سازمان ملل، «قطع دسترسی مردم به اينترنت» را جزو موارد «نقض حقوق بشر و مغاير با قوانين بينالمللی» اعلام کرد.
به گزارش خانه حقوق بشر ايران در تارنمای سازمان ملل متحد آمده است: «در حالی که اين اقدامات، مسدود و فيلتر کردن، مانع از دسترسی کاربران به محتوای خاص در اينترنت میشود، دولتها نيز اقدام به قطع دسترسی به اينترنت به طور کامل کردهاند.»
اين گزارش از همه کشورها خواسته تا اطمينان دهند دسترسی کاربران به اينترنت در هر زمان از جمله در دوره ناآرامی ها قطع نخواهد شد و همچنين از دولتها خواسته تا با لغو يا اصلاح قوانين حق مالکيت فکری، مانع از قطع دسترسی کاربران به اينترنت شوند.
ايران از جمله کشورهايی است که در جريان اعتراضات به نتيجه انتخابات بحثبرانگيز رياستجمهوری بارها اينترنت را قطع کرد.
سازمان گزارشگران بدون مرز که انجمنی بينالمللی در دفاع از آزادی رسانهها است، حکومت ايران را در شمار «دشمنان» اينترنت معرفی کرده است.
خانه آزادی نیز که سازمانی غيردولتی در واشنگتن است، در پژوهشی که آوريل ۲۰۱۱ (فروردين ۱۳۹۰) منتشر شد، اعلام کرد ايران از «کمترين» آزادی اينترنت در جهان برخوردار است.
سازمان گزارشگران بدون مرز که انجمنی بينالمللی در دفاع از آزادی رسانهها است، حکومت ايران را در شمار «دشمنان» اينترنت معرفی کرده است
خانه آزادی در اين گزارش گفته است پس از اعتراضات به نتيجه انتخابات بحثبرانگيز رياستجمهوری ايران، حکومت اين کشور، آزادی اينترنتی را «محدود کرد» و شيوههايی را برای کنترل ارتباطهای اينترنتی بهکار گرفت که از فيلترينگ سايتها فراتر بود.
همچنين دولت ايران قصد دارد برای مقابله با آنچه که اينترنت «ناپاک» نام نهاده، اينترنت «پاک» را راهاندازی کند.
علی آقامحمدی، معاون نظارت و هماهنگی در سياستهای اقتصادی معاون اول رئيسجمهوری ايران، هفته گذشته گفت نخستين شبکه اينترنت «حلال» که از سايتهای غيراخلاقی پاک شده است، برای نخستين بار در ايران راهاندازی میشود.
هفته گذشته نیز سازمان بسيج مهندسين اطلاعات و فناوری ارتباطات (فاوا) اعلام کرد هشت هزار بسيجی برای توسعه «اينترنت پاک» در ايران اعلام آمادگی کردهاند.
پيش از اين نيز، اسفند ماه سال گذشته رضا تقیپور، وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات ايران از تشکيل هستههای اوليه ايده «اينترنت پاک» در ايران خبر داد و ابراز اميداوری کرد پس از شروع اين طرح در ايران، اينترنت پاک در اختيار تمام بشريت قرار گيرد.
به گفته تقیپور، «درصد بالايی از استفادههای داخل کشور از اينترنت، استفادههای مناسب و درستی است اما درصد کمی هم که برای کسبوکارهای غيراخلاقی به کار میرود، بايد به کلی از بين برود که با تحقق ايده اينترنت پاک، اين فضای کثيف و غيراخلاقی در کشور منتفی خواهد شد.»
وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنين گفته برخی از کشورها از ايده «اينترنت پاک» استقبال کردهاند.
به گفته وی «کشورهای مسلمان مانند مالزی و کشورهای حوزه خليج فارس تمايل خود را برای اجرايی کردن اينترنت پاک در کشورشان اعلام کردهاند.»
وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات میگويد «لکه سياهی در شبکه اينترنت وجود دارد که به دغدغه جدی در ميان جوامع تبديل شده و بر اين اساس بايد انسانها را از آسيبهای آن حفاظت کرد.»
اقدام سازمان ملل در صورتی منطقی است که در تشکیل یک دادگاه غیر وابسته با حضور قضات مستقل از ادیان و تفکرهای مختلف از کشورهای موجود در کره زمین ابتکار عمل نشان دهد.در غیر اینصورت این اقدام خود در تضاد با حقوق بشر است.
چرا؟؟؟
١- توهین کنندگان،دروغ گویان،تروریستها،شکنجه گران سارقان و هکر ها میتوانند به راحتی از اینتر نت استفاده کرده و به دیگران اسیب برسانند.
٢-دولتهای سروتمند و استعمارگران قادر به تخریب شخصیتهای سیاسی مردمی می باشند و حمایت این جنایتکاران از دیکتاتوران خودی،دخالت در امور داخلی کشورهای در حال تحولات سیاسی می باشد و این نقض قوانین بین الملل و حقوق بشر است.
٣-اموزش بمبگذاری و ساختن بمب
٤-ترویج رفتار خشن و ترویج رفتارهای جنسی ازاردهنده برای زنان و کودک ازری
5-رخنه سازمانهای جاسوسی برای کسب اطلاعات و یا از کار انداختن سیستم اینترنی و وارد کردن ویروس در کامپیوتر و خسارت به دارنده ان
٦-تخریب تاسیسات اتمی و ایجاد فاجعه برای حریف.توجه به ویروس استاک نت توسط امریکا در سیستم رایانه بوشهر،علاوه بر خسارت مالی بوجود اورده،میتوانست باعث وقوع حادثه ای فجیح برای مردم ایران و شیخ نشینان گردد.
و
و و و…. خب دوستانی که می خواهند ج.ا.ا. را متهم کنند،ابتدا باید محدوده حقوق انسانی اخوند را تعریف کنند و بعد از او بخواهند که به حقوق دیگران احترام گذارد.ضمنا باید از سازمان ملل پرسید که حق استفاده از اینترنت برای کشورهای مستعمره هم می باشد؟ایا اگر حکام دیکتاتور دوست امریکا و غرب به حقوق بشر احترام نگذارند،توسط ان سازمان که دستورات پشت پرده امریکاییان و صهیونیستها را کم و بیش اجرا میکند،زیر سؤال خواهد رفت و یا به شیوه کنونی دمکراسی افشانی عمل خواهید نمود و هر کشوری که در خط امریکا و صهونیستها نباشد مورد حمله،تحریم و تجاز قرار میگیرد و به بقیه توصیه میشود که به خواست مردم توجه کنند؟
بدون حمایت از حقوق متضررین توسط افراد استفاده کننده از اینترنت،نمیتوان مانع از سانسور در اینترنت شد و جلوگیری حکام از انترنت را نقض حقوق بشر اعلام کرد.اگر توجه کرده باشید،چند روز پیش حکام امریکا اعلام کردند که در اینده مراکز هکر ها را بمب باران خواهند نمود.ایا میتوانید این تضادها را توضیح دهید؟با توجه به اینکه امریکائیان خود بزرگترین ارتش سایبری را دارند و در تمام کشورها سرک میکشند.ضمنا مقامات امریکائی بارها گفته اند که در ایجاد انقلاب مخملی از اینترنت استفاده کرده و میکنند.اما چرا چنین انقلاباتی را برای عربستان و دیگر کشورهای تحت سلطه خویش بر پا نمی کنند؟این روشها خود ناقض حقوق بشر است و این دغلبازی جدید سازمان ملل هم به این خاطر است که امریکا در دو انقلاب مخملی خود در ایران و سوریه ناموفق بوده است و در اصل سازمان ملل میخواهد جاده صاف کن دخالتهای امریکا و صهیونیستها در امور داخلی کشورهای مستقل،ضد استعماری و ضد امپریالیستی باشد.
کاربر مهمانmansour piry khanghah / 06 June 2011