وزیر اطلاعات ایران در سخنانی از بازداشت گروهی مستند ساز به اتهام همکاری با شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی دفاع کرده است. او گفته که این دستگیری‌ها نقطه آغاز برخوردها با “همکاران” این شبکه تلویزیونی در ایران است.

 
به گزارش خبرگزاری نیمه دولتی فارس، حیدر مصلحی در حاشیه نشست هیئت دولت گفته است: سرویس اطلاعاتی انگلیس در پوشش بی بی سی، فاز جدیدی از فعالیت‌های مخرب و ضد ایرانی را شروع کرده بود و ورود وزارت اطلاعات علاوه بر ایجاد سد در برابر فعالیت‌های مخرب انگلیس، به منزله پیشگیری از آلوده شدن افراد بیشتری در دام سرویس اطلاعاتی آن کشور بود..
 
“ناصر صفاریان، مجتبی میرطهماسب، هادی آفریده، محسن شهرنازدار و کتایون شهابی” مستند سازانی هستند که از یکشنبه هفته گذشته به اتهام همکاری با شبکه بی بی سی در بازداشت قرار دارند. بی بی سی در اطلاعیه‌ای گفته است که مستند سازان بازداشت شده هیچ گونه همکاری با این رسانه نداشته‌اند. انجمن مستندسازان ایران و خانه سینما نیز با انتشار اطلاعیه‌های جداگانه نسبت به بازداشت مستندسازان واکنش نشان داده و خواستار رعایت حقوق آنان شده‌اند.
 
وزیر اطلاعات در این رابطه گفته است: ما کلیه واکنش‌ها را زیر نظر داریم هم در خارج و هم داخل کشور. برای ما فرقی نمی‌کند کدام فرقه و گروه و جریان در این ماجرا تحریک کننده باشد چون ما کلیه واکنشها را در اقدامات آتی مورد توجه قرار می‌دهیم. مصلحی در ادامه گفته است: اساسا بی بی سی یک رسانه نیست بلکه تشکیلاتی است که فقط پوشش آن رسانه‌ای است، اما هویت آن بهایی – صهیونیستی و ماموریت‌های آن سیاسی – اطلاعاتی است .
 
 بازداشت مستندسازان پس از پخش مستندی از شبکه بی بی سی فارسی به نام “خط و نشان رهبر” صورت گرفت که در آن به کارنامه رهبری آیت الله علی خامنه‌ای پرداخته شده بود. هنگام پخش این مستند امواج پارازیت انداز روی فرکانس‌های شبکه بی بی سی تشدید شد.
 
نهادهای خبری مرجع آمریکا و بریتانیا جمعه گذشته در بیانیه مشترکی از سازمان ملل خواستند رفتار ایران در ارسال پارازیت بر شبکه‌های ماهواره‌ای را محکوم کند. بی بی سی و بی بی جی در بیانیه خود از سازمان ملل درخواست کردند تا به رفتار جمهوری اسلامی ایران اعتراض کند چرا که به گفته آنان حکومت جمهوری اسلامی تلاش می‌کند تا رسانه‌های مستقل در ایران را ساکت کند.