وزير امور خارجه آمريکا در سفر به افغانستان بر ادامه نبرد با طالبان تا حاضر شدن اين گروه به صلح تأکيد کرد و اعلام نمود که آمريکا فشارها بر پاکستان را در راستای مبارزه با تروريسم افزايش خواهد داد.
 
هيلاری کلينتون که امروز پنج‌شنبه ۲۸ مهرماه با حامد کرزی، رئيس جمهور افغانستان در کابل سخن می‌گفت تصريح کرد که پاکستان بايد بخشی از حل مشکل باشد و بر عليه تروريست‌هايی که با عبور از مرز، مردم افغانستان را می‌کشند اقدام کند.
 
اين اظهارات در حالی صورت می‌گيرد که رابطه آمريکا و افغانستان با پاکستان پس از حمله‌های مرگبار به سفارت آمريکا و فرماندهی ناتو در کابل و سپس کشته شدن رئيس شورای عالی صلح افغانستان به‌ سردی گرائيده است.
 
ماه گذشته آمريکا پاکستان را متهم ساخت که به طالبان، به‌ويژه شبکه حقانی، در حمله عليه دولت افغانستان و نظاميان بين‌المللی کمک و ياری می‌رساند و از تندروان مذهبی به‌عنوان وسيله‌ای سياسی در راستای رسيدن به اهداف استراتژيک خود بهره می‌گيرد.
 
هيلاری کلينتون پس از پايان ديدار از کابل،‌ به پاکستان خواهد رفت تا با مقامات پاکستانی در مورد چگونگی مبارزه مؤثر عليه تروريست‌ها گفت‌وگو کند
پاکستان اما اين اتهام‌ها را رد کرده است. ژنرال اشفاق کيانی،‌ رئيس ستاد مشترک ارتش پاکستان در تازه‌ترين واکنش نسبت به اين اتهامات و افزايش فشار بر پاکستان گفته است که پاکستان به تنهايی تصميم خواهد گرفت که چه زمان و چگونه بر عليه طالبان و ديگر گروهای مسلح افراطی اقدام کند.
 
اما هيلاری کلينتون در نشست خبری مشترک با حامد کرزی در کابل تأکيد کرد که پس از پايان ديدار از کابل،‌ به پاکستان خواهد رفت تا با مقامات پاکستانی در مورد چگونگی مبارزه مؤثر عليه تروريست‌ها گفت‌وگو کند.
 
وزير خارجه آمريکا همچنين بر ادامه حمله‌های ائتلاف بين‌المللی به رهبری آمريکا بر طالبان تأکيد کرد و گفت: “پيام روشن ما به شورشيان در دو سوی مرز (پاکستان و افغانستان)‌ اين است که ما با شما خواهيم جنگيد و شما را اگر در افغانستان باشيد و يا پاکستان دنبال خواهيم کرد.”
 
حامد کرزی نيز گفت که با وزير خارجه آمريکا در مورد روابط آمريکا با افغانستان، از جمله روابط استراتژيک ميان دو کشور و روابط با کشورهای منطقه و صلح در افغانستان گفت‌وگوهای مفصلی داشته است.
 
کرزی اين گفت‌وگوها را خوب و سازنده خواند و ابراز اميدواری کرد که اين مذاکرات نتايج مثبتی در راستای کاهش تنش در منطقه و برقراری صلح داشته باشد.