حامد منتظری در مطلبی بر فيس‌بوک خود نوشته است حاضر است در هر دادگاهی شهادت دهد که هاله سحابی با ضربه يکی از مأموران امنيتی به قتل رسيده است.

حامد منتظری، نوه آيت‌الله منتظری، بر صفحه‌ فيس‌بوک خود نوشته است در جريان مراسم خاک‌سپاری عزت‌الله سحابی شاهد ضربه يک مأمور امنيتی به هاله سحابی بوده که سبب مرگ وی شده است.

حامد منتظری نوشته است: «اينجانب حامد منتظری به حکم صريح آيه قرآن کريم گواهی و شهادت می‌نمايم که در جريان تشييع پيکر مرحوم مهندس عزت‌الله سحابی شاهد ضربه‌ای به بالاتنه خانم هاله سحابی بودم که پس از آن خانم هاله سحابی به حالت غش بر زمين افتاد و فرد ضارب بلافاصله خود را در ميان مأمورين نيروی انتظامی و لباس شخصی که در پشت سر او بودند کشيده و از صحنه فرار نمود.»

نوه آيت‌الله منتظری افزوده است: «اين‌که آيا خود ضربه باعث فوت ايشان شده باشد يا شوک حاصل از ضربه و اين‌که در هر يک از اين موارد چه نوع قتلی رخ داده است قابل تشخيص اينجانب نيست اما به‌طور حتم ضربه در فوت ايشان تأثير داشته است و لذا به صراحت می‌توان گفت که خانم هاله سحابی به قتل رسيده است.»

حامد منتظری: به صراحت می‌توان گفت که خانم هاله سحابی به قتل رسيده است

حامد منتظری در پايان نوشته خود اعلام کرده است که حاضر به تکرار شهادت فوق در هر دادگاه صالحه‌ای است.

حجت‌الاسلام احمد منتظری، پدر حامد منتظری نيز که در مراسم خاک‌سپاری عزت‌الله سحابی حضور داشت پيش از اين همين سخنان فرزندش را گفته بود.

احمد منتظری در گفت‌وگو با تارنمای جنبش راه سبز (جرس)، عنوان کرد: «من که در چند متری ايشان بودم، از قول تمام حضار که در کنار وی بودند متوجه شدم که يکی از چند مأموری که قصد داشت تصوير بزرگ مهندس سحابی را که در دستان دخترش (هاله) بود بگيرد، با کشيدن آن تصوير از دست هاله، بر اثر مقاومت و اعتراضی که وی انجام داد، با آرنج خود محکم به پهلوی هاله زد و او را نقش بر زمين کرد. بلافاصله نيز وی را به همراهی يک پزشک به بيمارستان منتقل کردند، که متاسفانه ايشان درگذشتند.»

اين در حالی است که منابع دولتی ايران علت مرگ خانم سحابی را «ايست قلبی» اعلام کرده‌اند و مخالفان را متهم به «دروغ‌گويی» می‌کنند.

پيکر هاله سحابی، با اصرار مأموران امنيتی شامگاه چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ در ميان تدابير امنيتی در لواسان دفن شد.

مخالفان حکومت ايران می‌گويند «خانواده سحابی قصد تشييع جنازه هاله را داشتند اما مأموران امنيتی با توسل به زور، پيکر وی را از خانواده گرفته و جنازه را برای دفن به لواسان منتقل کردند.»

شاهدان عينی گفته‌اند با وجود محدوديت‌ها، در مراسم تدفين هاله سحابی، نزديک به دو هزار نفر از مردم شرکت داشتند اما مأموران لباس‌شخصی برخی از شرکت‌کنندگان را از جمعيت جدا کرده و به محل‌های نامعلومی منتقل کردند.

روز گذشته نيز نيروهای امنيتی از برگزاری مراسم بزرگداشت عزت‌الله سحابی جلوگيری کرده و به شرکت‌کنندگان حمله کردند.

آن‌ها گروهی از شرکت‌کنندگان را بازداشت کرده و مادران صلح را که در آن‌جا حضور داشتند مورد ضرب‌وشتم قرار دادند.

عزت‌الله سحابی، رئيس شورای فعالان ملی مذهبی از گروه‌های منتقد جمهوری اسلامی، روز سه‌شنبه ۱۰ خرداد در سن ۸۱ سالگی در بيمارستان مدرس تهران درگذشت.

هاله سحابی، فعال اجتماعی و عضو «مادران صلح»، از زندانيان سياسی ايران بود. وی ۱۴ مردادماه ۸۸ در ميدان بهارستان و در تجمعی که در مخالفت با برگزاری مراسم تحليف محمود احمدی‌نژاد در خيابان‌های اطراف مجلس، برگزار شده بود بازداشت شد.

پس از مدتی بازداشت، از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «اقدام عليه امنيت ملی» به تحمل دو سال زندان و پرداخت جريمه نقدی محکوم گشته و طی روزهای اخير موفق شده بود برای ديدار با پدر بيمارش از زندان مرخصی بگيرد.