جانشين سابق نماينده ولی فقيه در سپاه گفت «جريان انحرافی» برای نيمی از کرسی‌های مجلس خيز برداشته است.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور در قم گفت: «جريان انحرافی، جريان ساده‌ای نيست و نظام هم مدبرانه اين جريان را مديريت می‌کند.»

ذوالنور در باره دلايل عدم مقابله حکومت با «جريان انحرافی» گفت: «لايه‌های مردم و پيکر عامه آن‌ها از باطن اين جريان مطلع نيستند و همچنين اين جريان خود را به بعضی از شخصيت‌ها چسبانده است و نمی‌توان به راحتی با آن‌ها مقابله کرد و موجب خسران و ضرر می‌شود.»

وی افزود: «در حال حاضر نظام در حال قيچی کردن پر و بال اين جريان است و مسائل پشت پرده آن را به بيرون می‌کشد.»

حجت‌الاسلام ذوالنور با درست دانستن اين روش برخورد با «جريان انحرافی»، افزود: «اين کار دو ويژگی و خاصيت دارد. خاصيت اول آن اين است که حاميان اين جريان از باطن آن آگاه می‌شوند و بسياری از مشکلات حل می‌شود و خاصيت دوم آن اين است که لايه‌های گوناگون جامعه به تدريج از اين جريان آگاهی پيدا می‌کنند و در آن زمان اگر با آن‌ها برخورد صورت پذيرد، عارضه‌ای را به دنبال نخواهد داشت.»

ذوالنور: آيا اين درست است که بگوييم چون ممکن است رئيس‌جمهور در آينده دچار مشکل شوند، نبايد از او حمايت می‌شد و از کسانی حمايت می‌کرديم که با آمدن‌شان بيل لودرشان را زير پايه انقلاب می‌گذاشتند؟

جانشين سابق نماينده ولی فقيه در سپاه با بيان اين‌که «دشمنان در اين جريان نفوذ کرده‌اند»، تأکيد کرد که «عمق جريان انحرافی در انتخابات مجلس ظاهر خواهد شد.»

وی پيش‌بينی کرد که «دو جريان انحرافی و اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس با هم گره خواهند خورد و با شگردهای گوناگونی درصدد به دست آوردن کرسی‌های مجلس هستند.»

«جريان انحرافی» توصيفی است که اصول‌گرايان منتقد دولت درباره اسفنديار رحيم مشايی، رئيس دفتر محمود احمدی‌نژاد، رئيس جمهور ايران و هم‌فکران وی به کار می‌برند.

برخی از اصول‌گرايان حکومتی معتقدند که بايد سياستی را در پيش گرفت تا احمدی‌نژاد از مشايی جدا شود اما حجت‌الاسلام ذوالنور در روز ۳۱ خردادماه گفت: «جداسازی احمدی‌نژاد و مشايی ممکن نيست و هزينه‌ دارد.»

وی گفت احمدی‌نژاد و مشايی مانند لاله و لادن، دوقلوهای به هم چسبيده هستند که وقتی آن‌ها را عمل جراحی کردند هر دو از بين رفتند.

جانشين سابق نماينده ولی فقيه در سپاه اين بار در سخنان امروز خود از دولت احمدی‌نژاد تعريف کرد و گفت: «آيا اين درست است که بگوييم چون ممکن است رئيس‌جمهور در آينده دچار مشکل شوند، نبايد از او حمايت می‌شد و از کسانی حمايت می‌کرديم که با آمدن‌شان بيل لودرشان را زير پايه انقلاب می‌گذاشتند؟»

اشاره ذوالنور به رويدادهای پس از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری در ايران است که حکومت ايران معترضان به نتايج آن را «فتنه‌گر» و ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو نماينده اصلاح‌طلبان در اين انتخابات را به همکاری با «براندازان» متهم می‌سازند.

ذوالنور در باره دولت ادامه داد: «دولت مسير خود را به درستی رفته و کارهای مثبتی را برای کشور انجام داده است. جريان انحرافی بود که ماشين انقلاب را به بی‌راهه برد.»

مجتبی ذوالنور چهارشنبه يکم تيرماه جاری بازنشستگی خود از سپاه پاسداران را اعلام کرد. وی علت اين اقدام را حضور در انتخابات مجلس نهم عنوان نمود.

طبق قانون، کسانی که می‌خواهند برای شرکت در انتخابات مجلس نهم کانديدا شوند، می‌بايست تا ۹ تيرماه از سمت‌های دولتی خود استعفا دهند.

نهمين دوره انتخابات مجلس ايران، روز جمعه ۱۲ اسفندماه امسال برگزار خواهد شد.