درگیری نیروهای نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی با یک گروه مسلح در چابهار به کشته شدن سه نفر انجامید. یکی از کشته شدگان از ماموران امنیتی ایران است.

منابع خبری ایران شامگاه چهارشنبه ۲۴ خرداد از درگیری مسلحانه میان نیروهای نظامی جمهوری اسلامی و یک گروه مسلح در چابهار خبر دادند.

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران چند ساعت پس از انتشار این خبر با صدور اطلاعیه‌ای، اعلام کرد که در جریان این درگیری ۲ تن از اعضای «یک گروه تروریستی» کشته و ۵ نفر نیز بازداشت شدند.

وزارت اطلاعات ایران هدف این گروه را «انجام اقداماتی علیه امنیت مردم در ایام شب‌های قدر» دانست و از کشته و زخمی شدن دو تن از اعضای نیروهای امنیتی در جریان این درگیری خبر داده است.

در حالیکه در این اطلاعیه نام هیچ گروهی ذکر نشده است، باشگاه خبرنگاران جوان انصار الفرقان را مسئول این درگیری مسلحانه معرفی و گزارش کرد که در در جریان این درگیری چند ساعته سه تن از اعضای «تیم تروریستی» کشته شدند.

خبرگزاری «رکنا» هم به نقل از یک منبع آگاه که نامش فاش نشد، خبر داد که اعضای این «تیم تروریستی» قبل از انفجار جلیقه‌های انتحاری دستگیر و یا کشته شدند.

این خبرگزاری نیز تعداد کشته شدگان را سه نفر گزارش کرد.

ابراهیم درویشی سرپرست فرمانداری چابهار هم در پیوند با همین موضوع به خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی – ایرنا- گفت که این درگیری در عصر روز چهارشنبه به وجود آمده و نیروهای امنیتی پس از درگیری چند ساعته موفق به متلاشی کردن این گروهک شدند.

محمود علوی وزیر اطلاعات ایران نیز در مراسم افطار با جمعی خبرنگاران این خبر را تائید کرد و گفت که یکی از ماموران وزارت اطلاعات در این درگیری کشته شده است.

به گفته علوی در جریان این درگیری هفت نفر از اعضای این گروه «تروریستی» بازداشت شدند.

او جزئیات بیشتری در باره هویت اعضای این گروه ارائه نکرد اما گفت که در میان دستگیر شدگان دو تبعه خارجی از کشور همسایه وجود دارند.

وزیر اطلاعات ایران به رویه سایر مقامات رسمی جمهوری اسلامی طی چند روز گذشته، عربستان را «حامی مالی تروریست»ها خواند.

او بدون ذکر جزئیات گفت که یک تیم تروریستی در کردستان هم زیر ضربه نیروهای امنیتی قرار گرفته است.

وزیر اطلاعات ایران همچنین برای نخستین بار اعلام کرد که یک تبعه تونس یک سال قبل به اتهام عملیات تروریستی در روز قدس بازداشت شده و در زندان است.

طی روزهای گذشته پس از درگیری مسلحانه در ساختمان مجلس شورای اسلامی و اقدام برای انفجار در آرامگاه خمینی، وزارت اطلاعات ایران از شناسایی ۱۰۰ «تیم تروریستی» در ایران خبر داده است.

فعالان حقوق اقلیت‌ها و برخی از نهادهای ناظر بر وضعیت حقوق بشر در ایران نگرانی خود را بابت افزایش فشار بر اقلیت‌های مذهبی و ملی و اعدام زندانیان اهل سنت پس از این دو واقعه اعلام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: