وزارت علوم، تحقيقات و فناوری ايران، فعاليت دانشگاه مجازی بهائيان (BIHI) را «غيرقانونی» اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم اعلام کرده «دانشگاه مجازی BIHE هيچ‌گونه مجوزی از اين دفتر اخذ نکرده و هرگونه فعاليت آن غيرقانونی است.»

وزارت علوم همچنين مدارک اين دانشگاه را «فاقد ارزش قانونی» دانسته است.

پیش‌تر مأموران امنيتی با پلمپ مراکز علمی و آزمايشگاهی دانشگاه علمی آزاد بهائيان (BIHI) در تهران، شماری از مسئولان اين دانشگاه را در چند شهر ايران بازداشت کرده بودند.

جامعه بين‌المللی بهائيان تعداد بازداشت‌شدگان مسئولان دانشگاه بهائیان در اول خرداد ۱۳۹۰ را در شهرهای تهران، کرج، اصفهان و شيراز را دست‌کم ۳۰ نفر اعلام کرده است.

دانشگاه علمی آزاد بهائيان سال ۱۳۶۶ از سوی جامعه بهائيان ايران تشکيل شد و افراد محروم از تحصيل به صورت آن لاين در آن آموزش می‌ديدند

شاهين نگاری، رامين زيبايی، کامران مرتضايی، فواد مقدم، وحيد مختاری، محمود بادوام، افروز فرمانبرداری و سهيل قنبری از جمله افرادی هستند که بازداشت شده‌اند.

دانشگاه علمی آزاد بهائيان سال ۱۳۶۶ از سوی جامعه بهائيان ايران تشکيل شد و افراد محروم از تحصيل به صورت آن لاين در آن آموزش می‌ديدند.

با اينکه قانون اساسی ايران، حق ادامه تحصيل را برای همگان به رسميت شناخته اما شهروندان بهائی، به دليل عقايد مذهبی از حق ادامه تحصيل در دانشگاه‌های ايران محروم هستند.

همچنين با وجود زندگی ۳۰۰ هزار بهايی در ايران، حکومت ايران آيين بهائيت را به رسميت نمی‌شناسد.

پيروان اين دين در طول سال‌های گذشته با مشکلات بسياری در ايران مواجه بوده‌اند.

مهر ماه سال ۱۳۷۷ نيز مأموران امنيتی با حمله به منزل افرادی که برخی کلاس‌های دانشگاه بهائيان در آنجا برگزار می‌شد، تعدادی از دانشجويان و اساتيد اين دانشگاه را بازداشت کردند.

اسفند ماه سال گذشته نيز شماری از شهروندان بهائی در بم، کرمان و تهران به دليل «ترويج وگسترش برنامه‌های خود در پوشش کارهای آموزشی فرهنگی در تعدادی از مهد کودک‌ها» بازداشت شدند.

پس از وقايع دهمين انتخابات رياست جمهوری ايران در سال گذشته نيز شمار زيادی از شهروندان بهائی از سوی نيروهای امنيتی بازداشت شدند.

همچنين هفت رهبر بهائی در ايران که از دو سال پيش در زندان هستند، سال گذشته به ۲۰ سال حبس محکوم شده‌اند.