به دستور وزارت آموزش و پرورش ايران از اين پس در کلاس‌های پيش‌دبستانی، دخنران و پسران اجازه ندارند در کنار هم باشند.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ايران در دستوری که ابلاغ کرده، نوشته است: « اختلاط نوآموزان دختر و پسر در کلاس‌های پيش‌دبستانی ممنوع است و فقط در مراکزی که تعداد نوآموزان به حد نصاب نرسد اين امر با کسب مجوز از آموزش و پرورش منطقه بلامانع می‌باشد.»

آموزش پيش‌دبستانی در ايران شامل دوره اختياری ويژه کودکان رده سنی چهار و پنج سال است که با هدف آمادگی آنان جهت ورود به مراکز آموزش ابتدايی فعاليت می‌کنند. 

همچنين مرتضی رئيسی، معاون عمرانی وزير آموزش‌ و پرورش ايران نيز امروز ۳۰ مردادماه در گفت‌وگو با ايسنا از «محرم‌سازی بيشتر مدارس دخترانه» سخن گفت و اعلام کرد قرار است مدارسی با حياط مرکزی احداث شوند.
وی افزود: «با ايجاد اين‌گونه مدارس، ساختمان‌های اطراف نسبت به حياط مدارس مشرف نخواهند بود و دانش‌آموزان دختر می‌توانند محيط باز مدرسه استفاده بهينه داشته باشند.»

مقامات وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم ايران در دو سال اخير به‌شکل بی‌سابقه‌ای به اسلامی کردن مراکز آموزشی ايران روی آورده‌اند.

در همين راستا ۱۶ مردادماه جاری اعلام شد ۲۰ دانشگاه برای سال تحصيلی ۱۳۹۰ در ۴۰ رشته اقدام به پذيرش «تک‌جنسيتی» دانشجويان می‌کنند.

آموزش پيش‌دبستانی که اکنون با طرح تفکيک جنسيتی روبه‌رو شده بيش از ۹۰ سال در ايران قدمت دارد

طرح تفکيک جنسيتی در رشته‌های دانشگاهی در حالی رخ می‌دهد که تيرماه امسال محمود احمدی‌نژاد، رئيس‌جمهوری ايران طی نامه‌ای تفکيک جنسيتی در برخی رشته‌ها و دانشگاه‌ها را «اقدامی سطحی و غيرعالمانه» ناميد و خواهان «توقف فوری» آن شده بود.

کامران دانشجو، وزير علوم ايران پس از مخالفت احمدی‌نژاد با طرح تفکيک جنسيتی اعلام کرد دستور رئيس‌جمهور را اجرا می‌کند اما اکنون طرح پذيرش تک‌جنسيتی در دانشگاه‌های ايران اجرا شده است.

ايجاد رشته‌های تک جنسيتی، راه‌اندازی کلاس‌های تک جنسيتی و تأسيس دانشگاه‌های تک‌جنسيتی از جمله بحث‌برانگيزترين برنامه‌های وزارت علوم ايران است.

پس از رويدادهای دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری در ايران، مسئولان جمهوری اسلامی، از جمله آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر حکومت، مراکز آموزشی را جزو مکان‌هايی دانستند که در آن «تفکرات غربی» و «مخالف با اسلام» رشد می‌کنند.

به همين خاطر تلاش آنان در جهت ايجاد تغييرات بنيادی در دانشگاه‌ها، مدارس و مراکز آموزشی است تا از اين طريق به مقابله با «توطئه‌های دشمنان انقلاب» بپردازند.

تغييرات در رشته‌های علوم انسانی در دانشگاه‌ها، طرح جداسازی دانشجويان دختر و پسر، و برکناری و بازنشسته کردن استادان دانشگاه، از جمله برنامه‌های کنونی جمهوری اسلامی در اين زمينه است.

محمد حاجی‌بابايی، وزير آموزش و پرورش ايران در روز ۱۸ مردادماه جاری خبر داد که کتاب‌های درسی دانش‌آموزان امسال در جهت مبارزه با «جنگ نرم» تغيير می‌‌کنند.

حاجی‌بابايی گفت: «امسال در کتاب‌های درسی دانش‌آموزان تغييرات بنيادی صورت می‌گيرد که از اين ميان کتاب آمادگی دفاعی به طور ويژه مورد توجه آموزش و پرورش قرار دارد.»

وی افزود: «با توجه به اين‌که هدف تيرهای دشمن در جنگ نرم جوانان هستند سعی شده از طريق تعليم و تربيت دانش‌آموزان را واکسينه کنيم.»

آموزش پيش‌دبستانی که اکنون با طرح تفکيک جنسيتی روبه‌رو شده بيش از ۹۰ سال در ايران قدمت دارد. اين مراکز آموزشی ابتدا در سال ۱۲۹۸ توسط مسيونرهای مذهبی و اقليت‌های دينی در تهران آغاز به‌کار کردند و سپس در سال ۱۳۰۳ جبار باغچه‌بان، نخستين مؤلف و ناشر کتاب کودک در ايران، «باغچه اطفال» در تبريز را بنياد نهاد که پس از آن با ايجاد اين مراکز در شيراز و سپس شهرهای ديگر با استقبال خانواده‌ها مواجه شدند و به سرعت در ايران گسترش يافتند.