هفتهنامه آلمانی اشپيگل میگويد سازمان جاسوسی اسرائيل (موساد)، داريوش رضايینژاد، دانشجوی ايرانی را ترور کرده است.
به گزارش خبرگزاری العربيه، اشپيگل در شماره اين هفته نوشته است ترور رضايینژاد «اولين اقدام جدی موساد از زمان رياست تامير پاردو، رئيس جديد آن است.»
در اين گزارش آمده است عاملان موساد سوار بر موتور، پنج گلوله را به سمت داريوش رضايینژاد شليک کردند در حالی که به همراه همسر خود روبهروی کودکستان منتظر فرزند خود بودند.
اما رسانههای ایران پیشتر گفته بودند وی مقابل منزلش ترور شده است.
داريوش رضايینژاد، روز شنبه اول مرداد ۱۳۹۰ با شليک گلوله افراد ناشناس در تهران به قتل رسيد.
رسانههای ايران در ابتدا از وی به عنوان «دانشمند هستهای» نام بردند اما مقامات ايران ارتباط وی را با برنامه هستهای رد کردند و گفتند وی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته برق و الکترونيک بوده است.
هفتهنامه اشپيگل نوشته است ترور داریوش رضايینژاد، اولين اقدام جدی موساد از زمان رياست باردو تامير، رئيس جديد آن است
شماری از مقامهای دولتی ايران، از «اسرائيل و آمريکا» به عنوان «عاملان» اين ترور نام بردند.
مقامات اسرائيل تاکنون، دست داشتن در اين ترور را رد نکردهاند اما ايالات متحده آمريکا ضمن رد کردن نقش واشنگتن در قتل داريوش رضايینژاد، دانشجوی ايرانی، از تهران خواست تا از اين رويداد برای «منحرف کردن» افکار عمومی درباره مناقشه اتمیاش استفاده نکند.
ويکتوريا نولند، سخنگوی وزارت خارجه آمريکا ۲۶ ژوئيه ۲۰۱۱ (چهارم مرداد ۱۳۹۰) گفت: «تهران در چنين رويدادهايی اغلب غرب را مورد اتهام و سرزنش قرار میدهد.»
پيش از اين نيز در دی ۱۳۸۸ مسعود علیمحمدی، استاد فيزيک دانشگاه تهران به علت انفجار بمب مقابل منزلش کشته شد.
در آذر سال ۱۳۸۹ نيز مجيد شهرياری و فريدون عباسی دوانی، دو استاد فيزيک دانشگاه شهيد بهشتی تهران نيز ترور شدند که به کشته شدن شهرياری و زخمی شدن عباسی منجر شد.
اشپيگل افزوده است: «ترور رضايی در چارچوب رشته اقدامات موساد برای هدف قرار دادن دانشمندان هستهای ايران قرار میگيرد و غرب معتقد است که رضايی در برنامه ايران برای ساخت تسليحات هستهای نقش داشته است.»
هفتهنامه اشپیگل نوشته است: «افسران نيروی هوايی خوستار هدف قرار دادن نيروگاه های اتمی ايران هستند اما کارشناسان موساد معتقدند که بهترين راه در ايجاد مانع در مسير برنامه هسته ايران، ترور دانشمندان هستهای اين کشور است.»
پیشتر نیز معير داگان، رئيس پیشین موساد، بمباران نيروگاههای هسته ای ايران را «اقدامی احمقانه» توصيف کرده بود.
ج.ا.ا. مسئولین این جنایت را به درستی امریکا و رژیم صهیونیستی معرفی کرد و صد در صد هم از انان تقاص میگیرد.متاسفانه دستگاه امنیتی عملکرد درستی جهت زیر نظر گرفتن مزدوران امریکا و حامیان بهائی و یهودی و مسیحی انان ندارد و بیشتر نیروی خود را صرف مقابله و سرکوب معترضین اجتماعی و سیاسیون ایرانی غیر وابسته می نماید.دوما قادر نیست که دانشمندان ایرانی را محافظت کند.سوم اینکه باید به جامعه بین الملل اخطار جدی کند که در صورت ترور مجدد دانشمندان ایرانی،دانشمندان انان هم زیر زره بین قرار خواهند گرفت و در هر مکانی اسایش و امنیت از انان گرفته خواهد شد.ضمنا بدینوسیله از ایرانیان مخالف غیر وابسطه استدعا دارم در رابطه با این جنایات غربیها و صهیونیستهای مدافع حقوق بشر و ایادی شان سکوت نکنند و با این اعتراض و ابراز تنفر خود از این گونه جنایات غرب نشان دهند که از دید انان رعایت حقوق بشر فقط شامل حال جنایتکاران،تروریستها،جاسوسان و خود فروختگان در خدمت استعمار گران نمی شود،بلکه شامل حال همه انسانها میشود.
کاربر مهمانmansour piry khanghah / 03 August 2011
حمایت از ترور در هر شکل ان توجیهی برای نمونه های دیگر ان خواهد بود. حمایت از این ترور با حمایت از تروریست نروژی هیچ تفاوتی ندارد.
کاربر مهمان / 03 August 2011
با نظر دوست عزیزم آقا منصور موافقم. ولی از قدیم و ندیم گفتند مالت رو بپا همسایتو دزد نکن. متاسفانه کار دستگاههای امنیتی ایران و نیروی انتظامی شده دخالت در امور خصوصی مردم از حجاب اجباری گرفته تا جمع کردن دیشهای ماهواره. وقتی هم یه عده برای خواسته های به حقشون اعتراضی می کنند همین نیروی انتظامی که باید حافظ جانشون باشه می شه بلای جانشون. توی این چند ماه اخیر جنایتهای زیادی شده ازجمله قتل و تجاوز و ترور. وقتی توی جامعه امنیت نباشه و نیروهای حافظ امنیت هم فقط دنبال سیاسی کاری باشند معلوم این اسراییل کثیف هم از این نقطه ضعف استفاده می کنه و جوونای عزیزمون رو به خاک و خون می کشه.
علیرضا / 03 August 2011