برخی از گزارشات منتشر شده حاکی از اعتصاب ۴۰ روزه يک زندانی سياسی کرد است و والدین کمال شريفی یکی دیگر از زندانیان سیاسی کرد می‌گويند، پسرشان از ۴۶ روز پيش دست به اعتصاب غذا زده و از وضعيت وی بی‌اطلاع هستند.

بايزيد شريفی، پدر کمال شريفی، به زمانه گفت: «پسرم از ۴۶ روز پيش دست به اعتصاب غذا زده و تلاش‌هايمان برای ملاقات با وی به منظور پايان دادن به اعتصاب‌اش بی‌نتيجه مانده است.»

خانواده شريفی می‌گويند، یکی از هم‌بندی‌های این زندانی سیاسی به آنان اطلاع داده که تا چند روز پیش اعتصاب‌اش همچنان ادامه داشته و هم‌اکنون هیچ اطلاعی از وضعیت وی ندارند.

کمال شريفی، سال ۱۳۷۸ توسط نيروهای امنيتی در شهر سقز بازداشت و به اتهام «ارتکاب جرائم امنيتی» به ۳۰ سال زندان در تبعيد و ممنوعيت ملاقات محکوم شد.

اين زندانی سياسی هم‌اکنون در زندان ميناب در استان هرمزگان به‌سر می‌برد. بر پايه حکم دادگاه، کمال شريفی تا پايان دوران محکوميت‌اش ممنوع‌الملاقات است.

احمد خضری از ۴۰ روز پيش در اعتراض به وضعيت خود در بند شش سالن ۱۸ زندان رجايی‌شهر دست به اعتصاب غذا زده است

بايزيد شريفی همچنين گفت: «به دفتر آقای شاهرودی نماينده آيت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در سنندج و اداره اطلاعات مراجعه کرده‌ايم تا به ما اجازه ملاقات بدهند، اما تا کنون نتيجه‌ای در پی نداشته است.»

علت اعتصاب اين زندانی سياسی اعتراض به نگهداری‌اش در بين زندانيان عادی عنوان شده است.
پدر کمال شريفی گفت: «پسرم می‌گويد ۱۰ دقيقه با مسئولان حرف می‌زنم و سپس به اعتصاب‌ام پايان می‌دهم، اما مسئولان تا کنون حاضر به اين کار نشده‌اند.»

از سوی ديگر تارنمای کلمه، از چهلمين روز اعتصاب غذای انور خضری يکی ديگر از زندانيان سياسی کرد خبر داده است.

گفته می‌شود اين زندانی سياسی از ۴۰ روز پيش در اعتراض به وضعيت خود در بند شش سالن ۱۸ اين زندان دست به اعتصاب غذا زده است.

بر پايه اين گزارش، انور خضری، در اعتراض به بلاتکليفی و همچنين نگه‌داری در بند زندانيان عادی زندان رجايی‌شهر، اعتصاب غذای تر کرده است. در اعتصاب غذای تر، زندانی تنها به خوردن آب و چای بسنده و از خوردن هرگونه غذا خودداری می‌کند.

انور خضری همراه با کامران شيخی و سيد ابراهيم سيدی دست به اعتصاب غذا زده بود، اما دو نفر ديگر پس از انتقال‌شان به بيمارستان و دريافت سرم، آمپول و دارو به اعتصاب خود پايان دادند.

بنا به گزارشات منتشر شده، اين افراد پيش‌تر در بند ۳۵۰ زندان اوين بوده‌ و به مدت ۵۰ روز نيز در بند قرنطينه زندان رجايی‌شهر کرج نگه‌داری شده‌اند. پس از آن به اندرزگاه شش اين زندان که به بخشی با امکانات محدود بهداشتی و رفاهی از آن ياد می‌شود، منتقل شده‌اند.