وضع جسمی کيوان صميمی، روزنامهنگار زندانی در ايران، «خطرناک» گزارش شده است.
تارنمای جنبش راه سبز (جرس)، چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۰ خبر داد کيوان صميمی دارای بيماری «پرخطری» است اما مسئولان زندان از انتقال وی به بيمارستان «خودداری میکنند.»
جرس افزود اين روزنامهنگار از قسمت کبد دچار بيماری و عارضهای شده که میتواند برای او «خطرناک» باشد.
کيوان صميمی، مديرمسئول ماهنامه توقيفشده نامه، عضو شورای فعالان ملی – مذهبی، عضو انجمن دفاع از آزادی مطبوعات، عضو شورای ملی صلح، عضو کميته پیگيری بازداشتهای خودسرانه و عضو کميته دفاع از حق تحصيل است.
اين روزنامهنگار در دادگاه بدوی به اتهام «تبليغ عليه نظام و اجتماع و تبانی برای برهم زدن امنيت ملی» به شش سال حبس تعزيری و محروميت هميشگی از فعاليتهای سياسی محکوم شد.
بنا به گزارش مخالفان حکومت ايران در دو سال گذشته ۱۰۸ روزنامهنگار در ايران بازداشت شدهاند که شماری از آنها پس از مدتی آزاد شدند اما برخی ديگر هنوز در زندان بهسر میبرند
شعبه ۵۴ دادگاه تجديدنظر استان تهران مدت زمان حبس اين روزنامهنگار را تأييد کرد اما محروميت وی را به ۱۵ سال کاهش داد.
پس از انتخابات بحثبرانگيز رياستجمهوری ايران در سال ۱۳۸۸، دهها خبرنگار و روزنامهنگار در ايران بازداشت شدند.
بنا به گزارش مخالفان حکومت ايران در دو سال گذشته ۱۰۸ روزنامهنگار در ايران بازداشت شدهاند که شماری از آنها پس از مدتی آزاد شدند اما برخی ديگر هنوز در زندان بهسر میبرند.
سازمان گزارشگران بدون مرز از ايران بهعنوان «بزرگترين» زندان روزنامهنگاران در خاورميانه نام میبرد.
در آخرين جدول ردهبندی کشورها در جهان از نظر آزادی مطبوعات که توسط سازمان گزارشگران بدون مرز تهيه شده، ايران ميان ۱۷۸ کشور حاضر در اين ردهبندی در رتبه ۱۷۵ جای گرفته است.
طبق اين اين گزارش که به بررسی وضعيت آزادی رسانهها در جهان از اول سپتامبر ۲۰۰۹ تا اول سپتامبر ۲۰۱۰ (۱۰ شهريور ۱۳۸۸ تا ۱۰ شهريور ۱۳۸۹) پرداخته، ايران پس از ترکمنستان، کره شمالی و اريتره در پايينترين مکان جدول ردهبندی کشورها قرار گرفته است.