علی مطهری، نماينده مجلس ايران که از او بهعنوان طراح اصلی طرح سوال از محمود احمدینژاد، رئيسجمهوری ايران نام برده میشود، از پیگيری اين طرح انصراف داد.
به گزارش روزنامه اعتماد چاپ تهران، مطهری گفت: “تلاش برای جمعکردن هر امضايی، ديگر بیفايده است.”
شمار نمايندگان مجلس ايران در حال حاضر ۲۹۰ نفر است که بايد اين طرح دستکم ۷۳ امضا داشته باشد. اما هفته گذشته امضاهای اين طرح به ۷۱ نفر کاهش پيدا کرد.
روزنامه اعتماد دليل “عقبنشينی تاکتيکی” اصولگرايان را از طرح سوال از احمدینژاد “عدم مصلحت” و “احتمال سخنان جنجالی” رئيسجمهور ايران اعلام کرده است.
این روزنامه در توضیح این دو دلیل که از آنها به عنوان “دو لبه تیغ” نام برد، نوشت: “يک سمت تيغ، اصولگرايانی بودند که میگفتند اگر احمدینژاد بيايد ممکن است از تريبون يک ساعتهای که در اختيار دارد حرفهايی را بزند که به نفع منافع ملی نيست و سطح مجادلات را به سطحی بالاتر ببرد و مصلحت خيلیها در نيامدن احمدینژاد است.”
روزنامه اعتماد: علی لاريجانی، رئيس مجلس شايد اگر دلش هم میخواست روزی احمدینژاد را در جايگاهی ببيند که برای جوابگويی به مجلس احضار شده اما مصلحتهايی که از بيرون و درون مجلس به او اعمال میشد توانست او را وادار کند در عمل موضوع طرح سوال را به بنبست برساند
اعتماد در ادامه مینويسد: “لبه ديگر هم فشار نهادهای مهم نظارتی بود که طرح سوال از احمدینژاد را به دلايل خاص، صلاح نمیدانستند.”
نهادهای مهم نظارتی اصطلاحی است که عمدتاً درباره نهادهای اطلاعات و امنیتی ایران از جمله وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران بهکار برده میشود.
به گزارش اين روزنامه “علی لاريجانی، رئيس مجلس شايد اگر دلش هم میخواست روزی احمدینژاد را در جايگاهی ببيند که برای جوابگويی به مجلس احضار شده اما مصلحتهايی که از بيرون و درون مجلس به او اعمال میشد توانست او را وادار کند در عمل موضوع طرح سوال را به بنبست برساند تا طراح سوال در پله اول دست به استعفا بزند و در گام دوم با يک نطق، آن را به تاريخ مجلس هشتم بسپارد.”
اشاره اين روزنامه به علی مطهری است که ۲۰ مهر ۱۳۹۰ در اعتراض به مطرح نشدن طرح سوال از احمدینژاد از سمت خود استعفا کرد.
مطهری در نامه استعفايش نوشته بود: “در مقابل رئيسجمهوری که علناً میگويد فلان قانون را اجرا نمیکنم، آيا ما حق يک سؤال نداريم؟ آن هم سئوالی که رأیگيری برای قانعشدن يا نشدن مجلس ندارد. آيا امضای ۱۰۰ نماينده ارزش توجه ندارد؟”
به گفته وی “دوستان نادان رئيسجمهور و دولت و دشمنان دانای آنها” دو گروهی هستند که با سوال از احمدینژاد مخالفت میکنند.
وی در انتهای اين نامه اعلام کرد به دليل اينکه مجلس نمیتواند از اختيارات قانونی خود استفاده کند، از نمايندگی استعفا میدهد.
طرح سوال از احمدینژاد، نخستين طرح در زمينه سوال مجلس از رئيسجمهور در تاريخ جمهوری اسلامی ايران بود.
..حتما نمک گيرش کرده اند….!
آخرسر دربان بانک صادرات دستگير و اعدام خواهندکرد.ولي حتی از اعلام نام نمايندگان درگير اختلاس ودولتی های مقام دار خودداري ميکنند!!
کاربر مهمان / 28 October 2011