آيت‌الله مصباح يزدی هشدار داد و گفت خطری که حس می‌کند شديدترين خطری است که تا به‌حال جمهوری اسلامی را تهديد کرده است.

آيت‌الله مصباح يزدی، عضو مجلس خبرگان رهبری، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و يکی از صاحب‌نظران اصلی جريان اصول‌گرای حکومتی در ايران، در مقاله‌ای که در ماهنامه «پاسدار اسلام» نوشته بار ديگر نسبت به ناديده گرفتن ولايت فقيه هشدار داده است.

آيت‌الله مصباح يزدی مسأله ولايت فقيه را مهم‌ترين مسأله کنونی نظام جمهوری اسلامی ايران دانسته و نوشته است که در مدت ۳۲ سال پس از انقلاب ايران آن «اسلام واقعی؛ اسلام ناب» هنوز اجرا نشده است.

وی نوشته است که پس از ۳۲ سال اگر کسی بگويد «هنوز در عالی‌ترين سطوح مسئوليت کشور، ولايت فقيه به معنای واقعی‌اش جا نيفتاده، ادعای گزافی نکرده است.»

آيت‌الله مصباح يزدی افزوده است: «می‌گويند؛ وقتی مردم بايد رأی بدهند و رئيس جمهور يا رئيس حکومتی انتخاب کنند، ديگر ولی فقيه چه‎کاره است؟! قوای سه‌گانه که داريم… ديگر چه می‌خواهد؟ رهبر يعنی چه؟ ولی فقيه چه‎کاره است؟»

اين عضو مجلس خبرگان رهبری گفته است: «هنوز بعد از اين همه بحث‌ها شک می‌کنند که اصلاً آيا ما ولايت فقيه داريم يا خير.»

مصباح يزدی: تعجبی ندارد که کسانی به نام ولايت فقيه و به نام طرفداری از خط امام بيايند و اسلام را از امام کنار بزنند و مگر چنين نکردند؟ مگر به نام طرفداری از “خط امام” نيامدند اسلام را از بين ببرند؟ آيا ديگر تمام شد؟ فردا فتنه عميق‌تری در پيش است

وی همچنين آورده است: «اگر کسانی برخوردشان با مقام ولايت فقيه از نوع برخورد سياسی با يک باند يا رقيب سياسی باشد، يعنی سی و چند سال تلاش برای ولايت فقيه همه بر باد است.»

محمدتقی مصباح يزدی در بخش ديگری از نوشته خود بار ديگر از «خطر فرماسونری» گفته و نوشته است: «احساس من اين است که درون جامعه ما دستگاه فراماسونری در حال تقويت مجدد است.»

وی هشدار داده است که اگر دستگاه فرماسونری بخواهد بيايد، همچون دوران مشروطيت، «حتماً از همين شعارهای برگرفته از انقلاب استفاده خواهند کرد و زير اين پوشش‌ها حرف خودشان را می‌زنند.»

اين روحانی بلندپايه در جمهوری اسلامی ايران روز ۲۴ فروردين‌ماه سال جاری نيز از شکل‌گيری تشکيلات فراماسونری با شعار قرآن و اسلام خبر داده و گفته بود «نفوذ غير خودی‌ها در ميان خودی‌ها”، شديدترين خطری است که اسلام تاکنون با آن روبه‌رو بوده است.

آيت‌الله مصباح يزدی در مقاله خود در مورد «فرماسونری» نوشته است: «اين‌ها از درون همين دستگاه درآمده‌اند، خود ما حمايت‌شان کرديم اين بودجه‌هايی که در اين راه صرف می‌شود از جايی می‌آيد؟ اين بند و بست‌هايی که می‌شود، اين عزل و نصب‌هايی که انجام می‌گيرد به چه دليل است؟ اين حرف‌های نچسبی که هر روز در قالبی نو زده می‌شود از کجا می‌آيد؟ چه انگيزه‌ای برای طرح اين‌ها وجود دارد؟ اين همه سخن از ملی‌گرايی آن هم در زمانی که کشورهای اسلامی و عربی بيدار شده‌اند و يک نهضت اسلامی جهانی در حال شکل‌گيری است برای چيست؟ آيا پيامد طرح “اسلام‌ ايرانی” چيزی جز اين است که ما را به ملی‌گرايی متهم کنند و بگويند: شما با اسلام سروکار نداريد؟»

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌شکل تلويحی به اسفنديار رحيم‌مشايی، رئيس دفتر و يار نزديک محمود احمدی‌نژاد، رئيس جمهور ايران اشاره کرده که مدافع شعار «مکتب ايرانی» و «اسلام ايرانی» است و احمدی‌نژاد نيز از آن پشتيبانی کرده است.

اصول‌گرايان حکومتی ايران در هفته‌های اخير همواره از «خطر جريان انحرافی» گفته‌اند و رهبر آن را اسفنديار رحيم‌مشايی می‌دانند.

اين در حالی است که مشايی و طرفدارانش بارها از رهبری آيت‌الله علی خامنه‌ای در جمهوری اسلامی ايران دفاع کرده و خود را حامی آن می‌دانند.

مصباح يزدی در اين‌باره نيز گفته است: «تعجبی ندارد که کسانی به نام ولايت فقيه و به نام طرفداری از خط امام بيايند و اسلام را از امام کنار بزنند و مگر چنين نکردند؟ مگر به نام طرفداری از “خط امام” نيامدند اسلام را از بين ببرند؟ آيا ديگر تمام شد؟ فردا فتنه عميق‌تری در پيش است.»

وی همچنين افزوده است: «بعيد نيست يکی دو سال ديگر وضع عوض بشود و همين‌هايی که در همين نظام به وجود می‌آيند و رشد می‌کنند و از بودجه مملکت و از همين امکانات صرف به قدرت رسيدن آن‌ها می‌شود سر کار بيايند و ريشه همه چيز را بزنند.»

محمدتقی مصباح يزدی در پايان تأکيد کرده است: «خطری که من احساس می‌کنم شديدترين خطری است که تا به حال نظام ما را تهديد کرده است و ديگر جايی برای اسلام و ولايت فقيه و ارزش‌های اسلام نخواهد گذاشت.»