یک نماینده کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ایران با رد اظهارات همکار خود گفت که تخلف تحصیلی حسین فریدون محرز نیست.

حسین فریدون در کنار حسن روحانی

محمد قمی، نماینده پاکدشت در مجلس ایران شنبه، ۱۰ تیر در گفت‌و‌گو با ایلنا تأکید کرد که تخلف تحصیلی حسین فریدون، برادر حسن روحانی، رئیس‌جمهوری محرز نشده است.

این سخنان بر خلاف اظهارات جواد ابطحی، نماینده خمینی‌شهر و عضو کمیسیون آموزش است که شنبه، ۱۰ تیرماه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری «تسنیم»، نزدیک به سپاه پاسداران گفت که تخلفات تحصیلی حسین فریدون «محرز» شده‌است.

او از تدوین گزارشی درباره پرونده تحصیلی او در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خبر داده بود و گفت این گزارش پس از امضای رئیس این کمیسیون، به هیئت رئیسه کمیسیون و سپس هیئت رئیسه مجلس داده خواهد شد.

اما قمی می‌گوید که ابطحی خلاف گفته و «پیش از این نیز در دو یا سه مقطع چنین مصاحبه‌هایی داشته و از جانب خود به‌جای کمیته تحقیق اظهارنظر کرده است».

قمی از نمایندگان اصلاح‌طلب حامی دولت و ابطحی از اعضای جبهه پایداری، حزبی از محافظه‌کاران تندرو است.

دکترای بحث‌برانگیز از پردیس دانشگاه شهید بهشتی

محافظه‌کاران ادعا می‌کنند که حسین فریدون در سال ۱۳۹۳، یک‌سال پس از قدرت‌گرفتن برادر خود از طریق یک نامه از سازمان سنجش آموزش کشور برای تحصیل در رشته دکترای روابط بین‌الملل به دانشگاه شهید بهشتی معرفی شده است.

ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش اما گفته که فریدون با سهمیه ایثارگری در کنکور دکترای نیمه‌متمرکز شرکت کرده و نمرات او در این آزمون مبنای پذیرش او در «پردیس دانشگاه شهید بهشتی» بوده است. اگرچه او در آزمون دکترا و با محاسبه امتیاز ویژه ایثارگری توانسته بود در مرحله تکمیل ظرفیت حد نصاب نمره دانشگاه گیلان را کسب کند.

پردیس دانشگاه شهید بهشتی کنکور دکترای مستقلی را برگزار می‌کند و از بخش اصلی این دانشگاه مجزا است. دانشجویان پردیس شهید بهشتی باید برای تحصیل بین ۴۵ تا ۵۵ میلیون تومان شهریه بپردازند.

پس از پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری، فشارها بر او افزایش یافته است. محافظه‌کاران و حامیان علی خامنه‌ای، رهبر ایران در هفته‌های اخیر بارها به سیاست‌های داخلی و خارجی روحانی تاخته‌اند.


در همین زمینه