يک منبع نزديک به خانواده مريم مجد، عکاس بازداشت‌شده، گفته است تنها چيزی که خانواده وی می‌دانند اين است که او در زندان اوين است.

تارنمای کمپين بين‌المللی حقوق بشر در ايران، به نقل از «يک منبع نزديک به خانواده مريم مجد» نوشته است که خانواده اين عکاس و خبرنگار به‌شدت نگران حال او در زندان هستند.

اين منبع آگاه گفته است: «وقتی نيروهای امنيتی او را از منزلش بردند چيزی درباره علت بازداشت نگفتند، در پی‌گيری‌های اين مدت نيز چيزی به خانواده‌اش ابلاغ نشده است.»

وی افزوده است: «فقط گفته‌اند چيزی نيست، اين هفته می‌آيد، حالا برويد هفته ديگر بياييد. هفته ديگر هم گفته‌اند هفته بعدتر می‌آيد. تنها چيزی که خانواده‌اش می‌دانند بودن او در زندان اوين است.»

مريم مجد در تاريخ ۳۱ خرداد ماه در منزل پدری‌اش بازداشت شد. پيش از اين گفته می‌شد وی هنگامی که قصد داشت برای همکاری خبری با پترا لندرز، بازيکن سابق تيم ملی فوتبال زنان آلمان، در جام جهانی فوتبال زنان، ايران را به مقصد آلمان ترک کند، ناپدید شده است.

پترا لندرز که قرار بود با هماهنگی فدراسيون جهانی فوتبال (فيفا) و اجازه اين نهاد برای عکاسی از زنان فوتباليست کشورهای مختلف، به همراه خانم مجد کتابی درباره زنان فوتباليست جهان منتشر کنند، چند روز پيش در نامه‌ای به وزارت امور خارجه آلمان، از اين موضوع ابراز نگرانی شديد کرد.

پترا لندرز در نامه خود نوشت: «من برای مريم مجد بليت پرواز را رزرو کردم، بيمه درمانی‌اش را آماده نمودم و تمام کارهای مربوط به آمدن وی را انجام دادم. برنامه اين بود که خانم مجد در روز ۱۷ ژوئن (۲۷ خرداد) به سوی آلمان پرواز کند.»

«منبع نزديک به خانواده مريم مجد» در مورد وضعيت وی در زندان گفت: «مريم در اين مدت دو بار تماس خيلی کوتاه با منزل داشته است. اولين بار حالش خوب بوده اما دومين بار به خوبی اول نبوده و گفته است کاری کنيد فقط من بيايم بيرون.»

تارنمای کلمه هفته گذشته گزارش داد مريم مجد به بند «دو الف» که در اختيار سپاه پاسداران است، منتقل شده است.

دو روز پيش، مارکوس لونينگ، کميسر حقوق بشر دولت آلمان، با انتشار بيانيه‌ای خواهان «آزادی فوری» مريم مجد شد.

وی بازداشت خانم مجد را با تصميم او برای حضور در جام جهانی فوتبال زنان مرتبط دانست و آن را نمونه‌ «ناگواری» از «تهديد و سرکوب» حکومت ايران عليه زنان توصيف کرد.

مريم مجد، از زمره عکاسان زن در ايران است که در زمينه ورزش زنان ايران فعاليت می‌کرد. او عضو کمپين ورود زنان به ورزشگاه‌ها و همکار ماهنامه توقيف شده زنان نيز بود.