مصطفی عبدالجليل، رئيس شورای ملی انتقالی ليبی برای نخستين بار از هنگام سقوط طرابلس وارد اين شهر شد.
عبدالجليل که روز شنبه ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۱ (۱۹ شهريور ۱۳۹۰) وارد طرابلس شد به خبرگزاری فرانسه گفت حضور شورای ملی انتقالی در طرابلس «موقتی» است.
وی گفت اين شورا پس از «آزادی کامل» ليبی در طربلس مستقر می شود. شورای ملی انتقالی ليبی در شهر بنغازی در شرق ليبی مستقر است.
شورای ملی انتقالی ليبی متشکل از ۴۰ عضو است که مسئولان پيشين دولت قذافی نيز در آن حضور دارند.
در همين حال و با پايان يافتن ضربالاجل شورای ملی انتقالی ليبی برای تسليم شده هواداران معمر قذافی، رهبر فراری اين کشور، مخالفان روز گذشته عمليات تصرف «بنی وليد» و «سرت»، دو شهری را که مرکز هواداران قذافی است، آغاز کردند.
شورای ملی انتقالی ليبی، پيش از اين به نيروهای سرهنگ قذافی تا روز شنبه، ۱۰ سپتامبر برای تسليم شدن و مورد عفو قرار گرفتن فرصت داده بود.
با پايان يافتن ضربالاجل شورای ملی انتقالی ليبی برای تسليم شده هواداران معمر قذافی، رهبر فراری اين کشور، مخالفان عمليات تصرف «بنی وليد» و «سرت»، دو شهری را که مرکز هواداران قذافی است، آغاز کردند
هواداران قذافی اکنون در سه شهر بنیوليد، سرت و سبها مستقر شدهاند.
به گزارش خبرگزاری الجزيره، عبدالله خرامی، يکی از سخنگويان شورای ملی انتقالی ليبی با بيان اينکه نيروهای اين شورا از سه جهت شرق، شمال و جنوب وارد شهر بنیوليد شدهاند، گفت که مهلت تعيين شده برای تسليم نيروهای قذافی تمام شده و آنها خودشان به اين فرصت پايان دادند.
وی اظهار اميدواری کرده است که اين شهر را «بدون جنگ بيشتر» تصرف کنند.
عبدالله خرامی تعداد نيروهای هوادار قذافی در بنیوليد را حدود ۶۰۰ نفر تخمين زده و از کشته شدن سه نفر از نيروهای قذافی و مجروح شدن سه تن ديگر خبر داده است، به گفته وی هفت نفر از آنها نيز تا کنون به اسارت نيروهای شورای انتقالی ليبی درآمدهاند.
او تلفات نيروهای مخالف قذافی در اين نبرد را يک کشته و چهار زخمی اعلام کرده است.
همزمان با حمله به شهر بنیوليد، درگيریها در شهر سرت، از ديگر مقرهای نيروهای هوادار قذافی نيز آغاز شده است.
بنی احمد، سخنگوی شورای انتقالی ليبی میگويد که جنگ در نزديکی يک رودخانه در اطراف شهر سرت ادامه دارد و واکنشی به پرتاب راکت از داخل شهر به نيروهای شورای انتقالی است.