محمود احمدینژاد ضمن درخواست از قوه قضائيه برای پیگيری اختلاس سه هزار ميلياردی گفت برخی دولت را در اين زمينه متهم میکنند.
به گزارش رسانههای ايران، محمود احمدینژاد، رئيس جمهور ايران، امروز چهارشنبه ۲۳ شهريورماه در اردبيل سخنرانی کرد و در آن به موضوع اختلاس کلان مالی اشاره نمود.
احمدینژاد گفت: «اخيرأ عدهای با استفاده از شبکه بانکی و با سوءاستفاده از يک بانک و ضعف نظارتی از اين بانکی که خصوصی شده، رقم بالايی را تحت عناوين گوناگون به نام وام و اعتبار اخذ کردهاند که اين اشکال است.»
وی با بيان اينکه «بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و مسئولان اطلاعاتی دولت متوجه اين موضوع شده و آن را شناسايی کردند»، افزود: «خود بنده به بانک مرکزی گفتم يک جريان سوئی جلو میرود و يک گروهی به نام تأسيس بانک کارهای خلافی میکنند.»
محمود احمدینژاد دولت خود را «پاکترين دولت تاريخ» خواند و گفت يکی از برنامههای دولت اصلاح سيستم بانکی است.
احمدینژاد از قوه قضائيه خواست عوامل اختلاس سه هزار ميلياردی را «تحت هر عنوان و در هر لباسی که در دولت يا مجلس و يا بخشهای ديگر حضور دارند» شناسايی و به مردم معرفی کند.
احمدینژاد برخیها در جريان اين اختلاس متهم میکنند، در حالی که ما باز هم سکوت میکنيم که به خاطر مقام معظم رهبری است که البته اين سکوت وحدتبخش طولانی مدت نخواهد بود
وی در همين حال از تلاش عدهای برای ضربه زدن به دولت و متهم ساختن آن «بدون هيچ محدوديتی» سخن گفت و افزود: «انگار که اين موضوع رسيدگی نخواهد شد.»
احمدینژاد گفت: «برخیها در جريان اين اختلاس متهم میکنند، در حالی که ما باز هم سکوت میکنيم که به خاطر مقام معظم رهبری است که البته اين سکوت وحدتبخش طولانی مدت نخواهد بود.»
در پی انتشار گسترده خبر «اختلاس سه هزار ميليارد تومانی» در رسانهها، بانک صادرات ايران ششم شهريورماه جاری اطلاعيهای منتشر ساخت و نوشت: «مديران گروه ملی فولاد ايران با تبانی فردی از کارکنان اين بانک خارج از محيط و سيستم بانکی اقدام به سوءاستفاده اعتبار اسنادی ريالی داخلی کردهاند.»
بانک صادرات افزود اين اختلاس بزرگ «از تير ماه سال ۱۳۸۸» آغاز شده بود.
اصولگرايان حکومت ايران «جريان انحرافی» را که به اسفنديار رحيم مشايی، رئيس دفتر محمود احمدینژاد مربوط میدانند، مسئول اين اختلاس قلمداد میکنند.
مشرقنيوز، تارنمای نزديک به محافل امنيتی حکومت ايران روز گذشته نامهای را با امضای اسفنديار رحيم مشايی، منتشر ساخت که بر پايه آن مشايی هفتم مهرماه سال ۱۳۸۹ به وزيران اقتصاد و راه و ترابری نوشته است ۵۰ و نيم درصد سهام شرکت فولاد خوزستان هر چه سريعتر به گروه اميرمنصور خسروی (آريا) واگذار شود.
گروه اميرمنصور خسروی (آريا) به عنوان «عامل اصلی اختلاس سه هزار ميلياردی» معرفی شده است.
محسن رضايی: دادگاه بايد ارتباط جريان انحرافی و اين اتفاق نامبارک سيستم بانکی کشور را بررسی کند
پس از انتشار نامه اسفنديار رحيم مشايی افراد مختلفی از اصولگرايان خواهان بررسی نقش «جريان انحرافی» در اين اختلاس شدند.
محسن رضايی، دبيرمجمع تشخيص مصلحت نظام امروز در گفتوگو با خبرگزاری مهر گفت: «دادگاه بايد ارتباط جريان انحرافی و اين اتفاق نامبارک سيستم بانکی کشور را بررسی کند.»
حميدرضا فولادگر، عضو فراکسيون اصولگرايان مجلس نيز در گفتوگو با فارس اختلاس سه هزار ميلياردی را «نتيجه فشار جريان انحرافی به مديران بانکها» دانست.
