فرمانده نيروی انتظامی ايران گفت مأموران نيروی انتظامی تنها در موارد خاص برای اعمال قانون نياز به حکم قضايی دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سردار اسماعيل احمدی مقدم، فرمانده نيروی انتظامی جمهوری اسلامی ايران گفت: “مأموران نيروی انتظامی حق سرکشی در زندگی خصوصی افراد را بدون حکم قضايی ندارند.”
وی در همين حال افزود: “نمیدانم چرا هميشه مردم همه چيز را از نيروی انتظامی می خواهند. نيروی انتظامی تنها با جرم مشهود برخورد میکند و در مورد خاص برای اعمال قانون نياز به حکم قضايی دارد.”
وی با بيان اينکه مأموران نيروی انتظامی برای اجرای قانون بايد “به اندازه خودشان حقوقدان باشند”، افزود: “هماکنون کار پليس تنها برخورد با دزدان، قاتلان و راهزنان نيست و بايد با تهديدکنندگان نرم که از طريق ماهواره، اينترنت و ابزار پيچيده و اغواء افکار عمومی فساد و ظلم را ترويج میکنند برخورد کنيم.”
سردار احمدی مقدم: در تجمعها و اغتشاشها نمیشود خوب را از بد جدا کرد اما اگر نيرويی بيش از حد احتياط کند اصل برخورد متوقف میشود
سردار احمدی مقدم در حالی از ممنوعيت سرکشی بدون مجوز قضايی به خانههای مردم و نياز به حکم قضايی “در مورد خاص”، سخن میگويد که بارها، هم مخالفان سياسی و هم مردم از بازرسی و تفتيش بدون مجوز قانونی از سوی مأموران نيروی انتظامی گفتهاند.
افزون بر بازداشتهای بدون مجوز بسياری از مخالفان سياسی، در طرحهايی که مقامات ايران از آن بهعنوان “مقابله با جنگ نرم دشمنان” ياد میکنند همين شيوه تکرار شده است.
به گفته شاهدان عينی، در طرح جمعآوری ديشهای ماهوارهای در شهرهای مختلف، مأموران نيروی انتظامی بدون ارائه مجوز قانونی به خانهها وارد شده و اقدام به جمعآوری ديشها میکنند.
غلامحسين محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضائيه تابستان سال جاری ضمن اعلام اينکه استفاده از تجهيزات ماهوارهای ممنوع است و با متخلفان برخورد میشود، گفت که در موارد آشکار نيروی انتظامی نياز به حکم ندارد، ولی در مواردی که مستلزم ورود به خانه باشد بايد حکم قضايی باشد.
سردار اسماعيل احمدی مقدم در سخنان امروز خود به رويدادهای پس از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری در ايران و برخوردهای مأموران انتظامی در آن اشاره کرد و گفت: “در تجمعها و اغتشاشها نمیشود خوب را از بد جدا کرد اما بايد به اين نکته توجه کرد اگر نيرويی بيش از حد احتياط کند اصل برخورد متوقف میشود.”
در زمان اعتراضات خيابانی پس از انتخابات ۱۳۸۸ گزارشها و فيلمهايی منتشر شدند که نشان میدادند مأموران امنيتی با کمک گروههای موسوم به لباسشخصی به ضرب و شتم مردم پرداخته و به منازل و خودروهای آنان آسيب میرساندند.
مقامات حکومتی ايران اين موضوع را رد کرده و مخالفان حکومت را عامل خشونتهای خيابانی عنوان میکردند.
محمود احمدینژاد در سفر اخير خود به نيويورک در نشستی با شخصيتهای رسانهای آمريکايی که در هتل محل اقامت وی برگزار شد، گفت: “متأسفانه ۳۳ نفر در حوادث پس از انتخابات کشته شدند که بيش از دو سوم آنها از نيروهای انتظامی يا مردم عادی هوادار دولت بودند.”
لطفا این خبر را که هیچ کس مخابره نکرده ولی واقعی ست مخابره کنید. جایزه ی نوبل آدمکشی لحظاتی پیش به امام خامنه ای رسید، بنده این خبر را به پیش گاه معزم له تقدیم می کنم.
کاربر مهمان / 06 October 2011
بنده خدا نمیداند؟ خوب عزیزم شما تواتایی درک داشتی پلیس نبودی و احتمالا شغل بهتری تصیبت میشد
کاربر مهمان / 07 October 2011