در حالی که خبرگزاری مهر ساعاتی پیش به نقل از “یک مقام مطلع” از کشته شدن تمامی ۱۳ نفر خدمه محبوس شده و ناپدید شده کشتی کوشا خبر داده است، محمد راستاد، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با تایید خبر کشته شدن هفت نفر از خدمه این کشتی کوشا گفت که مرگ شش نفر حبس شده در کشتی و یک خدمه مفقود شده “هنوز قطعی نیست.”

 
وی در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر اعلام کرد که شش غواص حبس شده در اتاقک فشار هندی هستند و هیچگونه علائمی از سوی این افراد به گروه تجسس و نجات ارسال نمی‌شود.
یک فروند کشتی باری حامل تجهیزات فازهای پارس جنوبی روز ۲۸ مهرماه جاری در نزدیکی خلیج نایبند در آب‌های خلیج فارس غرق شد. مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر علت این حادثه را بارگیری بیش از ظرفیت این شناور اعلام کرده است.
 
۶۰ نفر از سرنشینان این کشتی در ساعات اولیه حادثه نجات یافتند، هفت نفر ناپدید شده و شش نفر دیگر در “اتاق فشار” در در عمق ۷۰ متری دریا حبس شدند.
 
یک فروند کشتی باری حامل تجهیزات فازهای پارس جنوبی روز ۲۸ مهرماه جاری در نزدیکی خلیج نایبند در آب‌های خلیج فارس غرق شد. مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر علت این حادثه را بارگیری بیش از ظرفیت این شناور اعلام کرده است
بنا به این گزارش چهار نفر از کشته‌شدگان این حادثه ایرانی هستند، دو نفر تابعیت هندی و اوکراینی دارند و هویت فرد دیگر هنوز مشخص نشده است.
 
خبرگزاری مهر روز گذشته با اعلامی اسامی شش خدمه جان‌باخته، از پیدا شدن جسدهای آنها در سواحل اطراف بوشهر خبر داده بود.
 
پیروز موسوی،مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس  امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری کار ایران(ایلنا) گفت که “شایعات مبنی بر فوت محبوسين حادثه شناور کوشا” را تایید نمی‌کند و هنوز خبری از آخرین وضعیت مفقودین در دست نیست.
 
از سوی دیگر سعید ایزدیان، معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی درباره سرنوشت شش نفر حبس شده در اتاق فشار، به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: “احتمالا نصف اتاق اکسیژن از آب پر شده است و با توجه به علامت‌هایی که به داخل این اتاق فرستاده‌ایم، هیچ سیگنالی را دریافت نکرده‌ایم؛ بنابراین احتمال زنده ماندن خدمه تقریبا صفر است.”
 
ز. حسین یکی از مدیران شرکت پیمانکاری غواصی ادسان در بمبئی که شش غواص هندی برای آن کار می‌کنند،  نیز با بیان اینکه اتاقک اکسیژن فقط برای ۷۲ ساعت اکسیژن دارد، گفته است که اطلاع ندارد در زمان غرق شدن کشتی مقدار اکسیژن آن چقدر بوده است.
 
کشتی باری کوشا متعلق به یکی از شرکتهای پیمانکاری شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران (دریا کوش) بود.
 
این کشتی پس از پایان عملیات “تامین تکیه‌گاه لوله‌های گازی فاز ۱۲ پارس جنوبی در بستر دریا”، هنگامی که با تمامی سرنشینان خود به طرف بندرعسلویه در حرکت بود، دچار حادثه شد.