گروهی از پژوهشگران آمریکایی اعلام کردهاند که تا ۸۰ سال آینده به دلیل گرمایش زمین زندگی در بخشهایی از جنوب آسیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس امکانپذیر نخواهد بود.
بر اساس پژوهشی که گروهی از دانشمندان آمریکایی انجام دادهاند و نتایج آن را در نشریه « Science Advances » منتشر کردهاند، به دلیل افزایش دمای هوا و میزان رطوبت، زندگی بیش از یک و نیم میلیارد نفر از ساکنان زمین در بخشهایی از جنوب آسیا و حاشیه خلیج فارس به خطر میافتد.
اگر دمای مرطوب به بالای ۳۵ درجه افزایش پیدا کند، به علت اشباع شدن هوا، بدن در اثر تعرق سرد نمیشود و دمای بدن بعد از مدتی افزایش پیدا میکند و جان انسان به خطر میافتد. دانشمندان آمریکایی میگویند در اثر گرمایش زمبن «دمای مرطوب» در بخشهایی از آسیا، در کویت، امارات، عربستان، یمن و در برخی شهرهای ایران مانند بندر عباس و ماهشهر به گونهای افزایش پیدا میکند که دیگر نمیتوان در این مناطق زندگی کرد.
علاوه بر این مناطق، بنگلادش، شمال هندوستان و پاکستان هم در خطر قرار دارند. در این کشورها انسانهای فقیر و بیخانمان بسیاری زندگی میکنند. آنها بیشتر از دیگر در معرض خطرند.
حالا کشورهای حوزه خلیج فارس اینقدر نفت بفروشند تا گرمایش جهانی اول از همه خِر آنها را بگیرد.
هوشنگ / 04 August 2017
این ها فرضیات است. اگر قرار به گرما باشد، تقریبا بیشتر مناطق بین دو مدار راس سرطان و راس جدی که نزدیک سطح دریا هستند همین مشکل خواهند اشت از جمله خلیج مکزیک و شمال استرالیا.
فوقش زندگی به شب میروند و روزها استراحت.
ظاهرا گرمایش زمین هم نژادپرست است و فقط دامن غیر سفیدپوستان میگیرد!!!
زندگی جغدی / 05 August 2017