دفتر توسعه کتاب و کتاب‌خوانی ارشاد اسلامی اعلام کرده از این پس عنوان «ویژه اهل سنت» از کتاب‌هایی که نویسندگان سنی‌مذهب می‌نویسند و در ایران به چاپ می‌سپرند، حذف می‌شود. عنوان «بر اساس منابع اهل سنت» در کتاب‌های فقه احکام، عقاید دینی و تاریخ اسلام همچنان باقی می‌ماند. این موضوع اما تازگی ندارد.

گروهی از اهل سنت در حال مطالعه در کتابخانه‌ای در استان سیستان و بلوچستان

۱۷۳ نفر از نویسندگان سنی‌مذهب ایران ۱۳ تیر در نامه‌ای سرگشاده از وزارت ارشاد اسلامی خواسته بودند که برچسب‌های «ویژه اهل سنت» را از کتاب‌هایی که آن‌ها در ایران منتشر می‌کند، حذف کند.

نویسندگان این نامه سرگشاده چنین برچسب‌هایی را نشانه‌ای «از تبعیض و تفرقه و منافی ندای وحدت‌طلبانه علما و زعما» خوانده‌ بودند و گفته بودند که چنین اقدامات تبعیض‌آمیزی مخالف اصول ۴ و ۹  قانون اساسی جمهوری اسلامی است که رفع تبعیض و ایجاد امکانات عادلانه را برای اهل سنت تضمین کرده است.

نویسندگان در این نامه از رضا صالحی امیری، وزیر ارشاد اسلامی خواسته بودند با حذف برچسب غیرقانونی «ویژه اهل سنت» مانع از تداوم تفرقه‌افکنی مذهبی در جامعه شود. اکنون وزارت ارشاد اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرده که خواسته نویسندگان سنی‌مذهب ایران را برآورده کرده است.

وزارت ارشاد اسلامی در این اطلاعیه توضیح داده که هیأت نظارت بر ضوابط نشر که نهادی است مستقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت می‌‌کند دستور داده بود که با آوردن برچسب «ویژه اهل سنت» کتاب‌هایی که نویسندگان سنی‌مذهب می‌نویسند از سایر کتاب‌ها متمایز شود.

دفتر توسعه کتاب و کتاب‌خوانی ارشاد اسلامی اعلام کرده که دیگر ناشران ایرانی موظف به آوردن این عبارت در روی جلد کتاب‌های اهل سنت نیستند، بلکه فقط موظف‌اند از عبارت «بر اساس منابع اهل سنت»  برای مشخص کردن کتاب‌های دینی اهل سنت استفاده کنند.

اطلاعیه وزارت ارشاد اسلامی اما تازگی ندارد. در فروردین ۹۵، عباس صالحی، معاون فرهنگی ارشاد اسلامی در سفر به کردستان و دیدار و گفت‌وگو با علمای اهل سنت استان کردستان اعلام کرده بود که اگر تا پیش از این عنوان «ویژه اهل سنت» روی جلد کتاب‌های اعتقادی و فقهی سنی‌مذهبان درج می‌شده، در دولت روحانی این عبارت به عنوان «بر اساس منابع اهل سنت» تغییر کرده است.

معاون فرهنگی ارشاد اسلامی در فروردین ۹۵ از ناشران ایرانی خواسته بود که اگر فردی از آن‌ها خواست از این عبارت روی کتاب‌های غیر مذهبی که نویسندگان سنی نوشته‌اند استفاده کنند، لازم نیست تمکین کنند.