همچنين حجتالاسلام سليمی، عضو ديگر فراکسيون اصولگرايان مجلس ابقای حيدر مصلحی در وزارت اطلاعات را عامل افشای اختلاس اخير خواند.
برکناری حيدر مصلحی، وزير اطلاعات ايران توسط محمود احمدینژاد منجر به اختلافاتی در حکومت ايران شد که طی آن آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی مصلحی را ابقا کرد و احمدینژاد به مدت ۱۱ روز از حضور در جلسههای هیأت دولت سر باز زد.
در همين حال امروز جلسه ويژه رسيدگی و بررسی پرونده اختلاس سه هزار ميليارد تومانی بانکی در اتاق وزير امور اقتصادی و دارايی برگزار شد که در آن وزير اقتصاد، قائم مقام بانک مرکزی، معاون امور بانکی وزارت اقتصاد، مديرعامل بانک صادرات و برخی از مديران عامل بانکهای ايران حضور داشتند.
طرح جدید دولت برای دو سال آینده
بدلیل اینکه هر کیلو سیب زمینی ۲۵۰ لیتر آب مصرف می کند بجای کاشت سیب زمینی ،
آب ها را در بطری کرده و صادر می کنند و سود صادرات آب را به کشاورزان پرداخت می کنند.
و مطمئنأ از بلیویا سیب زمینی وارد خواهند کرد.
http://www.youtube.com/watch?v=nAKbJLRSshE&feature=player_detailpage
ترا به خدا حاج احمد را ناراحت نکنید بگذارید آروم باشه و با این طرحهای شگفت انگیز ایران را
در رأس جهان قرار دهد در غیر اینصورت میگه و میگه و هر چه بیشتر میگه ابرویمان را در داخل
و خارج بیشتر می برد.
حاج احمد میگه در حالی که ما باز هم سکوت می کنیم که به خاطر مقام رهبری است که البته
این سکوت وحدت بخش طولانی مدت نخواهد بود ، آیا در برابر دزدیدن ۳ میلیارد دلار باید سکوت
کرد؟ آیا این سکوت وحدت بخش است یا شریک جرم بودن؟
Anonymous / 14 September 2011
یاد این ضربالمثل افتادم: حکایت دزدیست
که کسی را دنبال میکرد و میگفت دزد را بگیرین
کاربر مهمان / 14 September 2011
بعد از افشا این اختلاس تاریخی دزدها به حرکت افتاده اند و فریاد می زنند آی دزد را بگیر! واقعا در حیرتم هر کدام از این آقایان دست بر منبعی دارد این یکی قاچاق سیگار می کند و آن یکی واردات شکر را در دست می گیرد و آن دگر آستان قدس رضوی و الی آخر و چنان سخن پراکنی می کنند که انسان شک می کند که ای بابا اینها واقعا معصوم و طاهر هستند و اصلا نان دزدی نخورده اند. یک زمانی اختلاس بانک صادرات و رفیق دوست بود که در آن زمان صحبت از 140 میلیارد تومان بود و در زمان خود هم رقمی بسیار بالا بود اما هیچ کس نفهمید که به کجا کشید و چنان سرو صدا ها را خاموش کردند که انگار همه خواب دیده بودیم. این را هم بعد از چند صباحی به دست فراموشی می سپارند. چاههای نفت و گاز پر است معادن طلا و مس و غیرو هم قابل چاپیدن. در این آشفته بازار آنها هم که سر گرسنه به بالین می گذارند اکثریت این ملت را تشکیل می دهند اما با افیون مذهب و فریب و ریا از واقعیات دور دور می مانند. باید برای آگاهی مردم فکری بکنیم.
داریوش / 14 September 2011
باسلام. ما ملت عجیبی هستیم! صحبت اصلی در مورد چهار صدوپنجاه میلیارد اختلاس در زمان این دولت مردمی ساده زیست است که نظرش به نایب امام زمان بسیار نزدیک است ! فراموش نکنید که در شش سال گذشته ایران از محل فروش نفت (چهارصدوپنجاه میلیارد دلار) عایدات داشته که هیچکس پاسخگونیست ! حالا این بنده خدای افتابه دزد(سه میلیارد دلار) با سایر شرکا هپل هپو کرده !! خیلی دلم میخواست امشب در هتل اوین (دانشگاه اوین) یا کانون هنرمندان وروزنامه نگاران مهمان شهرام جزایری بودم !! شنیده ام برای خودش جلال وجبروتی دارد !.
کاربر نادر / 15 September 2011