سازمان گزارشگران بدون مرز طی اطلاعيه‌ای وضعيت هفت وب‌نگار زندانی در ايران را «نگران‌کننده» خوانده و گفته آن‌ها از نظر جسمی و روحی «به شدت ضعيف و بيمار هستند.»

«سپهر ابراهيمی، هانيه صانع‌فرشی، محمدرضا گلی‌زاده، امير لطيفی، ايمان مسجدی، لادن مستوفی‌مآب و حجت نيکويی» هفت وب‌نگاری هستند که در تاريخ ٢٧ و ٢٨ تيرماه ١٣٨٩ از سوی مأموران وزارت اطلاعات در شهرهای مختلف ايران بازداشت شده‌اند.

پيش‌تر اتهام اين افراد «توهين به مقدسات، تبليغ عليه نظام، اقدام عليه نظام، سب النبی و محاربه» اعلام شده بود اما دادگاه دو اتهام «محاربه و سب‌النبی» را نپذيرفته است.

اين هفت وب‌نگار ۲۷ فروردين ۱۳۹۰ در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران محاکمه شده‌اند. بر اساس رأی دادگاه، ايمان مسجدی و سپهر ابراهيمی هر کدام به هشت سال حبس، محمدرضا گلی‌زاده و هانيه صانع‌فرشی به هفت سال حبس، حجت نيکويی و لادن مستوفی‌مآب به پنج سال حبس و امير لطيفی نيز به هفت سال حبس و ٧٤ ضربه شلاق محکوم شده است.

گزارشگران بدون مرز : ايران با دارابودن قوانين «آزادی ستيز» در عرصه آزادی بيان، با ٢٢ روزنامه‌نگار و ۱۶ وب‌نگار زندانی در ميان ١٧٨ کشور جهان در رده ۱۷۵ رده‌بندی سالانه گزارشگران بدون مرز و از جمله در فهرست «کشورهای دشمن اينترنت» قرار دارد

گزارشگران بدون مرز که انجمنی بين‌المللی در دفاع از آزادی رسانه‌ها است، افزوده لادن مستوفی‌مآب و هانيه صانع‌فرشی در بند متادون زندان اوين، محمدرضا گلی‌زاده و ايمان مسجدی در بند ۳۵۰ زندان اوين، حجت نيکويی، سپهر ابراهيمی و امير لطيفی در زندان «مخوف» رجايی‌شهر و در بند زندانيان عادی هستند.

به گفته گزارشگران بدون مرز، «اين افراد تا چندين ماه در سلول‌های انفرادی نگاهداری شده و از سوی بازجويان وزارت اطلاعات برای اعتراف به عضويت در شبکه‌های ضداديان و کفارآميز تحت فشار قرار گرفته و مجبور به اعتراف شده‌اند.»

حسين رونقی ملکی، سعيد ملک‌پور، وحيد اصغری، نويد خانجانی و سخی ريگی از جمله ديگر وب‌نگارانی هستند که در ايران در زندان به‌سر می‌برند.

گزارشگران بدون مرز می‌گويد ايران با دارابودن قوانين «آزادی ستيز» در عرصه آزادی بيان، با ٢٢ روزنامه‌نگار و ۱۶ وب‌نگار زندانی در ميان ١٧٨ کشور جهان در رده ۱۷۵ رده‌بندی سالانه گزارشگران بدون مرز و از جمله در فهرست «کشورهای دشمن اينترنت» قرار دارد.

اما ايران همواره گزارش‌های نهادهای بين‌المللی مدافع حقوق بشر را درباره «نقض حقوق بشر» در اين کشور را دخالت در امور داخلی خود می‌نامد.