتماعی (شستا) گفت مدرکی مبنی بر تخلف هزار ميلياردی در شستا وجود ندارد.
شستا از بزرگترين شرکتهای سرمايهگذاری ايران است که متعلق به سازمان تأمين اجتماعی است و اين سازمان نيز از زير مجموعههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
يوسفپور گفت: “تخلف هزار ميليارد تومانی اعلام شده در شرکتهای شستا کذب است و چنانچه مدارکی مبنی بر تخلفات وجود دارد بايد در اختيار ما قرار داده شود .”
وی افزود: “تعدادی از شرکتهای زير مجموعه شستا مانند «سيمان ساوه» تخلفاتی مرتکب شدهاند که اين موارد را به دادگاه ارائه کردهايم.”
به گفته علی يوسفپور، يکی از تخلفات انجام شده “با اعمال نظر يکی از نمايندگان مجلس” صورت گرفته و اين مورد نيز به دادگاه و مجلس اطلاع داده شده است.
سليمان جعفرزاد گفته بود تمامی قراردادهای کوچک و بزرگ شرکتهای سرمايهگذاری تأمين اجتماعی به فرزندان مديران و بستگان و آقازادهها واگذار شده است اما علی يوسفپور وجود شرکتهای فاميلی در مجموعه اين شرکتها را رد کرد
روز دوشنبه ۹ آبانماه سليمان جعفرزاده، رئيس کميته تحقيق و تفحص مجلس از سازمان تأمين اجتماعی، از تخلف يک هزار ميليارد تومانی در ۱۵۰ شرکت زير مجموعه سازمان بازنشستگی و شرکت سرمايهگذاری تأمين اجتماعی خبر داد.
جعفرزاده، گفت که نتيجه نهايی تحقيق و تفحص از تأمين اجتماعی آماده است و گزارش آن روز سهشنبه به مجلس ارائه میشود.
وی همچنين اعلام کرد در حالی که بيش از سه هزار ميليارد تومان اسناد و مدارک تخلف در اين شرکتها قابل اثبات بود، هیأت رئيسه مجلس از ادامه کار تيم تحقيق و تفحص جلوگيری کرد.
علی يوسفپور، نايب رئيس هيئت مديره شرکتهای سرمايهگذاری تأمين اجتماعی در ادامه سخنان خود گفت شستا با تيم تحقيق و تفحص “همکاری همهجانبه” داشته است و “به مدت شش ماه يک طبقه از شرکت شستا در اختيار تيم تحقيق و تفحص قرار گرفت که مجددآ سه ماه ديگر حضور تيم تمديد شد.”
وی وجود شرکتهای فاميلی در مجموعه شستا را نيز رد کرد و گفت اگر اسنادی در اينباره وجود دارد ارائه شود.
اين در حالی است که سليمان جفرزاده روز دوشنبه با بيان اينکه “اموال ۳۰ ميليون بازنشسته تأمين اجتماعی را تبديل به شرکتهای خانوادگی کردهاند” گفته بود: “تمامی قراردادهای کوچک و بزرگ اين شرکتها به فرزندان مديران و بستگان و آقازادهها واگذار شده است.”
نايب رئيس هيئت مديره شرکتهای سرمايهگذاری تأمين اجتماعی با انتقاد از سخنان جعفرزاده گفت: “گزارش کامل هیأت تحقيق و تفحص بايد پس از جمعبندی ابتدا در اختيار هیأت رئيسه مجلس قرار گيرد اما قبل از قرائت در مجلس توسط هیأت رئيسه، آقای جعفرزاده مطالبی را عنوان کرده است.”
به گفته يوسفپور تمامی تخلفات در شرکتهای زير مجموعه شستا به هیأت تحقيق و تفحص ارائه شده است.
سليمان جعفرزاده: برخی بدون مطالعه گزارش هیأت تحقيق و تفحص، تخلف هزار ميلياردی در تأمين اجتماعی را تکذيب کردهاند
در همين حال سليمان جعفرزاده در گفتوگوی ديگری که امروز در خبرگزاری کار ايران (ايلنا) منتشر شد گفت: “برخی بدون مطالعه گزارش هیأت تحقيق و تفحص، تخلف هزار ميلياردی در تأمين اجتماعی را تکذيب کردهاند.”
جعفرزاده افزود: “اين واکنش سريع جای تعجب دارد. در گزارش تأمين اجتماعی آمده است که اين تخلف در دورههای قبل صورت گرفته و سازمان بازنشستگی نيز از اين مطلب حمايت کرده است طبيعی است که در پرونده به اين بزرگی برخی را نگران کنند.”
وی با تأکيد دوباره بر اينکه “مدارک و شواهد لازم نشاندهنده تخلفات صورت گرفته در اين بخش است” افزود: “تخلف صورت گرفته توسط برخی از مديران ادوار گذشته انجام شده است.”
جعفرزاده گفت: “دولت دهم در بعضی از موارد با برخی از اين تخلفات برخورد کرده و حتی برخی از مسئولين امر از سمت خود برکنار شدند.”
وی همچنين گفت: “برخی از شرکتها نيز با اين که ما از مراجع قضايی و مجلس دستور بررسی داشتيم همکاری لازم را نداشتهاند که در آينده به مراجع قضايی معرفی خواهند شد.
گزارش تحقيق و تفحص از سازمان تأمين اجتماعی ابتدا قرار بود خردادماه امسال ارائه شود اما با وجود آنکه بارها اعلام شد که اين گزارش آماده است، هر بار به دلايلی ارائه آن به تأخير افتاد.
خردادماه امسال کميته تحقيق و تفحص از سازمان تأمين اجتماعی، سه ماه فرصت خواست تا گزارش نهايی را تحويل دهد اما در پايان سه ماه نيز گزارش حاضر نشد.
سرانجام شنبه هفتم آبانماه، اعلام شد که گزارش نهايی اين کميته آماده است و بيشترين بخش تحقيق و تفحص از تأمين اجتماعی مربوط به بررسی شرکتهای مجموعه “شستا” و پس از آن مراکز درمانی و عمليات مالی سازمان تأمين اجتماعی بوده است.
اقای یوسف پور با این پرونده چطور کاندید واسه مجلس شده و جالب ترشورای نگهبان هم تایید صلاحیتش کرده اون وقت کسایی مثل علی مطهری رو بخاطر اعتقاد نداشتن به اسلام رد صلاحییت میکنن به نظر شما این چنین افرادی از بالا واسه انجام دادن این اختلاس ها حمایت نمیشن تا که از نظر مالی قوی بشن تا در انتخابات ریاست جمهوری و رسیدن به قدرت کمکشون بدن
تاراز / 27 January 2012
هردم ازين گرداب فساد بري ميرسد…..
اينها فکر کرده اند اين پولها ارث پدري شان ميباشد که اينطور بين دوستان و اقوام تقسيم ميکند…
کاربر مهمان / 02 November 2011