عبدالله مؤمنی و ابوالفضل قديانی دو تن از زندانيان سياسی اعتصابکننده بر اثر ضعف جسمی به بهداری زندان اوين منتقل شدند.
به گزارش تارنمای کلمه، در پنجمين روز اعتصاب غذای نامحدود ۱۲ زندانی سياسی بند ۳۵۰ زندان اوين، اين دو نفر در پی وخامت وضعيت جسمیشان امروز به بهداری اوين منتقل و توسط پزشکان بهداری معاينه شدند.
اين گزارش میافزايد انتقال مؤمنی و قديانی «با تأخير» صورت گرفته است اما آنها پس از دريافت کمکهای پزشکی دوباره به بند خود بازگشته و حالشان در حال حاضر مناسب است.
اين در حالی است که پيش از اين اعتصاب گزارش شده بود عبدالله مؤمنی، سخنگوی سازمان دانشجويی ادوار تحکيم وحدت، طی ماه گذشته به دليل ناراحتی قلبی و کمردرد شديد دو بار در بيمارستان بستری شده است.
اين بيماریهای عبدالله مؤمنی بههمراه درد کليه، پيش از اين وی را در شرايط دشواری در زندان قرار داده و موجب نگرانی خانواده وی شده بود.
از آغاز اعتصاب اين زندانيان تا کنون شخصيتهای سياسی، اجتماعی، حقوق بشری و چندين گروه سياسی ضمن پشتيبانی از خواستههای آنان خواستار پايان دادن به اين اعتصاب غذا شدهاند
عبدالله مؤمنی ۳۱ خرداد ۸۸ در دفتر «ستاد شهروند آزاد» از ستادهای پشتيبان مهدی کروبی، توسط نيروهای امنيتی بازداشت و با حکم چهار سال و ۱۱ ماه حبس تعزيری دربند ۳۵۰ زندان اوين بهسر میبرد.
همچنين ابوالفضل قديانی که گفته میشود با ۶۵ سال کهنسالترين زندانی سياسی بند ۳۵۰ زندان اوين است به بيماری قلبی مبتلا میباشد.
قديانی عضو بلندپايه سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی، از گروههای اصلاحطلب ايران است که در دیماه ۱۳۸۸ در جريان اعتراضات روز عاشورا بازداشت و پس از نزديک به دو ماه آزاد گرديد.
وی که از زندانيان سياسی پيش از انقلاب ايران بهشمار میرود به اتهام «تبليغ عليه نظام»، به يک سال زندان و به اتهام توهين به رئيس دولت به صد هزار تومان جريمه نقدی محکوم شده است.
بهمن احمدی امويی، حسن اسدی زيدآبادی، مهدی کريميان اقبال، عماد بهاور، قربان بهزادياننژاد، محمد داوری، اميرخسرو دليرثانی، فيضالله عربسرخی، ابوالفضل قديانی، محسن امينزاده، محمدرضا مقيسه و عبدالله مومنی ۱۲ زندانی سياسیای هستند که در اعتراض به جانباختن هدی صابر و هاله سحابی دست به اعتصاب غذای نامحدود زدهاند.
اين زندانيان در بيانيهای خطاب به «مردم ايران» نوشتهاند: «همزمان با ايامی که مقارن با ۱۳ رجب زادروز امام عدالت علی بوده و به ياد شهدای جنبش سبز از ندا تا هاله و از سهراب تا صابر نامگذاری شده است، ما ضمن اعلام تسليت و همدردی با خانواده همه اين شهدا، بهويژه خانوادههای هم زندانيان عزيز از دست رفتهمان، هاله سحابی و هدی صابر و مردم متين و صبور ايران، از روز ۲۸ خرداد اعتصاب غذای اعتراضی خود را آغاز میکنيم.»
آنها اظهار اميدواری کردهاند که «جنبش مسالمتآميز ايران پوياتر و از تکرار چنان فجايعی پيشگيری شود.»
از آغاز اعتصاب اين زندانيان تا کنون شخصيتهای سياسی، اجتماعی، حقوق بشری و چندين گروه سياسی ضمن پشتيبانی از خواستههای آنان خواستار پايان دادن به اين اعتصاب غذا شدهاند. آنها نگران جان زندانيان اعتصابکننده هستند.